Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Što bolan lažeš djecuPapastathopoulos je napisao/la:cuj bubuljicemeni je skoro 21 god, i nikad ih nisam imao (hvala Allahu)...iako sam redovno drkao (sad to upraznjavam u praksi
![]()
) nisam ih u zivotu imao...samo me nekad prkno češe, mozda su zamjenile poziciju pa oce dole da iskacu, jeble se u mater
Prije je teoretski drko , sad je punoljetna i u praksi gladi labudalegenda reala je napisao/la:Što bolan lažeš djecuPapastathopoulos je napisao/la:cuj bubuljicemeni je skoro 21 god, i nikad ih nisam imao (hvala Allahu)...iako sam redovno drkao (sad to upraznjavam u praksi
![]()
) nisam ih u zivotu imao...samo me nekad prkno češe, mozda su zamjenile poziciju pa oce dole da iskacu, jeble se u mater
![]()
blago tebi,ja danas kontrolni hemije imao,pa sutra kontrolni historije kao da nije kraj godinealacious je napisao/la:Momciii,kako ste
Jos dva je*ena dana i kraj skole ^^
Sutra moram otic' na sve i jedan cas,iako ce me sa sve i jednog pustit,zar nije bolje da nam kazu ne morate ni dolazit',nego da mi na svakom casu samo kaze "lijep raspust" i kraj![]()
koji si razred,ja imam do 22. da idemahmad_tz je napisao/la:jbt kod nas se ide jos dvije sedmiceblago vama.
potpuno ista situacija je i kod mene,ja sve riješio osim matematike i opet tamo se moram kuhati u učioniciSenaid L.F.C je napisao/la:Nista gore nema neg sjedit na casu dok ispituje druge a ti ne moras odg. a nece da pusti a vani sunce,trebe i svi drugi razredi![]()
![]()
a knjige sta je to zadnje 2 sedmicebazeni je napisao/la:potpuno ista situacija je i kod mene,ja sve riješio osim matematike i opet tamo se moram kuhati u učioniciSenaid L.F.C je napisao/la:Nista gore nema neg sjedit na casu dok ispituje druge a ti ne moras odg. a nece da pusti a vani sunce,trebe i svi drugi razredi![]()
![]()
![]()
Uz to bez veze donosim one knjige,uopšte mi ne trebaju na času
drugi, iako mi je ovo dobro dodje zbog par predmeta da izganjam sta visebazeni je napisao/la:koji si razred,ja imam do 22. da idemahmad_tz je napisao/la:jbt kod nas se ide jos dvije sedmiceblago vama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.