Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 14 jun 2014, 11:42

Ti si sine smiješan. Klasični prosječni poznavalac fudbala koji smatra da igrač treba da igra samo zato što posjeduje ime i uspješnu prošlost. Činjenica je da se kasiljas ispao iz forme, i činjenica je da je trenutno diego svjetlosnu godinu bolji i sigurniji golman od njega. Ja ako navijam za real madrid, ne navijam za ikera, već za cijeli tim, i ako sam imalo objektivan vidjet ću da lopes zaslužuje da brani u svim utakmicama, što je u ovom trenutku najbolje za real madrid, bez obzira koliko poštovao Ikera.

Ramos je daleko od najboljih stopera na svijetu, kikser je žešći, ali je ključne utakmice za real odigrao bez greške, za razliku od ikera koji nas je umalo koštao titule.

I ne mogu yebeno da vjerujem da čovjek od 99. godine nakon svog debija ima problem sa istrčavanjima. Pa svaki gol koji je usrrao, usrrao je radi tih istrčavanja i nije mi jasno zašto se jednostavno ne fokusira na taj segment makar djelimice da ga popravi
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 jun 2014, 11:44

hajde silva ali kako ove ostale nabroja :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jun 2014, 11:47

ja sam reko da rame sad boli kita ,dobio novi ugovor,sad po starom :lol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 jun 2014, 11:53

Po mom misljenju puno sigurniji igraci od Ramosa koji vjerovatno nije dovoljno inteligentan pa onda taj nedostatak nadoknadjuje srcanoscu

@Sveti Za Ikera zivi bili pa vidjeli ;)

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jun 2014, 11:58

slika

Real madridista :kafa:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 jun 2014, 12:02

Istina da je u ovom trenutku Lopez bolji , i da je Ikerovo prošlo al čemu toliko pljuvanje i omalovažavanje, kad neke stvari pročitam počne mi se sama tema gadit... Jbg nije više to taj Iker al svi glumite neke stručnjake , neko ima drugačije mišljenje od većine odma počne trollanje ( većina uvijek "najpametnija" )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 jun 2014, 12:04

GameFKS je napisao/la:Istina da je u ovom trenutku Lopez bolji , i da je Ikerovo prošlo al čemu toliko pljuvanje i omalovažavanje, kad neke stvari pročitam počne mi se sama tema gadit... Jbg nije više to taj Iker al svi glumite neke stručnjake , neko ima drugačije mišljenje od većine odma počne trollanje ( većina uvijek "najpametnija" )

a šta treba da se uradi? da kažem da je iker idalje namber van iako je sinoć kriv za dva gola. ALO dva gola brate na yebenom svjetskom prvenstvu, i to kakva dva gola.
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jun 2014, 12:06

I hated iker before it was mainstream :mrgreen: :kafa:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 jun 2014, 12:07

Sveti je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Istina da je u ovom trenutku Lopez bolji , i da je Ikerovo prošlo al čemu toliko pljuvanje i omalovažavanje, kad neke stvari pročitam počne mi se sama tema gadit... Jbg nije više to taj Iker al svi glumite neke stručnjake , neko ima drugačije mišljenje od većine odma počne trollanje ( većina uvijek "najpametnija" )

a šta treba da se uradi? da kažem da je iker idalje namber van iako je sinoć kriv za dva gola. ALO dva gola brate na yebenom svjetskom prvenstvu, i to kakva dva gola.
Vidiš to je već normalan komentar na Ikerovu igru sinoć.

Ono pljuvanje takve legende kluba kao što je Iker je dno dna.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 jun 2014, 12:19

Ma došlo je do toga da frajer više ne zna normalno loptu uštopat, još ona procjena kod Robbenovog zadnjeg gola, hoće, neće istrčat na loptu :clap:

Uz njegove stalne probleme kod prekida kad je uvijek prekratak, jbg njegovo vrijeme je prošlo sa zadnjim Eurom

A Ramos nam se izgledao malo okuražio zadnjom sezonom pa je zaboravio čuvati igrača i tako slične stvari.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 jun 2014, 12:31

suhi je napisao/la:I hated iker before it was mainstream :mrgreen: :kafa:
slika

Suhi hipster :kafa:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jun 2014, 12:52

Ispao covjek iz forme totalno. Sinoc je bio prelos. I prije mu prekidi nisu bili jaca strana, sad je to fakat zabrinjavajuce.
Diego je trenutno bolji golman od njega.
Nikakvo pljuvanje po legendi nego surova realnost.
Kapa dole za sve, zaduzio je klub i reprezentaciju ko niko ali polako treba traziti alternativu. ;)

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 14 jun 2014, 13:21

Sveti je napisao/la:Ti si sine smiješan. Klasični prosječni poznavalac fudbala koji smatra da igrač treba da igra samo zato što posjeduje ime i uspješnu prošlost. Činjenica je da se kasiljas ispao iz forme, i činjenica je da je trenutno diego svjetlosnu godinu bolji i sigurniji golman od njega. Ja ako navijam za real madrid, ne navijam za ikera, već za cijeli tim, i ako sam imalo objektivan vidjet ću da lopes zaslužuje da brani u svim utakmicama, što je u ovom trenutku najbolje za real madrid, bez obzira koliko poštovao Ikera.

Ramos je daleko od najboljih stopera na svijetu, kikser je žešći, ali je ključne utakmice za real odigrao bez greške, za razliku od ikera koji nas je umalo koštao titule.

I ne mogu yebeno da vjerujem da čovjek od 99. godine nakon svog debija ima problem sa istrčavanjima. Pa svaki gol koji je usrrao, usrrao je radi tih istrčavanja i nije mi jasno zašto se jednostavno ne fokusira na taj segment makar djelimice da ga popravi
:thumbup:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jun 2014, 14:29

Jel moguce da je Isco odigrao najvise utakmica od svih igraca Reala u prosloj sezoni?? :rol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 jun 2014, 14:43

geoxx je napisao/la:Ispao covjek iz forme totalno. Sinoc je bio prelos. I prije mu prekidi nisu bili jaca strana, sad je to fakat zabrinjavajuce.
Diego je trenutno bolji golman od njega.
Nikakvo pljuvanje po legendi nego surova realnost.
Kapa dole za sve, zaduzio je klub i reprezentaciju ko niko ali polako treba traziti alternativu. ;)
to je to
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 jun 2014, 14:54

Kikser nakon golmanske karijere najavio da se zeli okusati u plivanju u bazenu a ne na travi. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jun 2014, 14:55

Donnie Darko je napisao/la:Jel moguce da je Isco odigrao najvise utakmica od svih igraca Reala u prosloj sezoni?? :rol:
Nisam ni obracao paznju na to, ali istina je. :urnebes:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jun 2014, 14:56

geoxx je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Jel moguce da je Isco odigrao najvise utakmica od svih igraca Reala u prosloj sezoni?? :rol:
Nisam ni obracao paznju na to, ali istina je. :urnebes:

Wtf srsly ? :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jun 2014, 14:58

53 utakmice, ispod Angel i Benz s 52. :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 jun 2014, 15:02

geoxx je napisao/la:53 utakmice, ispod Angel i Benz s 52. :D
ROFL ,znaci toliko je neprimjetan bio :rol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.