Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ђесте $ 

@Unica
Burazeru pretpostavljam da si usao u pubertet s toga tesko da ce ti neki preparati pomoci da se rjesis tih navedenih zajebancija... vazno je da cistis lice, umivas se redovno i kupi npr. clean n clear pa cisti redovno i otici ce to samo laganini..., a ako ti je bas zurba potrazi benzaknen u apotekama...
Burazeru pretpostavljam da si usao u pubertet s toga tesko da ce ti neki preparati pomoci da se rjesis tih navedenih zajebancija... vazno je da cistis lice, umivas se redovno i kupi npr. clean n clear pa cisti redovno i otici ce to samo laganini..., a ako ti je bas zurba potrazi benzaknen u apotekama...
' је*о ?,нецес " & 4-5 "?" на ? 

ko to testira ćirilicu ?alacious je napisao/la:Ђесте $

bagrcavi je napisao/la:Manje drkaj i nećeš imati bubuljica.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:ko to testira ćirilicu ?alacious je napisao/la:Ђесте $![]()
" васе познаванје ?

bagrcavi je napisao/la:Manje drkaj i nećeš imati bubuljica.

-HAR3- je napisao/la:Ne znas pisati cirilicu , prestani
аххахах," " ? ? $

",$ га & $

-HAR3- je napisao/la:Mi koji guzimo nemamo problema sa tim![]()
? " $ ? &
Znam,mrsko mi pisati "Č" i "ć" i slicna slova,vec stavim k'o na latinici c i s xD

ـثلاخ لاش فخ
U prijevodu,je*o ba to

U prijevodu,je*o ba to

bagrcavi je napisao/la:Mogo si sad nešto hijeroglifima napisati il' bosančicom![]()
भ्खय यखबपय,उयकतय जषवभचयनिषाभ,ब लष दयकबलअषअग लभ थलबफ

Prijevod:evo ovako posto ni hijeroglife ni bosancicu ne znam

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Do negdje nedavno sam non-stop čistio, imao onaj za uklanjanje i to, ali prestao... Vidjet ću, hvala na savjetu za ove preparate.nime_tm87 je napisao/la:@Unica

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
svako jutro se umi 3-4x hladnom vodom i to se jako pljusni po licu ja jos neam nista puno a uskoru cu imat 16 godinaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Do negdje nedavno sam non-stop čistio, imao onaj za uklanjanje i to, ali prestao... Vidjet ću, hvala na savjetu za ove preparate.nime_tm87 je napisao/la:@Unica
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ok, ima da se ispljuskam vodom svako jutroSenaid L.F.C je napisao/la:svako jutro se umi 3-4x hladnom vodom i to se jako pljusni po licu ja jos neam nista puno a uskoru cu imat 16 godinaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Do negdje nedavno sam non-stop čistio, imao onaj za uklanjanje i to, ali prestao... Vidjet ću, hvala na savjetu za ove preparate.nime_tm87 je napisao/la:@Unica

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nema problema samo pazi da svuda jer ja kad ne zahvatim rubne dijele lica i tamo gdje mi je kosa spustena se pojaveUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Ok, ima da se ispljuskam vodom svako jutro![]()
Hvala na savjetu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.