FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
razumijem...bolje projekat od 20.000 koji nikad neces doziviti nego neki od 12.000 koji mozda i zapamtimo 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir je poznat po tome sto forsira domace, pa tako vjerovatno ima viziju i da Evropske utakmcie igra na Tusnju, a ne u "gostima". Vec sam pisao ranije, Azmir je rekao da je Pan mogao dovesti na Tusanj davnih dana, ali nije htio jer zeli da forsira domace proizvode pa je pristao na Tuzlansko. Cak je i daleko poznatije pivo mogao dovesti kao sponzora, ali domace je domace, i svaka mu cast na tome. Na osnovu toga vjerujem da ako sve krene po planu, da ce vrlo brzo osposobiti Tusanj. A nagovjestio je to i na jednoj od sjednica kad je spomenuo kako jeftino je u Simin Hanu uredio prostrije/svlacionice, tako da i na Tusnju se moglo i moze uraditi povoljno, a po svim standardima.adnan27 je napisao/la:pa na to azmir ide jer zna ako hocemo evropsku slobodu moramo imati stadion evropski . ljudi ovom AZMIRU treba kip sagraditi jer ovakvog covjeka nema na daleko koje on projekte ima u glavi hehe ovo je do sad bila pred igraSkver je napisao/la:Sigurno ce biti najljepsi i najmoderniji stadion u BiH.adnan27 je napisao/la:bit ce dvije tribine iste ko na kamberovic polju samo spojene sa sjeverom
Sve ce to biti dobro, samo mi kupimo sezonske i pozivajmo raju na stadion.
Koliko nas ide u Zenicu? Ocekujem veci odziv, nego prosle sezone.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
draži mi je veliki stadion, jer svejedno nećemo napunit' ni taj od 12.000, osim ako ne dođu neka vremena i atmosfera kao protiv Jedinstva, prema tome, da l' će ostat' prazno 7000 mjesta, ili 15000 mjesta, meni je svejedno, ishod je isti, neće biti punDoeTz je napisao/la:Chinaglia jel ti draze pun stadion, il nesto ovako ?
Izgradnja stadiona je najmanji problem kad se imaju pare i ozbiljna firma koja to radi 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Zna li neko tacnu brojku protiv Jedinstva?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Re:
kao prvo te klubove nemozes poredit sa slobodom,a i ti stadioni su napravljeni ima 20+godina mi prvo trebamo napunit stadion protiv zelje sarajeva celika veleza sto nismo uradili ove sezone a nafurali smo se svi ko...al etChinaglia je napisao/la:pa ako želimo da nam bude pun stadion, onda nismo trebali gradit' sjever, nego srušit' i zapad, pa ga ponovo izgradit', jedna tribina od 5000 sa svim pratećim sadržajima i dosta, em bi često bio skoro pun, em bi se evropa igraladzekooooTz je napisao/la:tebi haman bolje da bude poluprazan stadionChinaglia je napisao/la:opet oni o posjeti, o bože![]()
u čemu je razlika kad ti na stadion od 12.000 ili 20.000 dođe 3.000 dupša? manje ili više prazan, isto je, trebate gledat' malo širu slikudoći će nekad i repka da igra, pa što će Hajduku onoliki Poljud, ili Dinamo onoliki Maksimir, ili što će Zvezdi onolika Marakana, što će Partizanu onoliki JNA? sve mnogo veći klubovi od Slobode, sve mnogo veći gradovi od Tuzle, svi klubovi imaju mnogo više navijača od Slobode, pa opet ne mogu napunit' stadion, a nigdje ne vidim da bilo koji od tih klubova želi novi stadion od recimo 20.000, gdje bi svaku tekmu napunili barem 10.000 ili 12.000, vodeći se naravno vašom logikom
meni poslije idejnog projekta stadiona Tušanj, koji je san snova, nikakvo odstupanje ne dolazi u obzir i za mene je to ciganluk, a da se taj sadašnji, novi projekat, pojavio u vrijeme kad istok i sjever nisu bili srušeni, tad bih sigurno rekao: super, odlično, može ovakav stadion od 12.000
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da se sracunati...7000 karti prodato+1500 sigurno uslo jer nije bilo vise karti..ne znam samo jesu li djevojke placale taj dan, nesto se ne sjecam...a bilo ih je dosta, mada mislim da jesu...to je nekih izmedju 8 i 9000 ljudi realna cifra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eto znaci 9000 ljudi max na dvije tribine, u nasem slucaju trebaju se gradit jos dvije iste, znaci jos 9000 ljudi... cime ti nisi zadovoljan Chinaglia?ultrasstyle_tz je napisao/la:da se sracunati...7000 karti prodato+1500 sigurno uslo jer nije bilo vise karti..ne znam samo jesu li djevojke placale taj dan, nesto se ne sjecam...a bilo ih je dosta, mada mislim da jesu...to je nekih izmedju 8 i 9000 ljudi realna cifra
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
stadionom
Ne kontam te covjece...
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ni sam se ponekad ne kontamDoeTz je napisao/la:Ne kontam te covjece...

ako me Skver odvede na Tušanj, možda mi se i svidi taj novi stadion
Azmir gradi stadion, Fazla na aparatima
-
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b o vas stadion...daj gurajte pricu da probijemo tu magicnu cifru od 1000 sezonskih...na pravom smo putu...idu odlicno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
koliko je prodato odprilike do sadstaragarda je napisao/la:J e b o vas stadion...daj gurajte pricu da probijemo tu magicnu cifru od 1000 sezonskih...na pravom smo putu...idu odlicno

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam tacan broj jer se i ne prodaju po numerickom redosljedu..al ono sto znam je da idu predobro a bruka raje ce tek da uzme sezonske u narednih par dana...do sad mislim da je prodato preko 400dzekooooTz je napisao/la:koliko je prodato odprilike do sadstaragarda je napisao/la:J e b o vas stadion...daj gurajte pricu da probijemo tu magicnu cifru od 1000 sezonskih...na pravom smo putu...idu odlicno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da li se pocelo od broja 1 ili od broja 100 ?staragarda je napisao/la:Ne znam tacan broj jer se i ne prodaju po numerickom redosljedu..al ono sto znam je da idu predobro a bruka raje ce tek da uzme sezonske u narednih par dana...do sad mislim da je prodato preko 400dzekooooTz je napisao/la:koliko je prodato odprilike do sadstaragarda je napisao/la:J e b o vas stadion...daj gurajte pricu da probijemo tu magicnu cifru od 1000 sezonskih...na pravom smo putu...idu odlicno

-
- Kontakt:
nego ljudi ovo je prvi put nakon dosta sezona da imamo 18 igraca koji su svi tu negdje u kvaliteti tako da 3 boda u zenici ne bi smjela doci u pitanje 

Ako nas ne bude 400 u Zenici, necu vise nikad na gostovanje otici. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave,ostalima da u miru i blagostanju docekaju svoje blagdane.
Bajram Serif Mubarek Olsun .
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.