Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma neka zarade, dobro će im doći da malo živnu. A i lijepo je bilo vidjeti pun San Siro večeras. Slađa je pobjedaHeavensWonder je napisao/la: +1
Plus, u utakmici gdje je od prodaje ulaznica ostvarena najveća zarada u Serie A, Juventus je pobijedio.
Ma mislio sam da će se oni nabrijati za derbi + domaća publika koja je uvijek odlična. Ali eto, vidjelo se da ne mogu meda sa kašike. Da su malo otvorenije igrali ubio bi ih Tevez sam. Čak je i Pereyra prolazio kroz sredinu bez ikakvih poteškoća, nikakvo pokrivanje terena.MrMuscle je napisao/la:Eto @Advokate ja ti rekoh neki dan da cemo Milan pobijediti lakse nego sto mislis jer je enormna razlika u kvaliteti, a veca razlika u golgeterskom smislu od jednog gola nije bila jer su oni iskljucivo do 80min igrali sa 9-10 igraca iza lopte, tj ciganski su branili bod.... Ovako je fer ispalo...
Allegri odlican na pocetku, 4 tekme, 4 pobjede i 0 primljenih golovaNisam ni sumnjao da ce biti drugacije.... Odbrana odlicna... Al napad moze i mora bolje pogotovo Fer.... jer je grohno u formi totalno...
I ono sto jedino zamjeram Maxu su izmjene... Pa uvijek ima isti sablon izmjena.... Ovaj put mu je koncepciju zaebao Vidal jer je bio na klupi, al opet uvijek u istim minutama.. Mora malo improvizovati, nece ici dovijeka valjda ovako...
I zivim za dan kad ce ono tele, sto sebe naziva liberom prestati sa dugim loptama... Tacno mi se oci prokrvare kad on salje lopte... i to duge.... a u odbrani je bio dobar ovu tekmu, al iducu fatalnu gresku ubrzo ocekujmo...
Govorio sam ja za Pereyru da se malo pričeka sa komentarimaPogba je napisao/la: Bio sam blagi pesimista, ali ovo je "prova di forza" sto kazu italijani, svaka cast, pravi tim koji moze podnijeti izostanke igracina kao Barza, Pirlo i Vidal.![]()
Procitah vase komentare i vidim da je slicno kao i ranije, da se izmjene trebaju desavati na vrijeme, pogotovo Llora za kojeg rekoh da se previse trosi, da je uvijek udvojen, Marchisio na registi odlican kao i uvijek te da je Pereyra za sada otkrovljenje ekipe sto me je iznenadilo iskreno jer sam ocekivao Islu broj 2.
Sissoko je napisao/la:Imao 26 ili 36 lik brani il brani, nije se rodio bolji i konstantniji.
Sloboda u igriLove how free the team looks this year compared to last.
Carli je napisao/la:Allegri gospodin. Tri puta bolji od kontea.
Problem veliki. Nadam se da će Barza biti spreman za Atletico. Najbolji naš defanzivac trenutno, prava šteta za Martina.GdS: "Stiramento per Caceres: si teme lungo stop"
Carli je napisao/la:Šteta!
Pakaša koji nas je ostavio više ne poznajemInače, nakon vikenda se okrećem zdravijem načinu životu. Znači plazma keks, mlijeko, vitamini
e jbg, bas kad ga je krenuloPogba je napisao/la:Jeste da je jedan za drugim post, ali:Problem veliki. Nadam se da će Barza biti spreman za Atletico. Najbolji naš defanzivac trenutno, prava šteta za Martina.GdS: "Stiramento per Caceres: si teme lungo stop"
Nadam se da pretjeruju ovi iz GDS-a jer je pauza za ovu povredu 10-15 dana max.
Kao prvo potpuno se slažem sa ovime u vezi Pogbe. Momak je jednostavno predobar u napadu da bi ga se trošilo u sredini po mom mišljenju. Pogledaj samo s kojom lakoćom odigrava kombinacije sa Tevezom i Llorenteom.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam jel tako slucajno ispadalo na momente ili je to Alegrijeva zamisao ali svidja mi se kad je usao Vidal to sto je on igrao malo nize a Pogba se na momente cinio kao poluspic u nekoj formaciji 3-4-1-2...mislim da bi to bila dobra stvar da igrac kao Pogba dobije malo vise slobode da igra iza napadaca a da ga cuvaju dva vezna, sto zbog svojih kvaliteta sto zbog toga da Tevez ima s kim da kombinira..
Tevez ponovo dokazuje svoju klasu i vuce citavu ekipu i stvarno je prava steta sto nismo uspjeli uloviti igraca poput Di Marije da ima s kim igrati u ofanzivnoj trecini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.