Izdrži Spal, ole ole ole.

Jbt, pa Milan ih neku noć ubio, moglo im se jedno 7-8 komada zabiti da su ušli svi oni silni ziceri. Milan > Atalanta.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tko još prilazi bogati.Nek se same trude.ramiral je napisao/la: ↑19 jan 2020, 18:39Ala ovi zmijčeki pesimiče, priđeš dobroj trebi, ona te odbije i to znači da treba odustati?
Ne opet joj se u gužvi primakneš i očešeš hashimom o nju![]()
Sad slijedi teži dio sezone, ne mora značiti da će i jedni i drugi biti maksimalni, volio bih da zicere Dama ne prosipa.
Ove orlove svakako ne računam, iduće kolo će ih vučići očerupati![]()
![]()
Popiša ga Kylian momački.Kylian Mbappé (PSG): ''Za mene je bilo prekasno dostići Messijevu razinu jer sam ostao igrati u Monacu. Sada me inspirira nogometni put koji je imao Cristiano Ronaldo.''
Ne odustaje se od trollanja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:59Popiša ga Kylian momački.Kylian Mbappé (PSG): ''Za mene je bilo prekasno dostići Messijevu razinu jer sam ostao igrati u Monacu. Sada me inspirira nogometni put koji je imao Cristiano Ronaldo.''
Šta sa tim?Pogba je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:16Ne odustaje se od trollanja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:59Popiša ga Kylian momački.Kylian Mbappé (PSG): ''Za mene je bilo prekasno dostići Messijevu razinu jer sam ostao igrati u Monacu. Sada me inspirira nogometni put koji je imao Cristiano Ronaldo.''
Bespotrebna rasprava. Kao da porediš televizor u boji sa crno-bijelim.
Al bukvalno ...koga boli q za to ...osim vas ...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:25Bespotrebna rasprava. Kao da porediš televizor u boji sa crno-bijelim.
Naravno da mogu. Nisam radio popis, ali sam dovoljno informisan i dovoljno puta bio u Torinu da mogu donijeti takav zakljucak. Odnos je minimalno 60:40 u korist Torina. Takodjer, minimalno 70% publike i navijaca na (punom) Allianz Stadionu nije iz Torina (op.a. Breza, Vares i Olovo nisu Sarajevo). Dalje, vise od polovine od 29.000 sezonskih karata drze ljudi koji nisu iz Torina. Nedavno sam u Torinu cuo pricu da navodno trecinu sezonskih karata drze ljudi koji zive blize Milanu nego Torinu. Tako da - da, Torino ima vise navijaca u Torinu (gradu od cca 900k stanovnika) od Juventusa.Pogba je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:55I ti ga pretjera, ne možeš baciti generalizaciju taman da si popis radio, a nisi.EstebanTuero je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:27Nije to nikakav mit, vec istina. Otidji jednom u Torino, obidji grad, popricaj sa ljudima, sve ce ti samo kaz'ti.PovratakPaprike je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:12
Ovo je mit koji se u medijima plasira godinama, a bez realnog temelja, slično kao i to da Man City ima osjetno više navijača u Manchesteru nego Utd. Za domaći rad - pogledati prosjek domaćih utakmica u talijanskoj ligi. Juventus ima osjetno veći prosjek od Torina. Znam, i Juveov stadion je veći od Olimpica na kojem igra Torino, ali bez obzira na to Juve ima prosjek od skoro 40,000 (kapacitet 41,500), a Torino jedva preko 20,000 (kapacitet 28,000).
Ovo je možda vrijedilo u neka davna vremena da je Torino bio popularniji, ali od recimo 90-tih naovamo se izmjenilo.![]()
Konačno da neko napiše ono što i sam mislim, mislim na forumasa kojeg si citirao, siguran sam da je mit jer ide tamo od početka milenija i floskula je koja se ponavlja, u to sam uvjeren.
Dalje, vrijeme je takvo i generacije navijaju za pobjednike, siguran sam da Juventus ima više navijača i to osjetno. Znamo da stadion čak i nije mjerilo jer su mahom razmaženi, pa tako vidimo slabu posjetu protiv manjih ekipa, u kupu pa i LP protiv Rusa i Levera npr.
"Grande"
Post 14 apr 2010, 17:15
Momci ne znam sta da vam kazem...
Nebi da se neko uvredi ovdje,ali ja sam bio na puno stadiona sirom Italije,ali kada dodjes u Milan da gledas Intera ili milana sve ti bude jasno,od ponasanja domacih navijaca,do gostoprimstva nas kao domacina ili milana i atmosfere na tribinima itd itd.Na tribini nema stvari kao u Torinu,pa ljudi tamo se konzumira sve i svasta,cak se koriste i najteze droge koje postoje trenutno...
Rasptajte se malo kakva je situacija kada navijaci juventusa krenu na neko gostovanje i kada krenu navijaci Intera ili milana??
Raspitajte se malo na tim forumima koliko obrazovanih ljudi i djevojaka navija za juventus??
Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca KONOBARA u Italiji??
Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca kod ljudi koji su zavrsili samo osnovnu skolu i rade po raznim fabrikama,mesnicama,prodavnicama itd itd.
Ja vama opet kazem da juventus ima vise navijaca u Italiji(ali je to 70% nizi sloj ljudi)i imate puno narkomana u svim grupama iz cijele Italije,ali zadnje 4 godine to sve opada i klub nije kao sto je bio...
Niste vise popularni kao nekada a to se vidi po vasim rezultatima a i ljudima koji su u vasem klubu a i oko kluba...
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.