Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hass
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hass » 13 jun 2012, 01:02

Legendo,jes vidio sta uradismo Barci u basketu???:lol: :lol: :lol: :lol: ; P.S. Ko je taj Husrefbeg,i sto ga ignorisete??? :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:02

Editovan post :lol:
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 13 jun 2012, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jun 2012, 01:05

Nisi ga trebo citirati.Već smo počeli da ga ignorišemo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 jun 2012, 01:07

Hass je napisao/la:Odakle si ti??? :P.. Ma ja sam ljetos bio uzeo taj broj,al poenta je u tome,da ga ne aktiviras..Jesu li i tebi slikali licnu???
iz jablanice :) pa ja sam citao danas na netu da mozes ponistit taj ugovor ukoliko nisi aktivirao karticu koju dobijes uz ugovor, a nisam to jos aktivirao...ne mogu se sjetiti jesu li slikali licnu, al su prepisivali neke podatke s nje (JMBG i sta vec treba), i onda su slikali ja mislim onaj ugovor...uglavnom, slikali su nesto, a ne znam tacno sta...jbg, ja se zagledao u trebu (Olja se zove :mrgreen: ), tako da sam i potpisao taj ugovor i nisam bas slusao sta mi je pricala i gledao sta su slikali :mrgreen: al prije ce biti da su papire slikali, a ne licnu...de mi care jos malo pojasni kako si to sve odradio, pa ces imati od mene pice ako sve to uspije :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2012, 01:11

Hass je napisao/la: P.S. Ko je taj Husrefbeg,i sto ga ignorisete??? :D
On nije vrijedan pažnje, zato ti nemam potrebe govoriti ko je ;)
A ignorišemo ga zato jer je uvrijedio kralja ;)

E moj Ćema koji si ti papučar, kako te lahko ženske obenđijaju, pa jbt ti bi i milion prokocko za sekundu zbog kake dobre ženske :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:18

Pitam se ja što se @legenda ulizuje ovoj dječurliji i školarcima. :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 jun 2012, 01:20

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu. :lol: :lol: :lol:
Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju? :lol:
Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?

:mrgreen: :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2012, 01:20

Šta ovo niko ništa ne piše, daj ljudi aktivirajte se malo :roll:

I ovog napuhanog iz Banovića na ignore ni on nije vrijedan pažnje, pravimo se koda ništa ne pišu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:22

LjumanM95 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu. :lol: :lol: :lol:
Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju? :lol:
Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?

:mrgreen: :lol:
Nemoj me oslovljavati tako, matere ti. :lol:

Ma laprda nešto, našao se uvrijeđenim, pa sad moli po forumu sve redom da me igonorišu. :mrgreen:

Mogao bih i ja slijediti tvoj primjer. :mrgreen:
Željezničar ale!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 jun 2012, 01:24

:lol: :lol:

Dobro Ado neću. :mrgreen: Ma laprda on, al' ne konta da ga raja fura, gledaj što ga ignorišu :lol: :lol: Ljegendo, ljegendo...

edit: Slobodno, 100% radi, koja milina kad ne gledaš masonske postove :lol: :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:26

Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži. :lol:

On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu. :lol:
Željezničar ale!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 jun 2012, 01:29

Hass, ne odlazi sad kad si mi potreban :( :mrgreen: ajd valjda ce nekad odgovorit :mrgreen:
legenda reala je napisao/la: E moj Ćema koji si ti papučar, kako te lahko ženske obenđijaju, pa jbt ti bi i milion prokocko za sekundu zbog kake dobre ženske :lol: :lol:
a jarane, da je bila malo veca lova u igri, nema te trebe zbog koje bi ja potpisao nesto, a nemam pojma sta uzimam :mrgreen: ovako, ako i ne uspijem to ponistiti, 9 KM mjesecno, a imam 50 poruka dzaba, 9 KM za razgovore i dobijem ta 2 telefona :mrgreen: nije ono lose opet, al et, ako se mogne ukinuti, odma to biram :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 jun 2012, 01:30

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži. :lol:

On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu. :lol:
:lol:
Ma eto kud ćeš dalje njegova desna ruka Zole ga izdao, nema dalje... :mrgreen:

Joj ja ušao tamo sve kuronje jbt, od njih 50, 46 kiturinu izvadilo :lol: :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 13 jun 2012, 01:34

LjumanM95 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži. :lol:

Neću više da ga spominjem, ne zanima me, ponaša se isto neko dijete. Ide mi na listu ignoriranih isto kao tebi.

Ja bio jednu večeras, ostvario kontakt s nekom Mirjanom iz Švedske, uđem sljedeću večer, desi mi se isto kao tebi, evo ova 2,3 dana nisam ušao. Ono je čisto gubljenje vremena. :mrgreen:
Željezničar ale!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:42

GaziHusrevbeg je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:

Neću više da ga spominjem, ne zanima me, ponaša se isto neko dijete. Ide mi na listu ignoriranih isto kao tebi.

Ja bio jednu večeras, ostvario kontakt s nekom Mirjanom iz Švedske, uđem sljedeću večer, desi mi se isto kao tebi, evo ova 2,3 dana nisam ušao. Ono je čisto gubljenje vremena. :mrgreen:
Bjelančevino nek se i ja jednom s tobom slažem :mrgreen:
Miko ovo nije izdaja samo ostajanje na pravom putu s kojeg je dotični čije ime niti nick ne želim izgovarati skrenuo. :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 13 jun 2012, 02:01

Eh vako ces: L ;:;: :lol: U toj kutiji koju si dobio ces naci broj njihovog helpcentra..Sutra,tj danas ih nazovi i reci im,kao,fol,da ti je lupam,buraz il rodjak poklonio broj,il da ti je stari uzeo jedan,a ti nisi znao,i da zelis da ga storniras,tj ponistis..Uslov je,da nisi njihov broj raspakovao,i ubacivao u mob,jer onda je yebada :P..Ako ovo ne uradis,slobodno ti mogu rec,da neces dobro proc da ce da te ogule,ko curana..Zam z prmemog jarana,koji im i sad placa mjesecno po tridesku,a ne koristi njihov broj,al bg,ugovorom se vezao :lol: ..Ako ti sta nije jasno,slobodno pitaj,tu sam :P

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 jun 2012, 02:30

Hass je napisao/la:Eh vako ces: L ;:;: :lol: U toj kutiji koju si dobio ces naci broj njihovog helpcentra..Sutra,tj danas ih nazovi i reci im,kao,fol,da ti je lupam,buraz il rodjak poklonio broj,il da ti je stari uzeo jedan,a ti nisi znao,i da zelis da ga storniras,tj ponistis..Uslov je,da nisi njihov broj raspakovao,i ubacivao u mob,jer onda je yebada :P..Ako ovo ne uradis,slobodno ti mogu rec,da neces dobro proc da ce da te ogule,ko curana..Zam z prmemog jarana,koji im i sad placa mjesecno po tridesku,a ne koristi njihov broj,al bg,ugovorom se vezao :lol: ..Ako ti sta nije jasno,slobodno pitaj,tu sam :P
ovako :mrgreen: ja nisam dobio nikakav paket od njih, vec samo 3-4 papira i onu karticu koja izgleda u ovom smislu (http://www.popusti-bolan.com/wp-content ... latna1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) (naravno, ovo je kr kartica :mrgreen: ) i ima u sredini SIM kartica koja se "iščupa" odatle...ja to nisam nista dirao i samo sam to dobio od njih...al meni su dali samo broj od Olje ( :mrgreen: ) i neki br na kojem provjeravam stanje racuna, a nisam dobio broj od tog centra :roll: i znaci nazovem, kazem da mi je stari uzeo vec jedan broj i da samo zelim da ponistim ugovor (il da bas kazem storniram ?) ?

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 13 jun 2012, 02:35

Na toj kartici odakle iscupas :lol: broj,imas msm,na pozadini broj help centra,il mozda cak i na samom broju,ne sjecam se..Zovni ih reci im kako sam ti objasnio,i ja msm,da je to- to..Reci mi,jesu li ti rekli da ce te zvat za par dana,radi provjere podataka,i kad si uzeo broj,msm,kojeg datuma???

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 02:39

Je l' ovo i sportbaši ganjaju ovaj chatroulette ? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 jun 2012, 02:41

Hass je napisao/la:Na toj kartici odakle iscupas :lol: broj,imas msm,na pozadini broj help centra,il mozda cak i na samom broju,ne sjecam se..Zovni ih reci im kako sam ti objasnio,i ja msm,da je to- to..Reci mi,jesu li ti rekli da ce te zvat za par dana,radi provjere podataka,i kad si uzeo broj,msm,kojeg datuma???
aj vidicu sutra ima li tog broja na pozadini, mrsko mi sad pogledat :oops: ja nisam zapamtio mnogo toga sto su mi pricali zbog trebe, al jaran mi je uzeo taj broj prije sedmicu, a njega su zvali par dana poslije, tako da ce i mene sigurno...a broj sam uzeo danas...

e care, ja moram ic spavat, moram rano ustat, aj mi ti daj svoj fb na PP da mi mozes to sve fino objasnit, il ako nemas fb il nesto slicno, onda cemo nastavit ovdje...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, lol89 i 21 gost.