Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To i ja malo prije kontam, jbeš rezultat uzeli su 3 milionafarukzidane je napisao/la:Nadam se da su veceras jasne bile dvije stvari,,,prvooo,,,mi smo najacaaaaaaaaa ekipa na cizmi i nema potrebe da se ostali dizu,,da se loze isl,, isl ,,,itd ,,,itd...kao drugo,,,ocekivao sam veceras ipak malo vise od milana,,,e sada dali oni stavrno nisu mogli ili nisu znali uraditi vise,,,nezz,,,ali ako nista drugo fino su zaradili,,,i nadam se da ce zeljeti da nas na izvlacenju u kupu opet dobiju,,,pa ako nista drugo opet zarade dosta novca,,jer mi smo JUVENTUS,,,,FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
i jos da je stadion njihovSissoko je napisao/la:To i ja malo prije kontam, jbeš rezultat uzeli su 3 milionafarukzidane je napisao/la:Nadam se da su veceras jasne bile dvije stvari,,,prvooo,,,mi smo najacaaaaaaaaa ekipa na cizmi i nema potrebe da se ostali dizu,,da se loze isl,, isl ,,,itd ,,,itd...kao drugo,,,ocekivao sam veceras ipak malo vise od milana,,,e sada dali oni stavrno nisu mogli ili nisu znali uraditi vise,,,nezz,,,ali ako nista drugo fino su zaradili,,,i nadam se da ce zeljeti da nas na izvlacenju u kupu opet dobiju,,,pa ako nista drugo opet zarade dosta novca,,jer mi smo JUVENTUS,,,,FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUSjoš samo da je stadion njihov
E na ovo sam se naježio... Tamo oko 74. minute, pun San Siro i čuje se ova pjesma. Dominacija !bianconeros je napisao/la:Sono un ultras bianconero e amo soltanto due color
girando per lo stivale intero
la Juve per sempre sosterrò
ale ale ale oh ale ale ale oh
berardi25 je napisao/la:Vrijeme je da i Alegri konacno zabiljezi pobjedu na San Siru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.