Mačka

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne valja ti misljenje, izvini, nema ljutisCwirek je napisao/la: ↑09 avg 2025, 11:29Ako bude pametan, po samo mom mišljenju, trebao bi do kraja godine odigrati barem 2 neka challengera 125 ili 175.. lakše do bodova uz dobru formu. S tim da je i njemu i većini tenisera ( unutar prvih 100) moral, samopouzdanje i elan na tim turnirima poprilično nizak.
Ovo govorim prije svega jer brani koliko sam skontao nekih 300 bodova do kraja godine..
Halalolsun, šta ću se uvrijediti. Samo sam rekao svoje mišljenje.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2025, 14:42Ne valja ti misljenje, izvini, nema ljutisCwirek je napisao/la: ↑09 avg 2025, 11:29Ako bude pametan, po samo mom mišljenju, trebao bi do kraja godine odigrati barem 2 neka challengera 125 ili 175.. lakše do bodova uz dobru formu. S tim da je i njemu i većini tenisera ( unutar prvih 100) moral, samopouzdanje i elan na tim turnirima poprilično nizak.
Ovo govorim prije svega jer brani koliko sam skontao nekih 300 bodova do kraja godine..Na Lrl. Damir ima 933 boda i brani jos 175, cak ne i toliko. Obzirom da aBd ide na
USO(min.10 b.) + 13 u rezervi, Damir brani cca 150b. do kraja godine.
Obezbjedio je MD AO "26, za MD RG "26 ima 320 bodova, za Wimbledon "26 ima 260 b., za USO "26 ima 180 b. Damir je u prva 4 mjeseca imao 9mec/mjs.sto je nenormalno ,sad je to na prosjeku 7 mec/mjesecno(gornja mjera). On je pri zavrsetku karijere i
vjv. gleda sve kroz finansije, a $$$$$$ su na GS.
U trenutnoj situaciji njega interesuju samo GS, Mastersi, eventualnoATP 500(u Aziji i Evropi, kad se igraju paralelno 2 turnira-32),
zatim ATP250 i ako bude srece kao u Umagu, bit ce sjajno.
Mozda tek sljedece godine da igra neke manje Chal., ako zatreba, a nadati se da nece. Halali, nisam te htio uvrijediti, ali ja
tako vidim Damira u 2026 g.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.