Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ramo, pravi kapiten real madrida 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cuj to?LenBias je napisao/la:ramo, pravi kapiten real madrida

ti ni jedne jedine, napljuvao si ga za 20 zivota 

Ta ce ramo , jednom kikser uvijek kikser xd al volim ga do starta iduce sezone
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja???LenBias je napisao/la:ti ni jedne jedine, napljuvao si ga za 20 zivota

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
nikad.
Kejdura ne ide niđe, a buljooki može da trlja guzove po nižim klubovima
Kejdura ne ide niđe, a buljooki može da trlja guzove po nižim klubovima

naprijed rejal
To wenger salje ponudu za samija ?rambo16 je napisao/la: opet će u isti dres

jašta...stvara "nepobjedive" oko Ezelasuhi je napisao/la: To wenger salje ponudu za samija ?
"niži klubovi"...mislim da niko ne razume tu specifikacijuSveti je napisao/la:buljooki može da trlja guzove po nižim klubovima
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:jašta...stvara "nepobjedive" oko Ezelasuhi je napisao/la: To wenger salje ponudu za samija ?
Sami se ubio za vasu formaciju ,ocekujem taj transfer ,al sumnjam da ce skrtica dati vise od 20 milki

Tako reci da ti citav svijet razumije.Sveti je napisao/la:nikad.
Kejdura ne ide niđe, a buljooki može da trlja guzove po malim klubovima
ma nije škrt....dat će 40......za Sami-a i Benzemu xdsuhi je napisao/la: Sami se ubio za vasu formaciju ,ocekujem taj transfer ,al sumnjam da ce skrtica dati vise od 20 milki
A.F.C. Bournemouth!
Mislim da je dovoljno reći Arsenalu 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
rambo16 je napisao/la:ma nije škrt....dat će 40......za Sami-a i Benzemu xdsuhi je napisao/la: Sami se ubio za vasu formaciju ,ocekujem taj transfer ,al sumnjam da ce skrtica dati vise od 20 milki
Nek namiri jos 60 i dobije di mariu gratis

svi ste, nemoj da mi se sad izvlacisDzoni je napisao/la:Ja???LenBias je napisao/la:ti ni jedne jedine, napljuvao si ga za 20 zivota

Ja bi volio vidjeti kovu + mandzu odnosno pjanketa+dzeku ili kombinovano umjesto ovih sto se spominju(cavani,suki,veratti,pogba,vidal itd itd...).
Jeftinije a ne zaostaju mnogo kvalitetom.
Jeftinije a ne zaostaju mnogo kvalitetom.
Sretno zmajevi!!
Ne sumnjam da će u godini u kojoj je uzeo decimu i svoju drugu lp Perez iskoračiti i maznuti nekog kapitalca.
Pogba,Vidal,Verati sve as do asa ni sa jednim ne može pogriješiti,bilo bi mi drago da produži sa kanarincem i da ne dira Angela.
Pogba,Vidal,Verati sve as do asa ni sa jednim ne može pogriješiti,bilo bi mi drago da produži sa kanarincem i da ne dira Angela.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
LenBias je napisao/la:svi ste, nemoj da mi se sad izvlacisDzoni je napisao/la:Ja???LenBias je napisao/la:ti ni jedne jedine, napljuvao si ga za 20 zivota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.