Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas
Haha jesam li ja rek'o gdje sam išao na izletKonfucije je napisao/la:Jako bitna,boli nas racku ba gdje si ti isao na izlet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...ne
Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Haha jesam li ja rek'o gdje sam išao na izletKonfucije je napisao/la:Jako bitna,boli nas racku ba gdje si ti isao na izlet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...ne
![]()
Imao sam smajli izabagrcavi je napisao/la:Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas
Slatkaalacious je napisao/la:E ljudi,u kakva sam ja go*na up'o
K*rac slatka,ne znam sta da radim majke mi..LBJ MVP je napisao/la:Slatkaalacious je napisao/la:E ljudi,u kakva sam ja go*na up'o
Opusti se jarane, ovo je tema "Chat" nije striktna diskusija o financijskoj krizi ili o gorućim problemima u svijetu...Konfucije je napisao/la:Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumu
LBJ MVP je napisao/la:Imao sam smajli izabagrcavi je napisao/la:Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Konfucije je napisao/la:Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumu
nime_tm87 je napisao/la:@alacious burazeru najbolje da ti nama kazes situaciju, a ne da mi ovdje pogadjamosto vazis beze
jel to majketi zbog one dvi sta si sa jednom hodo pa prekino a danas prohodo sa drugomalacious je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:@alacious burazeru najbolje da ti nama kazes situaciju, a ne da mi ovdje pogadjamosto vazis beze
Ma ne mogu,nije bas za iznosenje u javnost![]()
Uglavnom,poceo sam na izvlacenju,i nadam se da ce sutra bit' sve ok
Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisat
Heller je napisao/la:Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisatjbt
Uh kume nije to ništa kad ja začepim, pa počne da izlijeće kad vodu pustim.Heller je napisao/la:Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisatjbt
U redu, harambašo!legenda reala je napisao/la: Momci ovako ćete od sad.
Onaj forumaš GaziHusref kad naiđe, nemoj da ga niko primjećuje, ignorišite ga,
nego, šta je taj nitković počinio, ako smijem da pitam?to je momak koji nije vrijedan pažnje, prešao je jednu granicu koja se ne smije preći i molim lijepo pravite se koda on ne postoji
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905, VolimBiH96 i 3 gosta.