Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Chat
Pa vidi ti onu drugu sliku na šta ona liči. 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Kasniš ja tu sliku postavio sinoć
Al Irac je poso boli ga
Idemoooooo Česiiiiiiiiiiiiiii

Al Irac je poso boli ga

Idemoooooo Česiiiiiiiiiiiiiii

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tyler durden
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Narode prošo sam matematiku , prošo sve .+ prolazim vrlodobrim
![]()
![]()
![]()
iii..
Dobro jutro !
Aleluja !
-HAR3- je napisao/la:Amar bi to rado
što da ne

treba ih upoznati sa legendom da se i on omrsi

DRUG NEBI TI PUNCA
Vi bi ovima ,cc ja bi ih u putu zaobilazio kakve su , isto ništa ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- legenda reala
- Kontakt:
Haj Antifašista idi popravljaj kečeve 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Haj Antifašista idi popravljaj kečeve
Ja sam legendo popravio sve , miran ušao u finiš sezone - škole

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
**** mater ludih nastavnika podjela svjedocanstava u 10 sati u cetvrtak , a matura u srijedu

FORZA JUVE !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
koji sam ja debil, u pm se vratio odakle sam i izasao...danas na kafici s jaranom, kad doleti nekad treba i neki zvaljo...ja se odma zaljubio...kad mi podje neku pricu o eronetu i nekim tarifama, mobitelima od marku itd itd...i posto sam ja vise gledao u nju, neg sto sam je slusao, ja potpisem taj ugovor...nesto kao 9 KM mjesecno, imas 50 poruka dzaba, imas potrosit min tih 9 KM razgovora, za sedmicu dana dobijes neki glupi telefon koji je dual sim (mozes koristiti dvije kartice istovremeno i na obje si dostupan), a nakon 3 mjeseca mozes izabrati koji hoces telefon za marku, a to su sve ovi dobri telefoni...ugovor je na 2 godine....i ja i jaran potpisali pod dejstvom te trebe, jebla se u mater...citao sam da se ovaj ugovor moze ponistiti ako nisi aktivirao eronet broj koji sam dobio pri potpisivanju ugovora...a ako aktiviram broj, mogu ponistiti ugovor, ali moram platiti preostale 23 rate...tako da, za 3 dana aBd, odma u konjic u najblizi eronet centar da to ponistim...nadam se da ce moci...a ako ne mogne, moracu pucat k'o mevlid jbg...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa to je osnovnoškolska matura šta očekuješ, i onako ni alkohol nemožete pit tako da poslije 22h fajront-HAR3- je napisao/la:**** mater ludih nastavnika podjela svjedocanstava u 10 sati u cetvrtak , a matura u srijedu![]()
![]()
![]()
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- spielführer_21
- Kontakt:
pa šta ima toliko loše u tom ugovoru?Papastathopoulos je napisao/la:koji sam ja debil, u pm se vratio odakle sam i izasao...danas na kafici s jaranom, kad doleti nekad treba i neki zvaljo...ja se odma zaljubio...kad mi podje neku pricu o eronetu i nekim tarifama, mobitelima od marku itd itd...i posto sam ja vise gledao u nju, neg sto sam je slusao, ja potpisem taj ugovor...nesto kao 9 KM mjesecno, imas 50 poruka dzaba, imas potrosit min tih 9 KM razgovora, za sedmicu dana dobijes neki glupi telefon koji je dual sim (mozes koristiti dvije kartice istovremeno i na obje si dostupan), a nakon 3 mjeseca mozes izabrati koji hoces telefon za marku, a to su sve ovi dobri telefoni...ugovor je na 2 godine....i ja i jaran potpisali pod dejstvom te trebe, jebla se u mater...citao sam da se ovaj ugovor moze ponistiti ako nisi aktivirao eronet broj koji sam dobio pri potpisivanju ugovora...a ako aktiviram broj, mogu ponistiti ugovor, ali moram platiti preostale 23 rate...tako da, za 3 dana aBd, odma u konjic u najblizi eronet centar da to ponistim...nadam se da ce moci...a ako ne mogne, moracu pucat k'o mevlid jbg...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Danas nama izlet bio 

Ho's marku za to?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Danas nama izlet bio
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...
ne 

Dvaput sam imao veliku nuždu danas
Još o ovom niste počeli pisat

Još o ovom niste počeli pisat

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jako bitna,boli nas racku ba gdje si ti isao na izlet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...ne
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
E ljudi,u kakva sam ja go*na up'o