Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Oduševijo me 

Raja Juka večeras igra ranije u 22h napomena opet da ne bude da nismo rekli i mi navikli iza 00.00

Današnje Oslobođenje donosi razgovor sa Trnovčićem. Tekst je na cijeloj stranici, naslov je ekskluziva, a cijeli tekst se vrti oko Jusufovih početaka. Na početku i na kraju kaže da Jusuf ima želju igrati za reprezentaciju. Novinar u uvodu kaže da Juka hoće da igra, i da je veliku ulogu odigrao gospodin Nurkić Stariji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
au kako ćemo onda imati jaku ekipu na ljeto
Teletović, Nurkić, Đedović, još ako ulovimo dobrog playa možemo veoooma daleko
Teletović, Nurkić, Đedović, još ako ulovimo dobrog playa možemo veoooma daleko
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
E, to, to! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Tako mi je drago za ovu vijest danas mada nije ni to 100posto tacno malu su iz konteksta izvukli al vjerujem kad dodje vrijeme da ce tako biti!!! Nesto sam primjetio na fejsbuku pojedince koji su pljuvali Juku prije nego sto je pokazao da moze igrati u NBA sad se tako uvlace mislim smijesno je... al nema veze drago mi je sto sam bio sa njim i kad je vecina bila protiv Juke a bilo nas je nisam jedini i moci su ce onako cistog obraza radovati kad bude dosao na Eurobasket!!! veceras aBd ide odlicna partija!
Nadam se, da će Jusuf odigrat večeras jednu dobru utakmicu. Jer zadnje dvije i nisu bile bar napadački dobre. Joj kad bi juka zaigrao za reprezentaciju, kako bi neki stručnjaci zašutili.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma totalno izvuceno iz konteksta ova izjava, iako vidi se mali pomak u izjavama Enesa, i nije vise u ostrom tonu kao i prije, ali ipak daleko od toga da cemo Juku gledati na Eurobasketu.
Večeras matchup sa Bogutom. 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Bombastican naslov koji ne odgovara tekstu. Bicu tu jos trzavica do kraja. Sto ide na dusu Jusufu Nurkicu i samo njemu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Bombastican naslov koji ne odgovara tekstu. Bicu tu jos trzavica do kraja. Sto ide na dusu Jusufu Nurkicu i samo njemu.
a zasto to samo njemu?
Nego kome? On ako hoce da igra i igrat ce. Ne igra se za savez, nego za drzavu.Mirza1990 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Bombastican naslov koji ne odgovara tekstu. Bicu tu jos trzavica do kraja. Sto ide na dusu Jusufu Nurkicu i samo njemu.
a zasto to samo njemu?
a zasto to samo njemu?[/quote]
Nego kome? On ako hoce da igra i igrat ce. Ne igra se za savez, nego za drzavu.[/quote]
a ako glavni ljudi saveza ti prijete i ponizavaju i ruse ti ugled u medijama? jel se nemas pravo ljutiti?
Nego kome? On ako hoce da igra i igrat ce. Ne igra se za savez, nego za drzavu.[/quote]
a ako glavni ljudi saveza ti prijete i ponizavaju i ruse ti ugled u medijama? jel se nemas pravo ljutiti?

Moze se on ljutit do mile volje, ali nastup za svoju drzavu ne moze dovodit u pitanje zbog licnih nesuglasica. Nema to pravo.
Ocigledno da ima sva prava ovog svijeta. Momak se sa RAZLOGOM ljuti al stoji i da igra za reprezentaciju,suigrace i navijace a ne za sekretara i predsjednika mada i to nije bas tako jer mnogi su uspjehe reprezentacije prepisali njima a nisu se nesto puno spominjali igraci koji su uveli te selekcije u A diviziju...Cartman je napisao/la:Moze se on ljutit do mile volje, ali nastup za svoju drzavu ne moze dovodit u pitanje zbog licnih nesuglasica. Nema to pravo.
Nisu to nesuglasice sa nekim nebitnim ljudima, to su nesuglasice sa rukovodiocima reprezentacije.
Istu situaciju imamo u fudbalskoj reprezentaciji, al tamo si na strani Zukanovica, ne znam zasto si ovdje protiv Nurkica
Istu situaciju imamo u fudbalskoj reprezentaciji, al tamo si na strani Zukanovica, ne znam zasto si ovdje protiv Nurkica
Čuj poredi Zukanovića i Nurkića.
Zukanović misteriozno nije dobio vizu, sjećamo se svi naravno
Zukanović misteriozno nije dobio vizu, sjećamo se svi naravno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zukanovic se nije oprostio od repke svojom voljom, Safet je rekao da ga nece pozvat i ostao je pri tome. Onda je on rekao da nece igrat dok je Safet tu. Ovo nije ni blizu isto. Ovo je kao da je Dzeko nakon sto ga je Safet javno prozvao nakon Egipta rekao da nece igrat.Mozambik je napisao/la:Nisu to nesuglasice sa nekim nebitnim ljudima, to su nesuglasice sa rukovodiocima reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.