Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Inter - Juventus 1
Bursaspor -Gaziantepspor 1
Janković - Hantuchova 1
Valerenga - Stavanger 1x
Kvota 4.1
Uplata 13.40 KM
Dakle, taman da sutra imam petaka i marku za kafu, ako ovo ne prođe.
Bursaspor -Gaziantepspor 1
Janković - Hantuchova 1
Valerenga - Stavanger 1x
Kvota 4.1
Uplata 13.40 KM
Dakle, taman da sutra imam petaka i marku za kafu, ako ovo ne prođe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
O. Ljubljana - Maribor 1p X
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vitkovice - Dukla Prague 1
toliko od mene za danas .
toliko od mene za danas .
3:2harry_90 je napisao/la:Spain U19 - Turkey U19 1

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Janković umrla na terenu. Pa Daniela je ubi u drugom setu. A baš sam se nadao da ću lagano proći.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
ne treba igrati ni 1 ni x ni 2 najbolje odigrati zbroj golova 0-2mandraX je napisao/la:'oche neko prognozirat ovu tekmu Inter - Juve

derbi je to a inter u utorak igra sa barsom,igraci ce sigurno vec poceti razmisljati o toj utakmici i o tome kako messija zaustaviti

- Citizen-X
- Kontakt:
Pametan rezon skroz - svi tipuju Intera svi nalozise na Inter k'o da sam igra utakmicu jbg.... a ne protiv kakvog takvog Juventusa. Ulozi su veliki polufinale lige prvaka, Murinjo mozda i namjerno izgubi tekmu ali pobijediti u utakmici u kojoj treba da cuva svakog igraca - nece. Ja cu opucat X/X pa sta bog da.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ne treba igrati ni 1 ni x ni 2 najbolje odigrati zbroj golova 0-2mandraX je napisao/la:'oche neko prognozirat ovu tekmu Inter - Juve![]()
derbi je to a inter u utorak igra sa barsom,igraci ce sigurno vec poceti razmisljati o toj utakmici i o tome kako messija zaustaviti
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
evo od mene jedan listić
wozniacki-petrova 1 1,30
huddersfield-millwall x2 1,39
inter-juventus (zg) 0-2 1,90
massu-junqueira 1 1,65
hershey-bridgeport 1,50
oakland-baltimore (1.inn) x 1,80 za 1km iznos 16km
wozniacki-petrova 1 1,30
huddersfield-millwall x2 1,39
inter-juventus (zg) 0-2 1,90
massu-junqueira 1 1,65
hershey-bridgeport 1,50
oakland-baltimore (1.inn) x 1,80 za 1km iznos 16km
- Citizen-X
- Kontakt:
Sta Montanes uradi Verdasku.... od 5:1 napravio 6:7, vratio i servis, svaka cast momku - strasno
a i halalio sam ulog na zivo kladjenje kako mi se svidjela borba samo prateci po rezultatu - steta sto nemam sliku da vidim mec hebo ih Carlston.... +25 eura....

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 16 apr 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pratim ja na SportKlubu, lik se baš bori. Ali Verdasco kao da je neki početnik, kakve greške je pravio. No, to ne mijenja činjenicu da je Montanes zaslužio ovaj 3. set.Citizen-X je napisao/la:Sta Montanes uradi Verdasku.... od 5:1 napravio 6:7 svaka cast momak a i halalio sam ulog na zivo kladjenje kako mi se svidjela borba - steta sto nemam sliku da vidim mec hebo ih Carlston.... +25 eura....
- Citizen-X
- Kontakt:
Da mi je kakav link da gledam... Ima l mozda ko da prati preko neta?Monolog je napisao/la:Pratim ja na SportKlubu, lik se baš bori. Ali Verdasco kao da je neki početnik, kakve greške je pravio. No, to ne mijenja činjenicu da je Montanes zaslužio ovaj 3. set.Citizen-X je napisao/la:Sta Montanes uradi Verdasku.... od 5:1 napravio 6:7 svaka cast momak a i halalio sam ulog na zivo kladjenje kako mi se svidjela borba - steta sto nemam sliku da vidim mec hebo ih Carlston.... +25 eura....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bolje da ne pratim ovaj meč Janković - Hantuchova. Pa ubi je Slovakinja. Dakle, sutra samo slušam vaše prognoze i uplaćujem. Nadam se da će Willi i Citizen odraditi tenis, a da će Harry imati barem 70% prolaznosti onih svojih analiza.
Ko zeli moze da pokusa:
Zamalek - Al Ahly 1 @ 3.00 (Kojef. za pobedu domacina raste ali igraca Zamaleka najavljuju glatku pobedu
)
Sedan - Laval X @ 3.00 (oba tima odgovara nereseno)
Zamalek - Al Ahly 1 @ 3.00 (Kojef. za pobedu domacina raste ali igraca Zamaleka najavljuju glatku pobedu

Sedan - Laval X @ 3.00 (oba tima odgovara nereseno)
- Citizen-X
- Kontakt:
Pa eto juce sam ja rek'o da svi prolaze Nadal, Djole, Verdasko, FererMonolog je napisao/la:Bolje da ne pratim ovaj meč Janković - Hantuchova. Pa ubi je Slovakinja. Dakle, sutra samo slušam vaše prognoze i uplaćujem. Nadam se da će Willi i Citizen odraditi tenis, a da će Harry imati barem 70% prolaznosti onih svojih analiza.

Poz momci jel bilo sta danas.Ja nisam imao vremena da se javim na forum danas pa evo sada malo.Danas samo jedan tiket pa sta bude.
KuPs-HJK 2
Shelbourne-Cork AH 1
Strasbourgh-Dijon 1
Pittsburgh-Ottawa 1
Pa sta bude.
KuPs-HJK 2
Shelbourne-Cork AH 1
Strasbourgh-Dijon 1
Pittsburgh-Ottawa 1
Pa sta bude.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Navijači Juventusa traže povrat novca od kluba za kupljene sezonske karte, tokom protesta održanih u Milanu.
Simpatizeri Stare dame iz Milana, grupa "Viking", zahtijeva od uprave Juventusa povrat novca, koji su platiti za sezonske karte, jer Juventus ove sezone igra ispod svih očekivanja.
Navijači najtrofejnijeg italijanskog fudbalskog kluba bijesni su na upravu, ali i grače, čiji je autobus napadnut u Milanu, gdje Juve gostuje kod Intera.
1 je ovo ljudi moji, raspad sistema
Simpatizeri Stare dame iz Milana, grupa "Viking", zahtijeva od uprave Juventusa povrat novca, koji su platiti za sezonske karte, jer Juventus ove sezone igra ispod svih očekivanja.
Navijači najtrofejnijeg italijanskog fudbalskog kluba bijesni su na upravu, ali i grače, čiji je autobus napadnut u Milanu, gdje Juve gostuje kod Intera.

- Citizen-X
- Kontakt:
Meni kad bi se to desilo trc'o bi koliko me noge nose na tekmi, da me huligani ne docekaju kucimandraX je napisao/la:Navijači Juventusa traže povrat novca od kluba za kupljene sezonske karte, tokom protesta održanih u Milanu.

-
- Kontakt:
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
Ovoliko dvoznaka nisam odigrao na ukupno na svim listicima odkad igram kladioinicu.
Ovoliko dvoznaka nisam odigrao na ukupno na svim listicima odkad igram kladioinicu.
Drogheda - Shamrock 2
Volendam - Omniworld 1
Neath - Carmarthen 1
Angers - Tours 1
2/4
Volendam - Omniworld 1
Neath - Carmarthen 1
Angers - Tours 1
2/4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidio sam da ste prošli, ali nisam nikako mog'o uplatit. Im'o ispit, pa sam čak i na Noleta i Verdasca zakasnio. A kako ne igram holandsku drugu, ostade mi Jelena kao logičan izbor.Citizen-X je napisao/la:Pa eto juce sam ja rek'o da svi prolaze Nadal, Djole, Verdasko, FererMonolog je napisao/la:Bolje da ne pratim ovaj meč Janković - Hantuchova. Pa ubi je Slovakinja. Dakle, sutra samo slušam vaše prognoze i uplaćujem. Nadam se da će Willi i Citizen odraditi tenis, a da će Harry imati barem 70% prolaznosti onih svojih analiza.Manji ulog jedno peticu da si stavio moglo se dobit.

No, sutra ne'am ništa, tako da ću vas, vrlo vjerovatno ispratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.