hahahahahahahahaT-MAC je napisao/la:faraon zabranio dalja iskopavanjaAmar Dzeko je napisao/la:Zna ko sta ima sa famoznom "Piramidom Sunca" ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahahahahahahaT-MAC je napisao/la:faraon zabranio dalja iskopavanjaAmar Dzeko je napisao/la:Zna ko sta ima sa famoznom "Piramidom Sunca" ??
Cijelo ljeto ce biti volonterske akcije. Dolaze ljudi iz cijelog svijeta. Do sad se prijavilo ljudi iz 30 zemalja.Amar Dzeko je napisao/la:Zna ko sta ima sa famoznom "Piramidom Sunca" ??
Sjecam se k'o da je jucer bilo,uglavnom bila dosla voda i struja,okupao se,stara hljeb skuhala,sestra jos spavala a stari na liniji,u daljini se cuo tup udarac,a 2-3 minute kasnije je prekinut radijski program...harry_90 je napisao/la:Godišnjica masakra u Ferhadiji
Prije 18 godina u redu za hljeb poginulo 26 Sarajlija
Ferhadija, 27. maj 1992. Dan je bio lijep, jutro mirno. Bez pucnjeva. Bez fijuka granata. Napaćeni stanovnici Sarajeva čekaju u redu za hljeb. Iznenada, prasak. U tom jednom trenutku poginulo je 26 Sarajlija, njih 108 je teže i lakše ranjeno
Prije 18 godina, od agresorske granate sa Trebevića, čekajući u redu za hljeb poginuli su: Nedžad Abdija, Ismet Ašćerić, Ruždija Bektešević, Snježana Biloš, Predrag Bogdanović, Vladimir Bogunović, Vasva Čengić, Gordana Ćeklić, Mirsad Fazlagić, Emina Karamustafić, Mediha Omerović, Bahrija Pilav, Mila Ruždić, Mile Ružić, Abdulah Sarajlić, Sulejman Sarajlić, Hatidža Salić, Galib Sinotić, Sreten Stamenović, Srećko Šiklić, Božica Trajeri-Pataki, Vlatko Tanacković, Srećko Tanasković, Tamara Vejzagić-Kostić, Jusuf Vladović i Izudin Zukić.
![]()
Neutral je napisao/la:Neka im je vječni rahmet, te neki neka počivaju u miru.
bistrikboy je napisao/la:Oprosta i zaborava nema!
umirem svega mimajestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije normalan tip,ja mu se vec sat vremena smijem![]()
![]()
![]()
![]()
BaDa12 je napisao/la:Cijelo ljeto ce biti volonterske akcije. Dolaze ljudi iz cijelog svijeta. Do sad se prijavilo ljudi iz 30 zemalja.Amar Dzeko je napisao/la:Zna ko sta ima sa famoznom "Piramidom Sunca" ??
Ako ko ima volju ici malo se druziti i kopati, aplikacija je na site-u. http://www.piramidasunca.ba/ba/
Na sljedecem linku ima zanimljivosti o prijavljenim volonterima dosad. Stigla je jedna prijava iz Crne Gore.![]()
http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... -mrav.html
Interesantno, vrlo interesantno.
e dugo te nije biloboticica je napisao/la:sve vas volim i pozdravljam novi sam ovdjei ocekujem lijepo druzenje
Izgubio si malo na sarmu.Na zalost vise nije smijesnoboticica je napisao/la:imo sam posla sad sam metamorfozirani trnokop jos dva meta stadija fale do najviseg tj lopateT-MAC je napisao/la:e dugo te nije biloboticica je napisao/la:sve vas volim i pozdravljam novi sam ovdjei ocekujem lijepo druzenje
o ebem timajestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije normalan tip,ja mu se vec sat vremena smijem![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.