Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Elegant
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2014, 12:00

Murga je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sve je on to provalio misa mu malog, zna za kolacice i te stvari.

Zato pomagajte. :)
OK, ovo koristi samo radi toga da vidis sta ti brat radi, inace ovo ne podrzavam. Imas programe koji se zovu keyloggers. Instaliras ga kao administrator i oni imaju mogucnost da naprave log od sta je pisano, stranica koje su posjecivane, moze da slika ekran kada se na nesto pritisne itd. Zavisi od programa koje mogucnosti mozes da imas. Imas ove bolje za kupiti, imas ove besplatne, pa probaj. Nemoj da skidas sa nekih stranica nesto sto ne znas jer bas oni mogu da imaju neku svoju verziju programa koji ce njima slati tvoje informacije. Probaj nesto sa ove liste, testiraj je li valja:
http://www.relytec.com/
http://download.cnet.com/Free-Keylogger ... 86072.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://download.cnet.com/The-Best-Keylo ... 82292.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.raymond.cc/blog/free-and-si ... n-windows/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala ti, samo da jos proucim ovo kako radi. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Lillard
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2014, 15:17

Daj @elegant nemoj mu to radit :mrgreen: ...

Dajte preporucite neki dobar antivirus, samo nemoj da je avast.. :roll:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 apr 2014, 15:19

http://freebies.about.com/od/computerfr ... ivirus.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Izaberi... Ako ne zelis avast, evo prijedlog:
AntiVirus Free 2014 from AVG is one of the best free antivirus software tools available and is probably my personal favorite.

AVG AntiVirus Free is a full-fledged antivirus and antispyware tool, includes an email scanner, link scanner, scheduled scanning options, automatic updates, and more. There is no need to pay for an antivirus program when one this good is just a download away.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2014, 16:11

E bome sad sam siguran da ga nosim na popravak :salut: .. Koristim Xp jos :puke: , a ne moze mi instalirat niti jedan antivirus.. Jbem li ga.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2014, 16:21

Lillard je napisao/la:E bome sad sam siguran da ga nosim na popravak :salut: .. Koristim Xp jos :puke: , a ne moze mi instalirat niti jedan antivirus.. Jbem li ga.
Kako nece da ti nistalira ni jedan antivirus ? Daj nam napisi specifikacije da vidimo.

Kakav crni popravak nije nista pokvareno od hardvera, nesto ti je do sistema (softvera), pokusaj da instaliras widows 7, XP je star vise.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2014, 16:25

Elegant je napisao/la:
Lillard je napisao/la:E bome sad sam siguran da ga nosim na popravak :salut: .. Koristim Xp jos :puke: , a ne moze mi instalirat niti jedan antivirus.. Jbem li ga.
Kako nece da ti nistalira ni jedan antivirus ? Daj nam napisi specifikacije da vidimo.

Kakav crni popravak nije nista pokvareno od hardvera, nesto ti je do sistema (softvera), pokusaj da instaliras widows 7, XP je star vise.
Nisam maher za te stvari, ali uglavnom pri instalaciji mi izbaci eror i ne moze. Koji god da probam.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 09 apr 2014, 16:52

Lillard je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Nisam maher za te stvari, ali uglavnom pri instalaciji mi izbaci eror i ne moze. Koji god da probam.
To ti vjerovatno sam virus blokira instalacije softwara.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 apr 2014, 19:02

Pitao sam ovo već jednom, ali da opet pokušam.

Imam Dellov laptop i često se desi da mi "puca" wifi konekcija (ne znam kako drukčije da objasnim), pokazuje da nema wifi mreže, kad kliknem refresh pokazuje da nema nijedne mreže u okolini, dok je na mobitelu i na ps3 sve uredu, ima mreže i pokazuje okolne. Uglavnom, sa modemom i ruterom je sve uredu, nešto je do laptopa.
Ne pomaže ništa nego moram da restartujem laptop.
Nema nikakvih virusa, dizao sam sistem nedavno, ali ništa ne pomaže.

Malo sam tražio po netu, ali nema ništa konkretno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 apr 2014, 19:22

ja mislim da niko ziv nije imao problem sa kompom kao ja, znaci bio je izudaran, kompijuter je pao sa stola, monitor je crko, a kako su se kablovi zategnuli sad tastarura nekad radi cijela, nekad pola slova nece, pa zvucnici nekad hoce nekad nece, nekad samo bek vokali :crazy: :rol:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 09 apr 2014, 19:34

preporucio bi ti ovaj eset antivirus ali ima previse sekanja sa usernameom i passwordom :lol: .
Zadnja izmjena: johnnyyK, dana/u 09 apr 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 apr 2014, 20:19

miki_92 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Kako da se rijesim ovog plavog ?
http://prntscr.com/38820t" onclick="window.open(this.href);return false;

Nepodnosljivo je.
vjerovatno je neki add-on/extension za browser koji si instalirao
Ma imam samo adblocker i jos par ali su onemoguceni.

@uno ne pomaze
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

High

Post Postao/la High » 09 apr 2014, 22:28

Koji proizvođač eksternih HDD-ova je najbolji?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 apr 2014, 22:52

High je napisao/la:Koji proizvođač eksternih HDD-ova je najbolji?
SanDisk,Transcend, WD
neces pogrijesiti bilo koji od ovih da uzmes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

High

Post Postao/la High » 09 apr 2014, 22:58

Hvala, druže. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 apr 2014, 03:00

Moze li mi iko pomoci u vezi ovoga,evo napati se citavu noc.

Znaci kad god krenem gledati neku seriju ili film izbaci mi da nemam neki plugins,trazio sam da taj dio skinem preko interneta al nista nisam nasao.Moze li mi neko pomoci sta da uradim da to sredim pa da mogu gledati serije jer se ovako ubi od dosade.Vjerovatno mi je antivirus to obrisao,ne znam sta drugo moze biti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la JoseMourinho » 13 apr 2014, 03:37

ceze je napisao/la:Pitao sam ovo već jednom, ali da opet pokušam.

Imam Dellov laptop i često se desi da mi "puca" wifi konekcija (ne znam kako drukčije da objasnim), pokazuje da nema wifi mreže, kad kliknem refresh pokazuje da nema nijedne mreže u okolini, dok je na mobitelu i na ps3 sve uredu, ima mreže i pokazuje okolne. Uglavnom, sa modemom i ruterom je sve uredu, nešto je do laptopa.

Isti problem sam imo, promjeni u postavkama rutera kanal Wi-Fi mreže, meni je nakon te promjene proradilo odma ;)
Manuel je napisao/la:Moze li mi iko pomoci u vezi ovoga,evo napati se citavu noc.

Znaci kad god krenem gledati neku seriju ili film izbaci mi da nemam neki plugins,trazio sam da taj dio skinem preko interneta al nista nisam nasao.Moze li mi neko pomoci sta da uradim da to sredim pa da mogu gledati serije jer se ovako ubi od dosade.Vjerovatno mi je antivirus to obrisao,ne znam sta drugo moze biti.
Skini codece možda pomogne, ukucaj na gugl k-lite codec pack pa probaj

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 apr 2014, 09:38

Pomagajte, uslo vode u reciver od Moja TV, sta da uradim? Hoce li proradit ako osusim resiver?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Manuel
Kontakt:

Re: Odg:

Post Postao/la Manuel » 13 apr 2014, 15:24

JoseMourinho je napisao/la:
ceze je napisao/la:Pitao sam ovo već jednom, ali da opet pokušam.

Isti problem sam imo, promjeni u postavkama rutera kanal Wi-Fi mreže, meni je nakon te promjene proradilo odma ;)
Manuel je napisao/la:Moze li mi iko pomoci u vezi ovoga,evo napati se citavu noc.

Skini codece možda pomogne, ukucaj na gugl k-lite codec pack pa probaj
Ma skinuo te codece i opet nece cc.Ima li neki drugi nacin sviju ti ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 apr 2014, 15:28

Unofficialpage je napisao/la:Pomagajte, uslo vode u reciver od Moja TV, sta da uradim? Hoce li proradit ako osusim resiver?
Ne pali ga mokrog ili vlaznog moze ti sve otici u vraga u stanu/kuci !!!

Iskljuci to iz struje odmah, i osusi ako ces palit opet samo pazljivo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 apr 2014, 15:31

Unofficialpage je napisao/la:Pomagajte, uslo vode u reciver od Moja TV, sta da uradim? Hoce li proradit ako osusim resiver?
Ako ti je bio iskljucen ili ako ti nije doslo vode do elektronike dok je bilo pod naponom, moglo bi proraditi ako dobro osusis, mada se to nikad ne zna jer voda moze da ostavi provodni sloj i kada se osusi. Ako je voda dosla na elektroniku dok je bilo pod naponom, onda ga vjerovatno mozes halaliti. Sretno!

@Manuel - ti pricas o video na internetu, stream? Je li radilo prije? Instaliraj najnoviji flash player. Je li radi YouTube? Budi malo precizniji.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.