Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vodimo.
Autogol Tima Krula.

- Megamon
- Kontakt:
Opet povrede,sada Gibs 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
jbg i onda kazu to nam neki izgovor, da hoce oni jednu sezonu odigrati bez onoliko igraca koliko ih kod nas nedostaje svake godine, vidio bi ovda kuknjave... solidno igraju, vode 1:0, ugl. bendtner odlican...
Čuo Super Nick da ga prozivaju ovdje pa odmah ubacio u brzinu više. Ali koja lakrdija od gola, znao sam da će ga oni sami sebi prije utrpat nego mi.
. Vezna linija nam je klimava.
Megamon - konačno si dodo Arsenal u potpis, tako treba druže.

Megamon - konačno si dodo Arsenal u potpis, tako treba druže.

Pogurao vas je sudija kad je Eastmonds naletio na jednog igraca Newcastla ono je bio red cardBosco je napisao/la:Vodimo.Autogol Tima Krula.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- Megamon
- Kontakt:
Zasluzili momci a i prepao sam se da me PajaBosco je napisao/la:Čuo Super Nick da ga prozivaju ovdje pa odmah ubacio u brzinu više. Ali koja lakrdija od gola, znao sam da će ga oni sami sebi prije utrpat nego mi.. Vezna linija nam je klimava.
Megamon - konačno si dodo Arsenal u potpis, tako treba druže.![]()

Paja u krug odabranih samo nije primio GunnerSa ja mislim.

- Megamon
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce onaj Smith napraviti sranje,dobiti crveni karton i nama olaksati pos'o
A mi smo možda trebali i dobiti penal, Perch u namjeri da izbije loptu startao na Đurino koljeno i potom još igrao rukom, a sudac samo odmahnuo rukom.kurdt je napisao/la:Pogurao vas je sudija kad je Eastmonds naletio na jednog igraca Newcastla ono je bio red cardBosco je napisao/la:Vodimo.Autogol Tima Krula.
ali kad cujem '' and it's arsenal...'' na njihovom stadionu prejako
xD

- Megamon
- Kontakt:
Theo 

Nisam vidio gol, crko mi stream.Megamon je napisao/la:Theo

xD, izgleda da je b52 napravio faul, trci theo iza odbrane a b52 se zabi u njihovog igraca XDBosco je napisao/la:Nisam vidio gol, crko mi stream.Megamon je napisao/la:Theo
- Megamon
- Kontakt:
1 na 1,prije toga greska sudije,trebao je svirati faul BendteraBosco je napisao/la:Nisam vidio gol, crko mi stream.Megamon je napisao/la:Theo
Izgleda da Blekic ne kupuje samo sudije u BIH,nego u ime prijateljstva sa Wengerom odlucio je i da potkupi sudije u Carling kupu.Cistacice Emirates stadiona ocistite prostoriju i spremite mjesto za jos jedan trofej.
Blekic je svoje rekao

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 27 okt 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ja valjanja glupostiMegamon je napisao/la:1 na 1,prije toga greska sudije,trebao je svirati faul BendteraBosco je napisao/la:Nisam vidio gol, crko mi stream.Megamon je napisao/la:Theo
Izgleda da Blekic ne kupuje samo sudije u BIH,nego u ime prijateljstva sa Wengerom odlucio je i da potkupi sudije u Carling kupu.Cistacice Emirates stadiona ocistite prostoriju i spremite mjesto za jos jedan trofej.
Belic je svoje rekao

Ulazi Fabregas, očigledno Wenger želi da se povrijedi opet.
uh uh uh uh i uh ja gola xD 

- Megamon
- Kontakt:
Ovo se zove dominacija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.