Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Da su bili manje napuseni vjerujem da Benzema nebi dao nijedan. 

Ne bi se nesto bunio, ako je istina. 31 godina, od njega se moze ocekivati pad vec u iducoj sezoni.Dzoni je napisao/la:City make €30 million play for Pepe
Nadam se da od ovoga nece biti nista.
Fine pare, otvara se prostor za Varanea. Mada ne vjerujem u ovo, godinama se pise o tom odlasku u City.
Da,ali bi onda ostali samo sa Ramom i Varaneom.
Ramo sebi mora dat oduska i odradit bar 3-4 suspenzije svake sezone (golgeter moze mu se) a da ne pricamo o nekim povredama i eventualnim izostancima jednog od dvojice pomenutih.
Al ajd sve to,nego sta de ovo prica da Real prodaje Di Mariu???
Ramo sebi mora dat oduska i odradit bar 3-4 suspenzije svake sezone (golgeter moze mu se) a da ne pricamo o nekim povredama i eventualnim izostancima jednog od dvojice pomenutih.
Ako dodje ponuda od 50 milkiDzoni je napisao/la:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Bit ce mi jako zao ukoliko dodje do toga.
Angel je zasluzio produzenje ugovora mozda i ponajvise ove godine Madridu.
Iako je prekomandovan sa svoje prirodne pozicije u vezni red trudio se i na kraju sezone se s pravom moglo reci da je jedan od najboljih u Evropi na toj za njeg novoj poziciji.Da ne pricamo o njegovom doprinosu u finalu LP tj. osvajanju toliko zeljene Decime.
Bilo bi,po meni,glupo da ga se za sve to "nagradi" prodajom.
Svjestan sam da je guzva u veznom redu i isto tako sam svjestan da je nemoguce da zaigra na svojoj priridnoj poziciji,ali sezona je duga i od velike koristi moze biti ovakav igrac.
Nadam se da Pero nece dovoditi previse igraca u ovom prelaznom roku,ja bih bio zadovoljan sa Veratijem i jednim solidnim napadacem.Cisto da zamjeni Benzemu u onim utakmicama kad ne moze meda.
Ostale pozicije su solidno popunjene.
Angel je zasluzio produzenje ugovora mozda i ponajvise ove godine Madridu.
Iako je prekomandovan sa svoje prirodne pozicije u vezni red trudio se i na kraju sezone se s pravom moglo reci da je jedan od najboljih u Evropi na toj za njeg novoj poziciji.Da ne pricamo o njegovom doprinosu u finalu LP tj. osvajanju toliko zeljene Decime.
Bilo bi,po meni,glupo da ga se za sve to "nagradi" prodajom.
Svjestan sam da je guzva u veznom redu i isto tako sam svjestan da je nemoguce da zaigra na svojoj priridnoj poziciji,ali sezona je duga i od velike koristi moze biti ovakav igrac.
Nadam se da Pero nece dovoditi previse igraca u ovom prelaznom roku,ja bih bio zadovoljan sa Veratijem i jednim solidnim napadacem.Cisto da zamjeni Benzemu u onim utakmicama kad ne moze meda.
Ostale pozicije su solidno popunjene.
stavljena je odlicna cifra za njega, ako neko ponudi dobro i jeste jer od iduce sezone njegove igre u ovakvom real madridu kakav je uz pojacanja koja trebaju doci mogu samo poceti opadati i to onako bas drasticno, nadam se da ce npr united poslati te pare i da ce on, za svoje dobro, otici i tamo biti jedan od glavnih igraca jer stvarno je steta da kod nas npr bude obicna zamjena ili povremeno igrac prve postave, to bi bila onako steta za citav fudbal
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Navodno je bio potpisan i predugovor dok nije ustanovljena "hronicna hernija" il tako nesto.
Kroos nam je najblizi za sada
Kroos nam je najblizi za sada

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ode panj Morata
Real rejected an offer from Arsenal to take academy product Morata on loan last January, but Ancelotti has explained that the striker, who made just three league starts last season, is keen to find another club in pursuit of first-team football.
"The player has decided to leave in search of more minutes and the club has agreed it," said the Italian coach.
Eurosport
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Real rejected an offer from Arsenal to take academy product Morata on loan last January, but Ancelotti has explained that the striker, who made just three league starts last season, is keen to find another club in pursuit of first-team football.
"The player has decided to leave in search of more minutes and the club has agreed it," said the Italian coach.
Eurosport
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Gundogan zatrudnio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Zamorano: "Florentino Pérez me preguntó por Arturo Vidal"
izgleda da vas Morata napušta
navodno i Karlo potvrdio njegov odlazak na ljeto
samo gdje ce
napušta klub koji je san velike vecina igraca na svijetu

samo gdje ce

mozda u Valenciu ? Oni imaju obicaj uzeti njihovo dijete i onda zaraditi masne pare na njemu 

Vjerovatno ce biti klauzula u povratku.
Viljareal,Wolfsburg se zanimaju.
Viljareal,Wolfsburg se zanimaju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veli debeli da necemo kupovati nista dok ne zavrsi mundijal
ko će ga drugi zabit, ako neće tataLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
naprijed rejal
Šta će nam koji qrac, da se mučimo sa "našim" igračima k'o i Barca. Vama je jedna generacija bila zlatna, ovo sve ostalo je obični qrac. Morata nije klasa za Real, to je njemu jasno i zna da neće igrati, normalno je da će otići.let3 je napisao/la:izgleda da vas Morata napuštanavodno i Karlo potvrdio njegov odlazak na ljeto
samo gdje cenapušta klub koji je san velike vecina igraca na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.