Nema sta koga pitati, bio sam na svakoj utakmici i ono sto je sigurno jeste da je Ivetic uz Piriju nas najbolji igrac proljetnog dijela sezone, svidjalo se to kome ili ne! O Efendiji i njegovoj strani nemam sta reci sto nije vec receno!panini je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Gledam na videu se vidi kako je odbrana dosta lose izgledala ...Zrnanovic ce nedostajati,Kiso ce se haman vratiti ..Nebih da kudim Efendica jer stvarno i on i Krpic se trude daju maksimum i ne mozemo ih pljuvat ..ali zaista trebamo bolje igrace na te dvije pozicije..Efendic mozda zbog prevelike zelje i pozrtvovanosti ispadne u mnogim duelima..pokusava i igraca od svog saigraca ugroziti pored svog , ali ko ce ti ga znat ...neka momka tu dok sebi ne zacrtamo valjda neke vece ciljeve...voljeli bi mi Subica onog iz Borca najvise
ne znam dado bgm od kud tebi takve informacije, cuj falit ce zrnanovic, kiso isto tako ? dobio si ordagica i stjepanovica na poziciji kise, znas li koliko je utakmica zrananovic odigro i kako je odigro ? ko ti je prenosio informacije kakav je igrac i koliku je izmedju ostalog platu imo ? ps pogledaj na klipu 90 % akcija je islo po iveticevoj strani a ne po desnoj strani kod efendica ! pitajte malo igrace zadnjih 7 8 kola po cijoj je strani vise puhalo lijevoj ili desnoj i u koga se mogu vise uzdati prestanite sa tim rekla kazala.. nemoj se paliti samo te demantujem sa argumentima
Sent from my SM-N900 using Tapatalk