Eto prilike da se ubode sigurica.rambo16 je napisao/la:kvota na bayern 1.3
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
mali klub iz londona, bavarska mašinerija, MKO, milost pepa, sila nebeska , wengerovi hudnici.
Haj ovo ne bi bilo zanimljivo da im ovo nije 90 % konstrukcije svih postova na foruma ovih mjeseci.
.
Ja jedva čekam da dođe sljedeći, što bi rekao jedan momak ovdje ne možemo lagat da ne uživamo
A i ne može čovjek da ne primijeti da neki nemaju damu da dođu ovdje a nekada su smjeli, pa hajde čekamo i vas
On topic
Jedina loša stvar je što sam sanjao meč
, a zadnji put sam sanjao Liverpool Arsenal 
Haj ovo ne bi bilo zanimljivo da im ovo nije 90 % konstrukcije svih postova na foruma ovih mjeseci.
Ja jedva čekam da dođe sljedeći, što bi rekao jedan momak ovdje ne možemo lagat da ne uživamo

A i ne može čovjek da ne primijeti da neki nemaju damu da dođu ovdje a nekada su smjeli, pa hajde čekamo i vas

On topic
Jedina loša stvar je što sam sanjao meč
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Šok za Bayern: Predsjednik priznao utaju 18.5 miliona eura!

Mislim da bi ste svi potpisali ispadanje u LS,uz FA kup prije sezone tako da ova utakmica nece znaciti nista.Odigrati hrabro pa sta bude(ako uspijete odigrati slicno kao protiv Dortmunda,znaci sacuvati nulu u prvom,pa onda pokusati doci do gola u drugom sve je moguce),ali apsolutno je jasno da je glavni cilj FA kup i ukoliko to ne osvojite,onda Arsenal stvarno ne zasluzuje da se spominje kao neki veliki klub.
nedim93 je napisao/la:mali klub iz londona, bavarska mašinerija, MKO, milost pepa, sila nebeska , wengerovi hudnici.![]()
Haj ovo ne bi bilo zanimljivo da im ovo nije 90 % konstrukcije svih postova na foruma ovih mjeseci..
On topic
Jedina loša stvar je što sam sanjao meč, a zadnji put sam sanjao Liverpool Arsenal
Ne dolazimo jer smo smo vidjeli da je najveci broj forumas arsenala djeca ,sa kojom se ne moze voditi normalna diskusija kako god okrenes ,cast mozda par forumasa ,ostalo suvisno je ista vise govoriti.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
lik stavio starca na profilnu i konta da je najpametniji...ne ide to tako zrela persono 
A.F.C. Bournemouth!
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 10 mar 2014, 18:21, ukupno mijenjano 4 puta.
Ovaj starac ti je limeni
, najjači trener na svijetu
@PEP ma ti si pješadija, ti ideš u prve redove, prvi gineš
@PEP ma ti si pješadija, ti ideš u prve redove, prvi gineš
gledaj ih odmah ko sakali odma navrli.
Chuckie@ vidim da moje pisanje pratis dago mi je samo nastavi
.Samo ja sam svoj zanji post napisao na ovoj temi ima 10 dana ako ne i vise ili tu negdje .
zivio.
Chuckie@ vidim da moje pisanje pratis dago mi je samo nastavi
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Uzdravlje. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nego, znaš li gdje igramo ovo polufinale s Wiganom, mislim to je tvoj fah, ti si ekspert na tom području što se tiče stadiona.PEP je napisao/la:
Ne dolazimo jer smo smo vidjeli da je najveci broj forumas arsenala djeca ,sa kojom se ne moze voditi normalna diskusija kako god okrenes ,cast mozda par forumasa ,ostalo suvisno je ista vise govoriti.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Momci imate pozdrav od ekipe koja se uputila u Njemacku. Da Bog da im Arsenal pobjedu donio.
Celik!3,2,2.
ako vala ne bude bosanska zastava gdje kraj ove, bolje da i ne idu 
http://www.****/clanak/7970/u ... ura-poreza" onclick="window.open(this.href);return false;
Valja sutra protiv krimosa igrati.
Valja sutra protiv krimosa igrati.
1946
Na danasnjem treningu nije bilo Gibbsa i Monreala koliko sam primjetio na slikama i videu koji je postavljen na arsenalovoj stranici
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
i ja sam to primjetio...što znači da Verma treba da preore lijevu stranu 
A.F.C. Bournemouth!
Treba prestati dovoditi **** nigere. Svima je lova na prvom mjestu, a jos su glupi ko ****. Adebayor, Song, Sagna. A poseban level debilizma je Frimpong.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Evo i potvrde http://m.skysports.com/article/sports/9206533" onclick="window.open(this.href);return false;rambo16 je napisao/la:i ja sam to primjetio...što znači da Verma treba da preore lijevu stranu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ubi nas ovaj ANKLE!
Ali THE BOSS se vratio! 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Aj nam sastava šugavog, nema nikog, svi povrijeđeni, Hayden na klupi hljebe.
Očekujem : Fabianski - Sagna - Kos - Mert - Verma - Arteta - Rosicky - Chambo - Ozil - Cazorla - Giroud.
Očekujem : Fabianski - Sagna - Kos - Mert - Verma - Arteta - Rosicky - Chambo - Ozil - Cazorla - Giroud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.