Jesul se to oni sad vratili u 2. ligu?sloboda72 je napisao/la:U petak 17. jula igramo protiv Drave iz Ptuja.
Mozda i pametna odluka, dok smo tamo odigrati jedan laksi mec, protiv jacih ekipa smo vidjeli sta i koliko mozemo.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jesul se to oni sad vratili u 2. ligu?sloboda72 je napisao/la:U petak 17. jula igramo protiv Drave iz Ptuja.
staragarda je napisao/la:Kod Mide u carsiji NEMA VISE SEZONSKIH![]()
![]()
![]()
Ja isao danas da uzmem jos 4 sezonca kad ono mucaksolinas je napisao/la:sutra krecem u bosnu,dje cu kupiti sezonske **** me obiteljstaragarda je napisao/la:Kod Mide u carsiji NEMA VISE SEZONSKIH![]()
![]()
![]()
![]()
solinas je napisao/la:Ozbiljno u petak sam Dole.bicu do 10 avgusta.
Dje SE IMA Jos uzeti
http://fksloboda.ba/index.php/izdvojeno ... h-ulaznicasolinas je napisao/la:Ozbiljno u petak sam Dole.bicu do 10 avgusta.
Dje SE IMA Jos uzeti
Nema u prostorijama Slobode...prebaceno je to kod Mide...znam da je danas od 10 do 13 sati prodano 20-tak sezonskihBatva je napisao/la:Pa svaki dan u prostorijama iznd kafica Sloboda, valjda.
Jesil uzeo tu iznad kafica, Staragarda, koji je broj?
Batva je napisao/la:Nisi napisao da te brine situacija Kostic-Skahic, jer nisu jos potpisali.ultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ispada frajer boze hahaa ...ali eto postoje neke indicije da bi se mogla rjesavati desna strana...
inace stoperi ce nam se uigrati, i ako svi koji su tu potpisu za nas i dobiju prvo nastupa tu nemamo brige-bicemo puno jaci nego u prvom dijelu..vezni red je takodjer pojacan znacajno..problem je jedino taj bek i jedan ofanzivni igrac (bio on to famozno desno krilo ili spic)...jer ocigledno ne znamo kakva je situacija sa Ahmetovicem i ko pocinje..
a posebno mi je zanimljiv taj slucaj Krpic-Efendic..ovi koji smatraju da Krpic ne treba da igra, da Husref tu grijesi , da nam za PL treba bolji napadac itd itd uglavnom brane Efendica...i obratno hehehe![]()
![]()
Salu na stranu, rijesit cemo se i Efendica jednom, mozda covjek nije htio izmijeniti cijeli sastav, a nije ni pametno to. Vjerovatno se ceka neki odlican bek koji ce biti dugorocno i provjereno rjesenje, a svi smo vidili i prosle sezone da Efendija nije za klub sa visokim ambicijama. Polahko, doci ce sve na svoje.
Na koliko je Efendic produzio saradnju?
Anzi efekat....ahahahaultrasstyle_tz je napisao/la:dosao je odmah novi kontingent...nego haman se desio Anzi efekt pa na pola sata, 40-ak min nije bilo ni jedne karte iako je kazu jutros bilo dovoljno za par dana prodaje (dosadasnjim tempom)
Ne znam to za Celika ili Borca, kako prave dvojna drzavljanstva ili sta vec rade, i ako uopste to tako rade.SaltCityAttack je napisao/la:Batva je napisao/la:Nisi napisao da te brine situacija Kostic-Skahic, jer nisu jos potpisali.ultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto ispada frajer boze hahaa ...ali eto postoje neke indicije da bi se mogla rjesavati desna strana...
inace stoperi ce nam se uigrati, i ako svi koji su tu potpisu za nas i dobiju prvo nastupa tu nemamo brige-bicemo puno jaci nego u prvom dijelu..vezni red je takodjer pojacan znacajno..problem je jedino taj bek i jedan ofanzivni igrac (bio on to famozno desno krilo ili spic)...jer ocigledno ne znamo kakva je situacija sa Ahmetovicem i ko pocinje..
a posebno mi je zanimljiv taj slucaj Krpic-Efendic..ovi koji smatraju da Krpic ne treba da igra, da Husref tu grijesi , da nam za PL treba bolji napadac itd itd uglavnom brane Efendica...i obratno hehehe![]()
![]()
Salu na stranu, rijesit cemo se i Efendica jednom, mozda covjek nije htio izmijeniti cijeli sastav, a nije ni pametno to. Vjerovatno se ceka neki odlican bek koji ce biti dugorocno i provjereno rjesenje, a svi smo vidili i prosle sezone da Efendija nije za klub sa visokim ambicijama. Polahko, doci ce sve na svoje.
Na koliko je Efendic produzio saradnju?
Stani ba kako uvjek nama ti problemi sa igracima stranci, dok Celik i Borac dovode iste i igraju? ...sta smo mi uvjek to gdje se postavljaju nam se nekakvi uslovi ebemu mater.
Nego svaka cas Efendicu i Krpicu ali ako zelimo evropu gannjat oni moraju biti zamjenjeni..ako ne onda je ovo dosta da budemo medju 5 6 i eventualno se probit do evrope
SaltCityAttack je napisao/la:Gledam na videu se vidi kako je odbrana dosta lose izgledala ...Zrnanovic ce nedostajati,Kiso ce se haman vratiti ..Nebih da kudim Efendica jer stvarno i on i Krpic se trude daju maksimum i ne mozemo ih pljuvat ..ali zaista trebamo bolje igrace na te dvije pozicije..Efendic mozda zbog prevelike zelje i pozrtvovanosti ispadne u mnogim duelima..pokusava i igraca od svog saigraca ugroziti pored svog , ali ko ce ti ga znat ...neka momka tu dok sebi ne zacrtamo valjda neke vece ciljeve...voljeli bi mi Subica onog iz Borca najvise
Prije šta uradi 2:1 protiv Anzhija, al' eto...DoeTz je napisao/la:Vidis ti sta uradise one dvije cure
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.