FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vatreni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vatreni » 04 jul 2013, 14:56

u koliko je utakmica,imali na tv.i kojoj.hvala

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2013, 14:57

vatreni je napisao/la:u koliko je utakmica,imali na tv.i kojoj.hvala
20:30,BHT1, nema na cemu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 jul 2013, 15:25

Daj ba sjasite ljudima s kurca.Dodjem da procitam eventualne sastave,ocekivanja navijaca Sarajeva,atmosferu pred pocetak evropske turneje a naletim na hrpu nekih gluposti navijaca Zeljeznicara.I ja navijam za Zelju pa ne vidim koji qrac moram nesto da njima dokazujem i slicno.Hiljadu puta prezvakana polufinala iz proslog stoljeca,blamaze litex,zeta,besiktas i pun qrac ostalih nebuloza i svaki put se isti pojavljuju i iste gluposti nekom kao dokazuju.Ljudi navijaju za Sarajevo i da Sarajevo nema ni jednog trofeja boli ih briga rece da je Sarajevo bolje od Zelje kao sto ce i Zeljini navijaci reci da je bolji Zeljo.Nema tog Boga koji moze ubjediti jedne i druge u suprotno i ne vidim koji qrac neko nesto dokazuje i pametuje.To je kao da imas dvije vjere i sjedne krscan da ubjeduje Muslimana kako njegova vjera nije ispravna.Pojedinci samo ispadaju maloumni i stvaraju losu sliku i predstavu o navijacima Zelje sa svojim nebulozama.Jbte kao da imate neki kompleks pa se slomiste da na njihovoj temi dokazete kako su oni mali a Zeljo veliki klub.Nekim je ocito previse udarilo u glavu ove 3-4 dobre sezone i zaboravili su sta znaci biti istinski navijac Zelje,te su postali bahati,drski i bezobrazni.Velicina nekog covjeka se ogleda u tome kad je na vrhu a ne kad je na dnu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jul 2013, 15:28

Sarajlijc@ je napisao/la:Evo dosla je evropa, sad su svi "navijaci".
Bravo.

Uz to su jos i strucnjaci i statisticari. A da ne pricamo o njihovim skautskim sposobnostima.

Ali zato kad dodje Vitez ove godine tih strucnjaka vise nema na tribinama. Steta.

Nekad je bolje biti ko Celik i Velez barem nema turbulentnih promjena na tribinama ukoliko im ne gostuju Zeljo ili Sarajevo.

Veceras 4:0 za bordo tim. Nedo vam Bog da ne pobjedite koji bi vi provokacije prezivjeli kad vec kusate ove prije utakmice.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2013, 15:30

PL BiH -1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Evo dosla je evropa, sad su svi "navijaci".
Bravo.

Uz to su jos i strucnjaci i statisticari. A da ne pricamo o njihovim skautskim sposobnostima.

Ali zato kad dodje Vitez ove godine tih strucnjaka vise nema na tribinama. Steta.

Nekad je bolje biti ko Celik i Velez barem nema turbulentnih promjena na tribinama ukoliko im ne gostuju Zeljo ili Sarajevo.

Veceras 4:0 za bordo tim. Nedo vam Bog da ne pobjedite koji bi vi provokacije prezivjeli kad vec kusate ove prije utakmice.
Smuci mi se kad vidim to, al sta ces kad ljudi biraju utakmice, znaci ne dolaze zbog svog kluba vec zbog nekog drugog razloga.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 jul 2013, 15:49

Pogledaj kako se na forumu ponasaju bolje je sto ih nema na tribinama.

Treba prvo da sazrijemo kao drustvo pa se onda necemu nadati. Do tad cemo se prepucavati ko je vise zaradiomu evropi me znajuci da je ro sve sica da u BiH imate individualaca koji ce zaraditi vise od Zelje i Sarajeva u Evropi :lol:

A razlog zasto dolaze kad dolaze je taj da mogu srati. Znaci kad je Evropa i derbi.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 15:52

od postanka sportsport ba nisam vidio PAMETNIJI post od ovog što ga arhimed 89 napisa..majstore svaka čast

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 15:55

nek bude 7-8 milja na tribinama i 7-8 u kanafi libertasa..dosta

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 jul 2013, 15:56

sretno veceras i neka vam prodje dobar otaj vas dernek

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 16:05

Boga mi onaj Ogi Todorovic je za klasu bolji od Huseinbasica. Ne znam kakva je povreda ali Husref sigurno nece da rizikuje pa ga je izostavio iz prvih 11.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 16:08

samir_tm87 je napisao/la:sretno veceras i neka vam prodje dobar otaj vas dernek
ako si mislio na dernek poslije tekme...ulice auto itd...ubijedjen sam da ga nece biti isto ko prosle godine sto nije bilo protiv Hibernijansa a nije ga bilo ni protiv Marsakloksa nekoliko godina ranije. Jednostavno nisu to ekipe koje loze raju. Prvi ja nekako to posmatram ko da smo dobili neku lijevu ekipu iz nase lige..i to na AFH.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 jul 2013, 16:12

amypitar je napisao/la:Porediti onaj vakat, i ondasnje takmicenje, i ovo sad je vise nego smijesno.Onda je izvlacenje bilo na fer-pley osnovi, pa recimo odmah u prvom kolu su se mogli sastati klubovi recimo Manchester J-Juventus ,sto je danas nemoguce, uopste igrati sa tim klubovima.Pa ako si imao srece u zdrijebanju prođes 4 kola, i eto te u osmini finala .Kao recimo da je Sarajevo nekim slucajem izbacilo Cluja,to je taj uspjeh Zelje kad je igrao sa Videotonom.I samo jedan info kad je Sarajevo ispalo od FC Kuusysi, tad je za onadasnju Jugu to bio sok, da jedan klub iz Finske izbaci jedan tadasnji jugoslovenski.Tek kad je FC Kuusysi izbacio posle Sarajeva, ruski cini mi se St Petersburg poceli su ih ozbiljno svatati.Taj isti FC Kuusysi kasnije igra sa FC Steaua te ispada uz pomoc sudija, kazu da je to bila jedna od najveci sudiskih krađa.Kasnije ta FC Steaua glatko izbacuje Reala, te te godine postaje prvak Evrope.Eto samo malo da se zna.
Ovo ti se zove klasicna pitarska bajkica za laku noc

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 16:37

TMmanija2012 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Porediti onaj vakat, i ondasnje takmicenje, i ovo sad je vise nego smijesno.Onda je izvlacenje bilo na fer-pley osnovi, pa recimo odmah u prvom kolu su se mogli sastati klubovi recimo Manchester J-Juventus ,sto je danas nemoguce, uopste igrati sa tim klubovima.Pa ako si imao srece u zdrijebanju prođes 4 kola, i eto te u osmini finala .Kao recimo da je Sarajevo nekim slucajem izbacilo Cluja,to je taj uspjeh Zelje kad je igrao sa Videotonom.I samo jedan info kad je Sarajevo ispalo od FC Kuusysi, tad je za onadasnju Jugu to bio sok, da jedan klub iz Finske izbaci jedan tadasnji jugoslovenski.Tek kad je FC Kuusysi izbacio posle Sarajeva, ruski cini mi se St Petersburg poceli su ih ozbiljno svatati.Taj isti FC Kuusysi kasnije igra sa FC Steaua te ispada uz pomoc sudija, kazu da je to bila jedna od najveci sudiskih krađa.Kasnije ta FC Steaua glatko izbacuje Reala, te te godine postaje prvak Evrope.Eto samo malo da se zna.
Ovo ti se zove klasicna pitarska bajkica za laku noc

Stadion , euforija...zujo na bageru..slovenci ...milioni...i na kraju TAKI...o kakvim ti bajkama pricas golume

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 04 jul 2013, 16:58

Drago mi je zbog Huseinbasica ima on kvaliteta da igras kod nas. Poslije neugodne povrede se vratio i nadam se da ce veceras dokazati.

Mada ja opet mislim da ce Haurdic i Suljic na krila a da ce ispred Dzakmica i Cimirota igrati Osmanagic al ... ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 17:02

1L8F9C2 je napisao/la:Drago mi je zbog Huseinbasica ima on kvaliteta da igras kod nas. Poslije neugodne povrede se vratio i nadam se da ce veceras dokazati.

Mada ja opet mislim da ce Haurdic i Suljic na krila a da ce ispred Dzakmica i Cimirota igrati Osmanagic al ... ;)
Ma da onaj Melunovic hoce proraditi ..ili to ili klupa...a dovesti bar jednog spica

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jul 2013, 17:06

Moj generalni stav o igrama klubova koji predstavljaju BiH u europskim takmičenjima je da podržavam te klubove i želim im da što dalje idu. S druge strane poštujem i one koji ne smatraju tako, pa ako nekog navijača Želje veseli ispadanje Sarajeva i obrnuto, to je njegova lična stvar. Najbitnije je da niko nikome ne nameće vlastito mišljenje i vlastitu logiku, tj. neprihvatljivi su isključivi stavovi o tome da "navijač Želje/Sarajeva uvijek mora da navija protiv Sarajeva/Želje" ili oni da "svi u BiH moraju da navijaju za sve bh. klubove u europskim takmičenjima". U tom smjeru bi se trebali i kretati i komentari na predstojeće utakmice, nek navija ko za koga hoće i nek tuguje i veseli se po vlastitom izboru. Nametanje bilo kojeg od ova dva stava kao norme skrivajući se iza navijačke grupe ili patriotizma je pogrešno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jul 2013, 17:06

stadion je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Drago mi je zbog Huseinbasica ima on kvaliteta da igras kod nas. Poslije neugodne povrede se vratio i nadam se da ce veceras dokazati.

Ma da onaj Melunovic hoce proraditi ..ili to ili klupa...a dovesti bar jednog spica
Pa pregovarate s jednim spicem iz srbije ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 17:08

Slobodan Vule Trivunovic. Jest da ima finih godina ali nije za odbaciti opcija o njegovom dovodjenju. Bio je ovdje i svi ga pamtimo po dobrim partijama.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 04 jul 2013, 17:09

Ima li kakve šanse da Trivunović pojača Sarajevo? Vidim da neće ostati u Borcu, a Sarajevu treba takav igrač. Nisam u toku baš, ne znam ako je već bilo neke priče oko toga :?:
Samo naprijed Saraj'vo!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 17:11

Tele33 je napisao/la:Ima li kakve šanse da Trivunović pojača Sarajevo? Vidim da neće ostati u Borcu, a Sarajevu treba takav igrač. Nisam u toku baš, ne znam ako je već bilo neke priče oko toga :?:

Mislim da je sada kasno jer smo doveli Kovacevica iz Travnika. Ali nikad ne reci nikad

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 10 gostiju.