FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

htcxone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la htcxone » 04 jul 2013, 12:10

stadion je napisao/la:
stadion je napisao/la:Cinjenica je da komsije imaju skoro pa nevjerovatnu misiju. Izbaciti Viktoriju koja je prosle godine ubila veliki Napoli u dvije tekme sa 5-0. Ali i komsije su slavile pobjede protiv ribara sa Islanda i nakih norvezana...sto i mi ne bi slavili veceras protiv ovih iz San Marina.

...a da dodam da je Cluj godinu prije tekme sa nama odigrao sa Chelsea...2-2 u Londonu i usao i u sljedec prvenstvo (kad su igrali sa nama) sa identicnom ekipom...Yusuf Cone i raja
zaboravio si da su u grupi u RIMU uzeli ROMU hladno :) a sa nama ni sami ne znaju kako su prosli (alaim i njegovo istrčavanje na vrh 16-rca :cry: i stativa hadzića :( )
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 jul 2013, 12:11

da da, a Levski su inače amateri koji su vas ohladili bez pola muke
U novi boj ...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 04 jul 2013, 12:13

slika
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 04 jul 2013, 12:15, ukupno mijenjano 2 puta.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:13

hz033 je napisao/la:da da, a Levski su inače amateri koji su vas ohladili bez pola muke
hajmo sad izvlacit citavu historiju .... govorimo o paraleli da je bolje igratil el od lp ;) ugl sretno svako svoju pricu prica,al praviti se da volis vise amatere nego ucesnike lige prvaka je NEBULOZA !
Željeznicar za život cijeli !

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2013, 12:15

hz033 je napisao/la:I ja u zadnje vrijeme rijetko šta napišem likusa, ali evo da se i ja javim. Jeste se vi naigrali LP nema govora, pravi izletnici :roll:
Ma kakva njihova LP ljudi od 3 kluba ( Hapoel 6, Macabi 8, Maribor 6) primili 20 golova, ma bježi ba smiješno, bruka i to svake godine, a sad prognoziram da će Viktorija oboriti Macabijev rekord :lol: mi odemo u LP i izbacimo Genka, nije šala Genka izbacimo 8-) 8-) 8-) , protiv Dynama odigramo dobre tekme i dođu padobranci nešto pričaju...idite igrajte našu ligu i plaćajte Vukasoviću ručkove i sistematske preglede jer je on vaš najbolji igrač godinama

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 04 jul 2013, 12:18

Od manjih klubova navijam za zelju a od vecih za SARAJEVO :lol: Realnost je da SARAJEVO uvijek najvise dogura u evropi tako se nadam i sada do 4 kola abd :D jedino neznam jesu li doveli neka pojacanja nisam ih bas pratio u zadnje vrijeme pa ako zna neko nek napise i koje otisao iz kluba

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 jul 2013, 12:20

pa bolan vi cak ne igrate ni protiv prvaka San Marina -.-

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jul 2013, 12:22

Komsije sretno veceras!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adair
Kontakt:

Post Postao/la Adair » 04 jul 2013, 12:23

jel veceras igramo u formaciji 4-2-3-1 ?

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 12:24

ne ne ne likusa...mi samo hocemo da kazemo da smo imali IZUZETNO TESKE PROTIVNIKE iako se radilo vecinom o ligi uefa...Besiktas, Rapid Bukuresht, Levski Sofija , Cluj...Basel...Dinamo Kiyev..Sparta Prag...ove slabije (od nabrojanih) tipa Helsinborg , Orebro...Sparta Trnava , Sigma Olomouc...necu ni spominjati...znaci , oni prvi nabrojani su pravo zajebani i nisu jednom bili ucesnici CL ..grupna faza. Na to dodaj njihovu lovu i tradiciju. U svakoj tekmi fcs je igrao otvoreno a potvrda tome je i nasa gol razlika gdje smo zabijali i Dinamu Kiyev i Besiktasu i Cluju,,,itd. Dok se vi ne mozete pohvaliti ni tim segmentom...gol razlika u euro tekmama....

uh , zaboravih GENK
Zadnja izmjena: stadion, dana/u 04 jul 2013, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 04 jul 2013, 12:24

Sheyi je napisao/la:Prenosi li ko utakmicu veceras? :D
da BHT1
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 12:29

samir_tm87 je napisao/la:pa bolan vi cak ne igrate ni protiv prvaka San Marina -.-
naravno i prolazimo dalje i dalje nabijamo koeficijent i opet cemo biti nosioci...a vi ce te opet plakati poslije izvlacenja a vasi igraci ce tvrditi da je Maribor (cuj sad ovo) ...PROTIVNIK PO MJERI :lol: :lol:
nedo Bog da ste izvukli neki Cluj ili Dinamo Kiyev ili Basel....
u evropi nema Vukasovica ili npr onog bivseg Mrkovica
a pogledaj vasu gol razliku a pogledaj nasu ...naravno u euro tekmama...pa skontaj ko igra a ko gace skida vec u busu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jul 2013, 12:34

Ljudi moji, imate temu Sarajevo vs Zeljo upravo za ovakve stvari. Nije valjda da ste tolika djeca pa vam svako malo trebaju ovakva prepucavanja.
#divovi

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jul 2013, 12:44

likusa je napisao/la:
hz033 je napisao/la:da da, a Levski su inače amateri koji su vas ohladili bez pola muke
hajmo sad izvlacit citavu historiju .... govorimo o paraleli da je bolje igratil el od lp ;) ugl sretno svako svoju pricu prica,al praviti se da volis vise amatere nego ucesnike lige prvaka je NEBULOZA !
LP je osjetno kvalitetnija tek u grupama. Ove kvalifikacije LP i LU su u 5 grama sto se tice tezine protivnika. Mi da nismo nosioci u 2. pretkolu bi mogli naletiti bas kao i vi na neku ekipu tipa Sparte Prag, Debrecen, Lech Poznan, Trazbonspor, itd
Druga stvar je sto smo se mi rezultatima izborili da budemo tu gdje smo sada, pa igramo sa nekim ribarima.

Vi da ste nosioci, takodje bi dobili ekipu tipa Fola Esch, Daugava, New Saints, Cliftonville. Inace prvaci svojih zemalja u 2. pretkolu LP;)
Znaci malo brces pojmove ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:48

kako da ocekujes da zabijemo,kad im veliki Napoli nije zabio ? bezveze cemo pokupit banove i bezveze zatrpavamo temu,jer ti ces govorit jedno ja jedno ;)

@ kako nije nesreca u vas je sve nesreca ;) od kupa,pa do titule,i tako u krug :)
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2013, 12:51

Hordas Doboj je napisao/la:
likusa je napisao/la:
LP je osjetno kvalitetnija tek u grupama. Ove kvalifikacije LP i LU su u 5 grama sto se tice tezine protivnika. Mi da nismo nosioci u 2. pretkolu bi mogli naletiti bas kao i vi na neku ekipu tipa Sparte Prag, Debrecen, Lech Poznan, Trazbonspor, itd
Druga stvar je sto smo se mi rezultatima izborili da budemo tu gdje smo sada, pa igramo sa nekim ribarima.

Vi da ste nosioci, takodje bi dobili ekipu tipa Fola Esch, Daugava, New Saints, Cliftonville. Inace prvaci svojih zemalja u 2. pretkolu LP;)
Znaci malo brces pojmove ;)
Dobro hordas-doboj istice, i sve je tacno, ali svi zaboravljaju jednu stvar, da je Sarajevo imalo ogromnu srecu sto je ovako ovo danas. Pa cak, ne bi ja rekao da je totalno sreca, vec treba biti i spretan na terenu pa izboriti se za rezultat. Naime, 2009 je stupio na snagu ovaj novi UEFA sistem po kojem danas igramo, a FK Sarajevo je upravo te 2009 igralo play-off lige evrope, sto opet nije mala stvar, i pored svega izbacili su sve favorite protiv kojih su igrali.

Tako kada sve svedes, upravi si kada ono gore kazes. Jbg, sada mi moramo mic po mic, i cekati da nam naraste ovaj koeficient da bi mogli dobiti nekog prvaka drzave koji bi bio nenosioc.

HordeZlaSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la HordeZlaSarajevo » 04 jul 2013, 12:53

ljudi zna li neko kakav je status Sesara?

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 jul 2013, 12:55

HordeZlaSarajevo je napisao/la:ljudi zna li neko kakav je status Sesara?
igra fudbal na plaži :D 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 12:57

likusa je napisao/la:kako da ocekujes da zabijemo,kad im veliki Napoli nije zabio ? bezveze cemo pokupit banove i bezveze zatrpavamo temu,jer ti ces govorit jedno ja jedno ;)

@ kako nije nesreca u vas je sve nesreca ;) od kupa,pa do titule,i tako u krug :)
Ma nije prvi put da necete osjetiti slast kad se mreza zanijse....pa u vas jug to ceka godinama , ko i mi titulu. Ali eto, za proslo prvenstvo imate negativan skor sa nama...poraz i nerjeseno....
Uostalom , za sve je kriv ZRIJEB

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2013, 13:01

@batistuta - Smijas si covjek. Velicas igranje protiv tadasnjeg Man.utd u nekom drugom predkolu, a minimaliziras polufinale. Vidis da se sa tobom ne moze voditi normalna diskusija, vec pokusavas ispasti pametan, a ispadas glup.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.