Hordas Doboj je napisao/la:likusa je napisao/la:hz033 je napisao/la:da da, a Levski su inače amateri koji su vas ohladili bez pola muke
hajmo sad izvlacit citavu historiju .... govorimo o paraleli da je bolje igratil el od lp

ugl sretno svako svoju pricu prica,al praviti se da volis vise amatere nego ucesnike lige prvaka je
NEBULOZA !
LP je osjetno kvalitetnija tek u grupama. Ove kvalifikacije LP i LU su u 5 grama sto se tice tezine protivnika. Mi da nismo nosioci u 2. pretkolu bi mogli naletiti bas kao i vi na neku ekipu tipa Sparte Prag, Debrecen, Lech Poznan, Trazbonspor, itd
Druga stvar je sto smo se mi rezultatima izborili da budemo tu gdje smo sada, pa igramo sa nekim ribarima.
Vi da ste nosioci, takodje bi dobili ekipu tipa Fola Esch, Daugava, New Saints, Cliftonville. Inace prvaci svojih zemalja u 2. pretkolu LP;)
Znaci malo brces pojmove

Dobro hordas-doboj istice, i sve je tacno, ali svi zaboravljaju jednu stvar, da je Sarajevo imalo ogromnu srecu sto je ovako ovo danas. Pa cak, ne bi ja rekao da je totalno sreca, vec treba biti i spretan na terenu pa izboriti se za rezultat. Naime, 2009 je stupio na snagu ovaj novi UEFA sistem po kojem danas igramo, a FK Sarajevo je upravo te 2009 igralo play-off lige evrope, sto opet nije mala stvar, i pored svega izbacili su sve favorite protiv kojih su igrali.
Tako kada sve svedes, upravi si kada ono gore kazes. Jbg, sada mi moramo mic po mic, i cekati da nam naraste ovaj koeficient da bi mogli dobiti nekog prvaka drzave koji bi bio nenosioc.