Glupa je ovo prica...kao eto sad svi iznenadjeni sto se u Banjaluci ono pjevalo i prozivalo...nismo to eto ocekivali,sjebali smo se sad,svi smo zgrozeni...a svi do jednog smo znali da ce se to desiti.
Nego okrenimo se sportu,muka nam je sto nam se ovo desava pa nam titule odnose klubovi cija je ideologija takva kakva je i nas to jede...MI trebamo uraditi da se to vise ne desava,a to mozemo samo ako se izdignemo iznad ostalih klubova i da osvajamo titule i da sportski slavimo...oni se tamo nikad nece dozvati pameti,previse je tu politike...svi znamo to i samo se bez veze ponavljamo...Trebamo uloziti u klub toliko koliko je potrebno da budemo dominantni pa da se titule onih nekih ne osvajaju pred nasim ocima...ima li para za takvo nesto...ima! Imamo pare da ne budemo cigani nego da ulozimo i da budemo dominantni,toliko da nam ni politika ne moze nista...pa brate uloziti pa nek se hebu svi skupa...mislim tu i na Sarajevo i na nas i na sve klubove kojima je BiH u srcu...
Naci ljude koji ce stati iza nas,naci sponzore,dovesti igrace i ubijati ih sportski,da se us.eru od muke...glupa mi je prica da je to nemoguce uraditi...Zeljo je na dobrom putu,Sarajevo daleko zaostaje za tim pravcem i trebace im puno vremena da se konsoliduju...ali postoje nacini i moraju se dovesti ljudi koji ce nas podici maksimalno...fudbal je postao biznis,slabo se od ljubavi zivi,firma ili radi ili ne radi...moze da radi,a ako radi onda ima uspjeha i kao takva rusi sve pred sobom...tada sve njihove poruke sa tribina mogu da ostanu za njihove lokalne potrebe,a mi cemo evropski...sve se to moze...ko ih hebe,nek se sami sobom bave,frka im sto ih je.bu njihovi...nek uzivaju u tome...a mi cemo sport dati sportu,jer tako treba,jer je Zeljo ono sto je uvijek bio ...ZELJO !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !