Roknuti i Palerma i dogodine im prodati Ordagica za 5 miliona.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pazi sto se prica mijenja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nikad me ovaj osjecaj nije prevario kad ga dobijem 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:
Roknuti i Palerma...
Dvije stvari mi nisu jasne. Neko na fb stranici napisa kako bi bilo sramota da ih nismo dobili jer su "raspali ruski drugoligaš". Ušli su u prvu ligu opet, a i rezultati pokazuju da su dosta moćnija ekipa od nas. Dezinformacija našeg "navijača" u cilju da se umanji vrijednost pobjede.
Druga stvar, ovi iz malog dijela Sarajeva što ga zovu "Istočno", ljudi izgubili 3:0 i tvrde sad' kako su ovi umorni, te da je danas protiv njih igrala ista ekipa što nije istina. Protiv njih je odigrala B ekipa zbog čega su protiv nas imali puno manje izmjena, ali i najjačih 11 (osim Almeide i Harune, koji su ušli u drugom poluvremenu).
Pomirite se sa istinom, sve osim žestokog poraza protiv ovakve ekipe za bilo koji BH tim bi bio uspjeh, a mi smo ih dobili.
Druga stvar, ovi iz malog dijela Sarajeva što ga zovu "Istočno", ljudi izgubili 3:0 i tvrde sad' kako su ovi umorni, te da je danas protiv njih igrala ista ekipa što nije istina. Protiv njih je odigrala B ekipa zbog čega su protiv nas imali puno manje izmjena, ali i najjačih 11 (osim Almeide i Harune, koji su ušli u drugom poluvremenu).
Pomirite se sa istinom, sve osim žestokog poraza protiv ovakve ekipe za bilo koji BH tim bi bio uspjeh, a mi smo ih dobili.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 14 jul 2015, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ok,namjerno sam stavio crno-crvenaChinaglia je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Polako ali sigurno crveno-crna masinerija se zahuktava
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Protiv Slavije su igrali: Krivoruchko (200k €), Agalarov (700k €), Zotov (700k €), Muslimov (B tim - 0k €), Tagirbekov (1,6M €), Gasanov (B tim - 100k €), Qurbanov (B tim - 0k €), Haruna (2M €), Chuperca (200k €), Abdulavov (150k €), Serderov (300k €) / Dzhenetov (B tim - 100k €), Moutari (1M €), Khardatsev (400k €), Dibirgadzhiev (B tim - 0k €)
VRIJEDNOST= 7 450 000 €
Protiv nas su igrali: Pomazan (700k €), Gadzhibekov (2M €), Lazić (750k €), Eshchenko (2M €), Zhirov (500k €), Leonardo (700k €), Ebecilio (1M €), Maevskiy (600k €), Maksimov (3,7M €), Moutari (1M €), Boli (1,8M €) / Haruna (2M €), Khardartsev (400k €), Hugo Almeida (2M €)
VRIJEDNOST = 19 150 000 €
Zaključak: njihov drugi tim daleko skuplji od cijelog rostera Slobode.
VRIJEDNOST= 7 450 000 €
Protiv nas su igrali: Pomazan (700k €), Gadzhibekov (2M €), Lazić (750k €), Eshchenko (2M €), Zhirov (500k €), Leonardo (700k €), Ebecilio (1M €), Maevskiy (600k €), Maksimov (3,7M €), Moutari (1M €), Boli (1,8M €) / Haruna (2M €), Khardartsev (400k €), Hugo Almeida (2M €)
VRIJEDNOST = 19 150 000 €
Zaključak: njihov drugi tim daleko skuplji od cijelog rostera Slobode.
Ovaj drugi pasus. Ko je to pisao i gdje ?NKMramor je napisao/la:Dvije stvari mi nisu jasne. Neko na fb stranici napisa kako bi bilo sramota da ih nismo dobili jer su "raspali ruski drugoligaš". Ušli su u prvu ligu opet, a i rezultati pokazuju da su dosta moćnija ekipa od nas. Dezinformacija našeg "navijača" u cilju da se umanji vrijednost pobjede.
Na našoj službenoj facebook stranici jedan biser. Komentari kasnije vidim uklonjeni. 
dva kartona votke i neke ruske suhovine, valja proslavitmerak je napisao/la:Efendic zapao za oko treneru Anzhija ne pitaju koliko trazimo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
AFERIM MOMCI. TAKO SE IGRA U DRESU SLOBODE.JOŠ DA SU STARTERI BILI VESELINOVIĆ,MORANKIĆ (ŠKAHIĆ), STJEPANOVIĆ I AHMETOVIĆ. ČESTITKA KAPITENU ZEBI NA PRVOJ KAPITENSKOJ POBJEDI.
Ja volim FK Tuzla City
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Citam tekstualni prenos svaka druga recenica "prolazi Efendica"Heller je napisao/la:dva kartona votke i neke ruske suhovine, valja proslavitmerak je napisao/la:Efendic zapao za oko treneru Anzhija ne pitaju koliko trazimo
samo Sloboda
Ima tipku na tastaturi za prolazi Efendica 
Nullius in verba
to bi svaki klub i portal trebali imat', ono, automatski, da se poštede tipkanjaHeller je napisao/la:Ima tipku na tastaturi za proalzi Efendica
- Probisvjet
- Kontakt:
alt gr EF! Ja probaoHeller je napisao/la:Ima tipku na tastaturi za prolazi Efendica
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I Joksimovic tako alt+ctrl+nd i izbaci post o nasoj djeci 
Nullius in verba
Poginuo za dres i grb...

-
dzekooooTz
- Kontakt:
gdje si naso sliku de ako ima jos koja slika sa utakmice postaviNKMramor je napisao/la:Poginuo za dres i grb...![]()
Za sada nema, bit' će sutra u toku dana slika, a vjerovatno navečer i video sa utakmice...dzekooooTz je napisao/la: gdje si naso sliku de ako ima jos koja slika sa utakmice postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.