Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
PacenikmandraX je napisao/la:dok je na ostalim jedan od najvećih provokatora, pogotovo na temi Slobode
Požurite, pravo učešća u igri imaju samo oni koji tipuju do petka u 17h.spielführer_21 je napisao/la: Ko se sjeća igre koju smo igrali u prvoj polusezoni PLBiH: pogađanje tipa, rezultata i strijelaca utakmice, i volio bi istu igrati i za vrijeme EURA, neka mi se javi privatnom porukom!
mozda je do Banovića otisaobagrcavi je napisao/la:baš su se ušutili.Legenda mi je nešto neobično miran
Gdje moram to da tipujem ??spielführer_21 je napisao/la:Požurite, pravo učešća u igri imaju samo oni koji tipuju do petka u 17h.spielführer_21 je napisao/la: Ko se sjeća igre koju smo igrali u prvoj polusezoni PLBiH: pogađanje tipa, rezultata i strijelaca utakmice, i volio bi istu igrati i za vrijeme EURA, neka mi se javi privatnom porukom!
Nije kolega već jabagrcavi je napisao/la:Ma banovaše me zbog "neprikladnog sadržaja na temi chat"![]()
![]()
Monolog je kriv za sve
Gledo one slike, i prepozno svoju drugaricu i prijavi me
![]()
Dobar si, svaka čast !harebianconero je napisao/la:Maturirao sam praksu, još sutra Bosanski ii razlazz.
Hvala.raul-zakon je napisao/la:Dobar si, svaka čast !harebianconero je napisao/la:Maturirao sam praksu, još sutra Bosanski ii razlazz.
Ja jučer završio Ekonomiju, sad u ponedjeljak ću Bosanski aBd i gotovo...
Moramo. Al' to je za mene piece of cake.harebianconero je napisao/la:Hvala.raul-zakon je napisao/la:Dobar si, svaka čast !harebianconero je napisao/la:Maturirao sam praksu, još sutra Bosanski ii razlazz.
Ja jučer završio Ekonomiju, sad u ponedjeljak ću Bosanski aBd i gotovo...![]()
Jel i vi morate pismenu iz Bos. ?