Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Serie A
Mali je suviše sebičan.
Valjda ne bude toliko ozbiljno.
Čini mi se da je u pitanju koljeno pri ovom zadnjem kontaktu sa De Ligtom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mozda i bolje sto se povrijedio. Sebicni balavac
Roma je puna sebičnjaka u ofanzivi, on, Perotti, onaj mali Klajvert, ova turska kokoš što je sad ušla umjesto Zaniola, ne zna se ko je gori. Jedino Pellegrini i Mikitarijan hoće dati loptu nekada.Fantasista je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:22Mali je suviše sebičan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Misliš imaju nijet, dal lopta dođe na ciljano mjesto pitanje jeRaonffa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:25Roma je puna sebičnjaka u ofanzivi, on, Perotti, onaj mali Klajvert, ova turska kokoš što je sad ušla umjesto Zaniola, ne zna se ko je gori. Jedino Pellegrini i Mikitarijan hoće dati loptu nekada.Fantasista je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:22Mali je suviše sebičan.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Roma i ACL, name a better love story.
I meni se učinilo da je ružno okrenuo koljeno, ali nekako se više držao dole za mišić ili zglob, pa mi zato nije jasno.

I meni se učinilo da je ružno okrenuo koljeno, ali nekako se više držao dole za mišić ili zglob, pa mi zato nije jasno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ja tako nekako.Osim13 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:26Misliš imaju nijet, dal lopta dođe na ciljano mjesto pitanje jeRaonffa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:25Roma je puna sebičnjaka u ofanzivi, on, Perotti, onaj mali Klajvert, ova turska kokoš što je sad ušla umjesto Zaniola, ne zna se ko je gori. Jedino Pellegrini i Mikitarijan hoće dati loptu nekada.Fantasista je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:22Mali je suviše sebičan.
Valjda ne bude toliko ozbiljno.![]()
Tesko ljudima svarit da imamo najjacu odbranu na svijetu, gdje neko nekad mora bit na klupi, jos kad se babuka vrati 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Chiellini, Bonnuci, Demiral, De Ligt, Rugani
Baš loše
Baš loše

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Drugo igranje rukom, romi proslo kolo sviran isti penal
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Smije li Gnjida svirati očigledan penal? 

malo sandro igra odbojke
jel ovdje ima var ili sta ?
jel ovdje ima var ili sta ?
ovo bi trebao biti penal
toro je sviran skoro identican
toro je sviran skoro identican
Evo šanse za Perotija, taj gol zna zabiti samo iz penala 

Glup penal, naivan. Jeste igrao, ali prirodno je da onako ruka ide. Neka je svirao da ne bude polemika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za ovo je De Ligt kriv.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Od tijela u ruku, da je ovo svirano Juventusu bilo bi frke. 
Hvala bogu pa postoje penali, samo na njima ovaj i pumpa statistiku.

Hvala bogu pa postoje penali, samo na njima ovaj i pumpa statistiku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.