English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

chily-rz
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la chily-rz » 14 avg 2024, 22:05

koeficijent je napisao/la:
14 avg 2024, 21:42

Može biti. Opet je preseravanje. Kakve jbene aure, frajer šuta loptu, nije šaman.
Pod aura može stati dosta toga, možda je baš aludirao na taj njegov igrački put i kako je se i pored tolikih povreda uspio razviti u igrača koji konkuriše za najviši nivo. Može bit da je lik onako pozitivna osoba i neko ko može doprinijeti pozitivnoj atmosferi medju ekipom. Može bit da je prepoznao njegovu volju i želju da napreduje u tom šutanju lopte.

Svi smo mi šutali loptu ali malo ko je dalje od kantonalne dobacio :mrgreen: Za neki najviši nivo potrebno je mnogo rada, truda i odricanja a glava je ključ u svemu tome bez obzira na talenat.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 14 avg 2024, 22:07

Obi navijači Arsenala će sa Artetom prolupati. Čuj aura :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 avg 2024, 22:08

Judd je napisao/la:
14 avg 2024, 22:07
Tako su se i Djokovicu smijali :mrgreen:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 14 avg 2024, 22:10

Judd je napisao/la:
14 avg 2024, 22:07
Nekad je Arsenal bio ozbiljan klub :yawn:
rio_Ferdy88 je napisao/la: -
Uzjebo se forum. Kad god neko napise na temi dolazi mi obavijest. De regulisi. :yawn:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 avg 2024, 23:00

Mikel Arteta: "Prosto sam se zaljubio u njega. Gledao sam ga prije godinu dana. Vidio sam nešto drugačije - auru, harizmu, prisutnost koje nije samo povezano sa njegovim vještinama."

"Počeli smo ga pratiti i vidjeli smo igrača - tada je imao 21 godinu - kako radi stvari i reaguje na iste na način koji nije uobičajen u njegovim godinama. Imao je jako teško prošlost, užasnu povredu koljena te smo vidjeli način na koji je reagovao na to."

"Kada sam ga upoznao, rekao sam, 'Sigurno'. Bio je tako ubijeđen, samo je želio doći u Arsenal i igrati za nas. Mnogo sam sretan što ga imam!"

"On je ratnik, borac, voli igrati fudbal te je ogroman takmičar. Mogli ste to vidjeti i neki dan. Nakon jedne ili dvije akcije, navijači su to prepoznali jer mogu vidjeti strast svaki put kada igra sa loptom."

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 15 avg 2024, 09:35

Jednu sezonu Arsenal nesto iskoristi vise od ostalih klubova i odma su shenanigans koje ce se sankcionisati :tokralju: Dosad je bilo dark art, clever in the box i slicno :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 avg 2024, 10:29

Mišljenja?

slika

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 15 avg 2024, 10:33

Slažem se predikcijom Owena.

Još sada kad Arsenal dovede Frana Meridu+postojeća aura=titula zagarantovana. :salut:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 avg 2024, 10:53

genijalno :D

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 15 avg 2024, 11:00

Arsenal ide na 1 mjesto. Treca sezona direktne trke sa Cityem i uloga kandidata za titulu, vrijeme je. S obzirom na pojacanja i sve okolnosti sasvim realno za ocekivati.

City drugi, racunam na blago zasicenje, ako ne to onda mozda pad forme pojedinaca i neke povrede mozda budu utjecale na poziciju na tabeli, ako nista nadam se tom ishodu jer inace su nezaustavljivi i pun mi ih je qrac :mrgreen:

Liverpool treci i to bila odlicna pozicija s obzirom na cinjenicu da je novi trener tu, ako ne budu imali krizu povreda kao kod Kloppa moguce da cak i budu kao prosle sezone konkurentni barem pola sezone u borbi s gornja dva tima

United cetvrti ali bit ce jako gusta borba za tu poziciju s obzirom da su tu Villa, Newcastle i Spursi. United ako ne bude imao problema s povredama ce lagano u top4, ako budu imali pehove kao prosle sezone onda jako tesko.

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 15 avg 2024, 11:09

SoloControTutti je napisao/la:
15 avg 2024, 11:00
Arsenal ide na 1 mjesto. Treca sezona direktne trke sa Cityem i uloga kandidata za titulu, vrijeme je. S obzirom na pojacanja i sve okolnosti sasvim realno za ocekivati.
Bojim se da se ovo nece desiti nikad. Arsenal jest slozio dobru ekipu ali isto da im fali mentaliteta, snage da privedu sezonu kraju. Pa vec dvije sezone gube titule jeftino.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 avg 2024, 11:18

I ja sam mislio da ce kod Citya doci do zasicenja nakon three-peta, to jest one triplete. Plus sto je Arsenal bio sazrio za titule sa svojim igrama, al eto desi se da golman skine Sonu zicer u kljucnoj utakmici i ovi povezu cetvrtu titulu u nizu. Pep ih tjera do krajnjih granica i koriste sve poklone koje im protivnik pruzi.
Arsenal i City ce se boriti za titulu, Liverpool je nepoznanica zbog novog trenera, al ce oni biti u vrhu svakako. Ocekujem da Tottenham zamjenu Villu u top 4.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 15 avg 2024, 11:20

MilanMladenovic je napisao/la:
15 avg 2024, 11:09
Bojim se da se ovo nece desiti nikad. Arsenal jest slozio dobru ekipu ali isto da im fali mentaliteta, snage da privedu sezonu kraju. Pa vec dvije sezone gube titule jeftino.
Pa prosle sezone ako je iko prodao titulu jeftino to je bio Liverpool. Imali sve u svojim rukama i chokeali debelo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 15 avg 2024, 11:26

Brokula je napisao/la:
15 avg 2024, 11:20
MilanMladenovic je napisao/la:
15 avg 2024, 11:09
Pa prosle sezone ako je iko prodao titulu jeftino to je bio Liverpool. Imali sve u svojim rukama i chokeali debelo.
Njih da nisu mucile povrede mozda ne bi tek tako ispustili titulu. Ali da, Liverpool jest prosle godine chokeao.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 avg 2024, 11:28

Ne moze se pricati o predaji titule kada sa Cityem picis ligaski maraton od 38 kola.
Malo ekipa moze pratiti tu masineriju do kraja, vrlo malo. Zapravo samo dvije - Liverpool sa Klopom i sad Artetin Arsenal. Niko nema finishing prvenstva kao City. Nijedna ekipa na svijetu. A znali su ranije nabiti po 15 boova razlike i vec u januaru rijesavati. Sad ih ima ko pratiti i nabijati im pritisak.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 avg 2024, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 15 avg 2024, 11:30

Nikad bliža trka za titulu i ne bi se iznenadio da Arsenal osvoji međutim smatram da će City uzeti 5peat. Pogotovo ako je Pepu posljednja sezona. Bit će jako zanimljivo vidjeti kakvi su Liverpool, United, Chelsea, Tottenham. slika

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 15 avg 2024, 11:36

let3 je napisao/la:
15 avg 2024, 11:18
I ja sam mislio da ce kod Citya doci do zasicenja nakon three-peta, to jest one triplete. Plus sto je Arsenal bio sazrio za titule sa svojim igrama, al eto desi se da golman skine Sonu zicer u kljucnoj utakmici i ovi povezu cetvrtu titulu u nizu. Pep ih tjera do krajnjih granica i koriste sve poklone koje im protivnik pruzi.
Arsenal i City ce se boriti za titulu, Liverpool je nepoznanica zbog novog trenera, al ce oni biti u vrhu svakako. Ocekujem da Tottenham zamjenu Villu u top 4.
...koje im i suci poklone... sto sakacenjem direktnih rivala, sto dajuci njima direkt!
CPOJ

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 15 avg 2024, 11:43

Liverpool ove sezone nema bas neke velike sanse zbog smjene trenera i zbog loseg transfer roka, a Arsenal su opcenito luzeri. Tako da nazalost opet City uzima.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 15 avg 2024, 11:50

Zar ima većih luzera od Liverpula? Prvi put čujem za to. :yawn:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.