FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
one sa malte (marshaxlox) smo prije nekoliko nekoliko godina ubili u 2 tekme 8-1...nek se ponovi

Vidi Tarika mora raditi i za rodjendan...

Uostalom, Sretan rodjendan nasem PR-u
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 jul 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kapa do poda, bravo komsijeHigh je napisao/la:Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
U San Marinu ćemo igrati u crnim dresovima na kojima će biti ljiljani. Valjda znate zbog čega.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Ima l' gdje slika tih dresova ? 

Malo se stanje popravilo, ali daleko od idealnog....
Joj Halide sta nam uradi

- BernardBarnjak
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
20:30BernardBarnjak je napisao/la:U koliko sati je utakmica?
20:30BernardBarnjak je napisao/la:U koliko sati je utakmica?
- maroonGiant
- Kontakt:
Jao sta cemo sad.. Letic aka Roberto CarlosRodjeniiBrato je napisao/la:Dobro ste bili maštali za Letica![]()
Jucer produzio ugovor sa Veležom do juna 2015.
Imate mahanje...![]()
![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
Tatko..
Tatko..
Rodjeni jesi nas nasikiro stvarno evo suze niz ledja nacicemo mi lijevog beka nebrini ti. 

Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
bili ste vi 100% sigurni da ce doci, vi ste to znali, govorili ste da ce biti kao sa Dejom, e pa vidjeli smo ko je bio u pravu, cjelo vrijeme sam vam govorio da ce se vratit u Mostar i da je otisao majci u posjetu (u Norvesku), dok ste vi mastali nesto drugo...Backspace je napisao/la:Rodjeni jesi nas nasikiro stvarno evo suze niz ledja nacicemo mi lijevog beka nebrini ti.
Pozdrav iz Mostara
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
hahaha oni i zeničani su najrkvaviji, kad Željo ili Sarajevo ne uspiju dovesti nekog njihovog igrača, oni su sila, ma nema, tačno ne vjerujem hahahaRodjeniiBrato je napisao/la:bili ste vi 100% sigurni da ce doci, vi ste to znali, govorili ste da ce biti kao sa Dejom, e pa vidjeli smo ko je bio u pravu, cjelo vrijeme sam vam govorio da ce se vratit u Mostar i da je otisao majci u posjetu (u Norvesku), dok ste vi mastali nesto drugo...Backspace je napisao/la:Rodjeni jesi nas nasikiro stvarno evo suze niz ledja nacicemo mi lijevog beka nebrini ti.
Pozdrav iz Mostara
Uredu brate moj neka vam je sa srecom tebi i tvom Velezu a mi se sad kocentrisemo na sutrasnji mec.RodjeniiBrato je napisao/la:bili ste vi 100% sigurni da ce doci, vi ste to znali, govorili ste da ce biti kao sa Dejom, e pa vidjeli smo ko je bio u pravu, cjelo vrijeme sam vam govorio da ce se vratit u Mostar i da je otisao majci u posjetu (u Norvesku), dok ste vi mastali nesto drugo...Backspace je napisao/la:Rodjeni jesi nas nasikiro stvarno evo suze niz ledja nacicemo mi lijevog beka nebrini ti.
Pozdrav iz Mostara

Otpozdrav iz šehera.

Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ne budi siguran, iako ga je produžio, riječ je o amaterskom ugovoru tako da ćete možda dobiti nešto sitno umjesto da ode džaba.bili ste vi 100% sigurni da ce doci, vi ste to znali, govorili ste da ce biti kao sa Dejom, e pa vidjeli smo ko je bio u pravu, cjelo vrijeme sam vam govorio da ce se vratit u Mostar i da je otisao majci u posjetu (u Norvesku), dok ste vi mastali nesto drugo...

Pozdrav iz Sarajeva.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Moze li mi neko brzo na PP odgovoriti do kolko rade Bordo shopovi u Sarajevu i imaju li se kupiti naljepnice, hitno je 

SAMO ČELIK !
Od 9/10-5/6 h nisam siguran uklopi mozda neko zna tacnije.Viper je napisao/la:Moze li mi neko brzo na PP odgovoriti do kolko rade Bordo shopovi u Sarajevu i imaju li se kupiti naljepnice, hitno je

Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Velež mi je drag klub, nemojte mi vi online navijači kvariti mišljenje o istom.RodjeniiBrato je napisao/la:bili ste vi 100% sigurni da ce doci, vi ste to znali, govorili ste da ce biti kao sa Dejom, e pa vidjeli smo ko je bio u pravu, cjelo vrijeme sam vam govorio da ce se vratit u Mostar i da je otisao majci u posjetu (u Norvesku), dok ste vi mastali nesto drugo...Backspace je napisao/la:Rodjeni jesi nas nasikiro stvarno evo suze niz ledja nacicemo mi lijevog beka nebrini ti.
Pozdrav iz Mostara
Vama je izgleda uspjeh kada zadržite igrača koji bi mogao preći u sarajevski klub :/ Borite se za sredinu tabele i shhh

- AdiRajvosa
- Kontakt:
Bio danas u klubu, godisnju uzeo i kartu za sutra. Fino idu karte, jos bolje clanske.
A vidio sam da se solidno kupuje i u fan shopu...majice raznih vrsta, salovi..prodaje se fino. Sve u svemu, ovaj evropski izlet pravo fino love donese u klub.
Samo da potraje sto duze

A vidio sam da se solidno kupuje i u fan shopu...majice raznih vrsta, salovi..prodaje se fino. Sve u svemu, ovaj evropski izlet pravo fino love donese u klub.

Samo da potraje sto duze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.