Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
???Seyo_TM je napisao/la:Ovako nesto je napravio bio lik pod imenom "borac" ili sa avatarom borca nesjecam se, stalno mu brisu temune znoadem zasto, al u svakom slucaju korisno je imati evidenciju o "domacinstvu"
Oklena ti to ili si ti sastavio?nime_tm87 je napisao/la:Šehić, Čolić, Radovanović, Mešić, Bajić, Bekrić, Ćulum, Bešlija, Mešanović, Popović, Svraka (Mehić). Trener: Amar Osim.
Igramo sa dva ili tri napdača..![]()
Hvala na komplimentima al nisam ja deckochanchi je napisao/la: Pametan si ti dečko !!!
U predhodnim sezonama često sam razmišljao da napravim ovakvu tabelu(po nekom drugom principu ali istoj suštini). Slažem se da je u ovakvoj ligi itekako mjerodavna.Čestitke i pozdrav!
U avazu je umjesto popovica serdarevic (evo drzim ga u rucinime_tm87 je napisao/la:avaz
Ma nisam rekao da kopiras nego samo rekao da sam vec vidio tj da je neko pravio ali mu brisu stalno...RK Gradacac je napisao/la:Hvala na komplimentima al nisam ja deckochanchi je napisao/la: Pametan si ti dečko !!!
U predhodnim sezonama često sam razmišljao da napravim ovakvu tabelu(po nekom drugom principu ali istoj suštini). Slažem se da je u ovakvoj ligi itekako mjerodavna.Čestitke i pozdrav!![]()
@Sejo_TM nisam ja ovo copy/paste ovo je cisto iz moje glave, iako nije neka mudrolija al cisto da ne ispadne da sam osoba koja kopira tudje...
Igramo sigurno sa jednim spicem...ucinilo mi se da je svraka u sredini...muamer10 je napisao/la:pocetni pritisak travnika je prosao,i cini mi se da igramo sa dva spica a ne sa 5 veznih ali i ja nisam cuo fino sastav, jedna stvar mi nije jasna-kako ovaj stanic igra, on je bezzze igrac, nikad nista nije niti ce konkretno napraviti na terenu,
TheManiacs je napisao/la:yebo ovu stranicu najmanje na live text pisu o Zelji i travniku , Puu
imas 101.7 i 95. 7 mghzTheManiacs je napisao/la:swi koji slusaju na radiju tekmu,znaju li koja je frekvrencija ,ajd nije bitno ak sam pogresno napiso ovo