http://www.****/sport/71-fudbal ... 5-cm-.html

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
JTS je napisao/la:ma nadoći će on, dosta mlad je, sad za sad je to ok .. koliko kod nas u BiH mladih igrača koji imaju potencijala propadne samo zato što nemaju adekvatne objekte za treniranje, odnosno sve što to podrazumjeva
Tako zvana "RSifikacija" - misle svi da zive u Srbiji.JTS je napisao/la:baš to sam htio da kažem .. da je iz Banja Luke, Bijeljine, itd, možda bi igrao za Srbiju, ovako, momku je Srbija bitna koliko i meni
pa u to i treba investirati novac .. nemaju ni Hrvatska ni Srbija veće talente od nas, al' očito da Partizan i Dinamo (konkretno), pretpostavljam da i Zvezda, Hajduk imaju dobre objekte za treniranje, čim često izbacuju igrače za A repke .. dosta su igrača izbacili (Jovetić, Ljajić, Marković, Savić, Lovren, Mandžukić, Ćorluka, Kranjčar, Modrić, Strinić, itd) .. mislim da će Zolotić ako Bog da biti prvi pravi primjer igrača koji će se formirati u PL i doći u A repkuSapunaru28 je napisao/la:JTS je napisao/la:ma nadoći će on, dosta mlad je, sad za sad je to ok .. koliko kod nas u BiH mladih igrača koji imaju potencijala propadne samo zato što nemaju adekvatne objekte za treniranje, odnosno sve što to podrazumjeva
Ako uspijemo kvalificati na SP 2014, dobit cemo €8 miliona s time mozemo napraviti adekvatne objkete za treniranje
Imaju vise talenta - vise skauting itd...JTS je napisao/la:pa u to i treba investirati novac .. nemaju ni Hrvatska ni Srbija veće talente od nas, al' očito da Partizan i Dinamo (konkretno), pretpostavljam da i Zvezda, Hajduk imaju dobre objekte za treniranje, čim često izbacuju igrače za A repke .. dosta su igrača izbacili (Jovetić, Ljajić, Marković, Savić, Lovren, Mandžukić, Ćorluka, Kranjčar, Modrić, Strinić, itd) .. mislim da će Zolotić ako Bog da biti prvi pravi primjer igrača koji će se formirati u PL i doći u A repkuSapunaru28 je napisao/la:JTS je napisao/la:ma nadoći će on, dosta mlad je, sad za sad je to ok .. koliko kod nas u BiH mladih igrača koji imaju potencijala propadne samo zato što nemaju adekvatne objekte za treniranje, odnosno sve što to podrazumjeva
Ako uspijemo kvalificati na SP 2014, dobit cemo €8 miliona s time mozemo napraviti adekvatne objkete za treniranje
Čelik bi trebao napraviti dobar scouting po BiH, kad će već imati vrlo dobre uslove .. jer ipak, možeš ti imati dobru infrastrukturu, al' džaba ako nemaš klince koji obećavaju .. opet se vraćam na gore pomenutu "veliku četvorku" .. scouting + infrastruktura = rezultatlegenda reala je napisao/la:E sad će Čelik imati uslove, ako ne naprave 4-5 reprezentativaca u narednom periodu, rušiti im kamp![]()
![]()
Vidjećemo jesmo li baš talentovani ili nam je loša infrastruktura samo dobra izvlakuša
Jesu li mu sredili vizu? Tesko je za mlade igrace izvan EU dobit dozvolu da igraju u Engleskoj. Zato je se i vratio prosli put. Kako god, cini se da je odlican talenat.sajo10 je napisao/la:Armin Hodzic nastavlja izludjivati odbrane u Premijer Ligi. Iduce sezone u rezervama Liverpoola. Kapiten U19-repke al mislim da zasluzuje biti clan U21 i ako je tek 94 godiste. Momak ce biti nas novi diamant!
Prvo se guraju neki tatini sinovi, pa tek onda talenti iz okoline!JTS je napisao/la:Čelik bi trebao napraviti dobar scouting po BiH, kad će već imati vrlo dobre uslove .. jer ipak, možeš ti imati dobru infrastrukturu, al' džaba ako nemaš klince koji obećavaju .. opet se vraćam na gore pomenutu "veliku četvorku" .. scouting + infrastruktura = rezultatlegenda reala je napisao/la:E sad će Čelik imati uslove, ako ne naprave 4-5 reprezentativaca u narednom periodu, rušiti im kamp![]()
![]()
Vidjećemo jesmo li baš talentovani ili nam je loša infrastruktura samo dobra izvlakuša
a talenata sigurno imamo, samo treba malo zaći po BiH ..