adnan24 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Ako kvantitativno gledas, onda je 6 (uskoro i 7)>3. Problem je sto kvantitet nije ovde jedino merilo.
Ja sam napisao da i ako je u Italiji teze uzeti titulu nije sigurno duplo teze...znaci na ovaj omjer mozes maksimalno jos jednu titulu dodati Romi(iako je i to upitno)
MaGiCa je napisao/la:Dalje, titula u LS jeste velika, ali nemojmo sad o tome da je BvB veliki klub bas zbog nje. Valencia je nema, pa je opet veci klub od BvBa.
Ovdje je jasno kako navlacis za "svoj" tim bez neke osnove...eto liga prvaka ne cini BvB velikim klubom a 3 titule u italiji Romu cine![]()
MaGiCa je napisao/la:Da ne bude zabune, klub za koji ti navijas mi je omiljen klub iz BL i jedino kad sam navijao protiv italijanskih klubova, bilo je kad je BvB igrala protiv Juventusa (1993, 1995 i 1997), Milana (2002 i 2003), Lazia (1994-5 ne secam se tacno).
Ne mrzim ni ja sve talijanske klubove(daleko od toga) niti ovo pisem zato sto navijam za BvB ali misljenja sam da si pretjerao sa Romom
Roma je od 80 godina Serie A bila u njoj 79 sezona.
Zauzela je 3x prvo mesto i 11x drugo mesto.
U top 3 je bila vise od 20 puta, a u top5 vise od 40 puta.
Osvojila je 9 kupova.
Igrala je finala KES i UEFA kupa.
Igrala je KES/LS vise od 10 sezona.
Igrala je UEFA takmicenjima preko 40 sezona.
BvB je u Zweiti igrala koliko godina?
Koliko godina je bila na marginama BL?
Koliko sezona je igrala u KES/LS?
Koliko sezona je igrala u UEFA takmicenjima?
Ja Romu ne gotivim, ali rezultati govore u njenu korist.