Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

MaGiCa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:04

adnan24 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Ako kvantitativno gledas, onda je 6 (uskoro i 7)>3. Problem je sto kvantitet nije ovde jedino merilo.

Ja sam napisao da i ako je u Italiji teze uzeti titulu nije sigurno duplo teze...znaci na ovaj omjer mozes maksimalno jos jednu titulu dodati Romi(iako je i to upitno)
MaGiCa je napisao/la:Dalje, titula u LS jeste velika, ali nemojmo sad o tome da je BvB veliki klub bas zbog nje. Valencia je nema, pa je opet veci klub od BvBa.

Ovdje je jasno kako navlacis za "svoj" tim bez neke osnove...eto liga prvaka ne cini BvB velikim klubom a 3 titule u italiji Romu cine :shock:
MaGiCa je napisao/la:Da ne bude zabune, klub za koji ti navijas mi je omiljen klub iz BL i jedino kad sam navijao protiv italijanskih klubova, bilo je kad je BvB igrala protiv Juventusa (1993, 1995 i 1997), Milana (2002 i 2003), Lazia (1994-5 ne secam se tacno).

Ne mrzim ni ja sve talijanske klubove(daleko od toga) niti ovo pisem zato sto navijam za BvB ali misljenja sam da si pretjerao sa Romom

Roma je od 80 godina Serie A bila u njoj 79 sezona.
Zauzela je 3x prvo mesto i 11x drugo mesto.
U top 3 je bila vise od 20 puta, a u top5 vise od 40 puta.
Osvojila je 9 kupova.
Igrala je finala KES i UEFA kupa.
Igrala je KES/LS vise od 10 sezona.
Igrala je UEFA takmicenjima preko 40 sezona.

BvB je u Zweiti igrala koliko godina?
Koliko godina je bila na marginama BL?
Koliko sezona je igrala u KES/LS?
Koliko sezona je igrala u UEFA takmicenjima?

Ja Romu ne gotivim, ali rezultati govore u njenu korist.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 00:07

anton 1983 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ne mrzim ni ja sve talijanske klubove(daleko od toga)
Ja ih prezirem. Jedino stvar koju ja obožavam kod Talijana je njihova kuhinja, sve ostalo treba spalit sa zemljom i potopit Apenine. Šta ću kad sam takaF, gade mi se i nemrem si pomoć!
Znaci jedino pica dolazi u obzir,ostalo sve u k.... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 18 mar 2011, 00:07

MaGiCa je napisao/la:Valencia i Roma, npr., nemaju titulu KES/LS a opet su, istorijski gledano, jaci od BvB
nisam siguran po cemu je to valencia veca od BvB :?: :?: BvB mozda nije bila u vrhu posljednih 10-ak god pa se mozda zbog toga cini manjim klubom,,ali ja smatram da je vrlo tesko reci da je valencia veci klub od BvB jer imaju i tu osvojenu LP ali imaju oni i titula BL i nekad su imali tu neku konstantnost :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:10

MaGiCa je napisao/la:

Ne se.ri! Nisam izjednacavao BL ni sa jednom ligom, samo sam dao analogiju, da bi se lakse shvatilo to o cem sam pricao. No, to je tebi nedokazivo.
BvB jeste uzela titulu LS Juventusu i Schalke jeste uzeo titulu UEFA cupa Interu. Ko je to osporio?
Dosao si ovde samo da bi podigao tenzije zapaljivom retorikom.
U itekako ću srat. Pa kaj ti onda znači nije u kvantiteti sve. Znači BvB osvaja tu LP baš protiv JUVEA, ne bilo koga, a dobro znaš kaj je onda bio Juve i još te sezone Schalke osvoji drugi europski kup i u to vrijeme BvB uzme dva naslova zaredom u LP.

Pa samo zbog te 3 godine je BvB veći klub od Rome.

Reci ti nama kako je Roma osvojila zadnji naslovu SERIJI A? Kaj je to bilo teško? Ne nije, došli su "neki" dali miljarde i sa batistutom, Samuelom i Emersonom prvenstvo je sovjeno. Zašto jer su Inter Juve i Milan bili smeća i to je to. Ali nneeee To ćemo sada sve izvratiti. Reci ti nama koji je bajveću uspjeh Rome u LS kako ju ti nazivaš, NAJELITNIJEM Europskom natjecanju? Kaj smo došli do toga da ćemo biti toliko mutavi da ćemo govoriti da je lakše osvojiti Seriju A, nego biti 4. u EPL-u? :evil:

Fuj žabar, smrdiš! :oops:
Ako neko ovde smrdi, to si ti!
Bold - Laz! BvB je uzeo 1 titulu u LS.
Znaci da ne mogu da se mere titule u Italiji i titule u Nemackoj. Samo to.
Kad je BvB uzimala titule u Nemackoj, bilo je Serie A>>>BL.
Kako je Juve bio smece 2001. kad se borio do kraja sa Romom? Taj Juve je od 1995-2003. bio najjaci klub sveta.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 mar 2011, 00:14

@MaGiCa

Ja kao navijac BvB-a cu prije izabrati da u 5 godina BvB uzme 3 titule a ove 2 godine bude na desetom mjestu nego da svih 5 godina bude 4. na tabeli...biti prosjek nije odlika velikih timova.Imas ti u svakoj ligi nekoliko klubova koji su konstantno u drustvu najboljih a skoro nikako nisu zaigrali u europskim takmicenjima...to ih ne cini velikim klubovima.Trofeji su ono zbog cega se igra fudbal...sta vrijedi Leverkusenu sto je zadnjih 10 godina uvijek kandidat za titulu a nikad nisu osvojili...Borusije nije bilo nigdje zadnjih 5 godina ali ako osvoje ove sezone ucinit ce vise nego sto je Bayer u tom periodu.

I liga prvaka je VELIKA stvar bez obzira na to sto pises...Forest je "mrtav" klub vec dugo godina i to ne mozes uzimati kao neku mjeru...isto da kazem kako je bezveze uzeti talijansku ligu jer je tamo neka Verona uzela titulu u 80.-im

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:15

eurofighter typhoon je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Valencia i Roma, npr., nemaju titulu KES/LS a opet su, istorijski gledano, jaci od BvB
nisam siguran po cemu je to valencia veca od BvB :?: :?: BvB mozda nije bila u vrhu posljednih 10-ak god pa se mozda zbog toga cini manjim klubom,,ali ja smatram da je vrlo tesko reci da je valencia veci klub od BvB jer imaju i tu osvojenu LP ali imaju oni i titula BL i nekad su imali tu neku konstantnost :lol: :lol:
Jednostavno:
Valencia ima konstantnost koja traje bar 60 godina. Skoro sve to vreme je u Primeri (nek me ispravi neko ako gresim) i pored giganata Reala i Barce (oba veci klubovi od BMa - mora se svako sloziti sa tim ;) ), je imala mnogo vise uspeha nego BvB u BuLi. Za nju su igrali jaci igaci nego za BvB i trenirali su je jaci treneri nego BvB.
Sta jos treba?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:20

adnan24 je napisao/la:@MaGiCa

Ja kao navijac BvB-a cu prije izabrati da u 5 godina BvB uzme 3 titule a ove 2 godine bude na desetom mjestu nego da svih 5 godina bude 4. na tabeli...biti prosjek nije odlika velikih timova.Imas ti u svakoj ligi nekoliko klubova koji su konstantno u drustvu najboljih a skoro nikako nisu zaigrali u europskim takmicenjima...to ih ne cini velikim klubovima.Trofeji su ono zbog cega se igra fudbal...sta vrijedi Leverkusenu sto je zadnjih 10 godina uvijek kandidat za titulu a nikad nisu osvojili...Borusije nije bilo nigdje zadnjih 5 godina ali ako osvoje ove sezone ucinit ce vise nego sto je Bayer u tom periodu.

I liga prvaka je VELIKA stvar bez obzira na to sto pises...Forest je "mrtav" klub vec dugo godina i to ne mozes uzimati kao neku mjeru...isto da kazem kako je bezveze uzeti talijansku ligu jer je tamo neka Verona uzela titulu u 80.-im
bold1 - I ja isto. Samo ne bih izabrao da uzmem titulu, pa da igram za dve godine Zweitu.
bold2 - BaYeR se pokazao da izrasta u ozbiljan klub za to vreme. Nisu nista uzeli, ali su skoro uvek tu negde. To ne znaci da je BL gigant, ali znaci da je to uslov da se postane gigant. Svi giganti evrofudbala su klubovi koji su uvek u vrhu svojih prvenstava.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 mar 2011, 00:20

jesam navijac bayerna al je bvb vise dero guzove talijanima neg i sam bayern...jest da je bayern sve talijanske ekipe rastavio na proste faktore prosle sezone izuzev intera....a bvb je u finalu lige prvaka rasturio juve, pa je sjecam se dobro rasturio i milan u kupu uefa sa 4-0, milanezi nisu znali dal su posli il su dosli :D :D a magica se dovezao rome i dokazivanja njene velicine, jest to velik i zanimljiv klub al taj klub je na evropskoj sceni imao toliko blamaza, treba se sjetit i one na old trafordu, jedinstvena u historiji lige prvaka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 mar 2011, 00:26

Hajde @magica pusti ljude na miru, koji q više. Meni kao navijaču Rome ne možeš dokazati da je Roma veći klub od BvB, a kamoli kome drugom. Već sam ti i naveo zbog čega kad smo raspravljali Roma ili Napoli. Zna se koji su veliki klubovi, ostali su tu zbog zakona brojeva- to je što se tiče trofeja. A pravi zaljubljenici u ovu igru znaju da su trofeji qrca radi, tako da je cijela ta vaša rasprava besmislena.
I nemoj mi sad ono " ne mešaj se u raspravu između mene i drugih forumaša". Ti i @anton napravite sebi forum pa udrite, ali ovdje si uvukao u "rat" i druge forumaše tako da i ja uskačem :mrgreen:
Rasprava vam je besmislena, da ponovim i zaključim.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 mar 2011, 00:26

MaGiCa je napisao/la:
Jednostavno:
Valencia ima konstantnost koja traje bar 60 godina. Skoro sve to vreme je u Primeri (nek me ispravi neko ako gresim) i pored giganata Reala i Barce (oba veci klubovi od BMa - mora se svako sloziti sa tim ;) ), je imala mnogo vise uspeha nego BvB u BuLi. Za nju su igrali jaci igaci nego za BvB i trenirali su je jaci treneri nego BvB.
Sta jos treba?
VAlensija ima konstantnost zato što su trošili nemilice i što sad imaju oko pola milijarde duga.BArsa nikad neće biti veći klub od BAyerna jer je ona tek od devedesetih godina prema ovamo počela predstavljati evropsku kremu i osvajati trofeje.Dovoljan pokazatelj koliko je italijanski nogomet u banani i koliko je Serija A trula da pokušavaju da ima mlada repka igra u Seriji B jer talenta ne mogu naći ni da im svi tarot majstori pokušavaju pomoći u tome.Sramota je da pojedinci dolaza veličati Seriju A ako se zna da u tom Interu igra samo jedan Italijan koji je više sretno nego spretno prošao dalje.I BAyernu je konkurencija daleko veća nego Interu u Seriji A.Bar statistike kažu da je Bayern svake druge godine osvajao ligu, a Inter brutalno dere konkurenciju u proljev ligi .Licemjerno je porediti lige u trenutku kad Bl uzima Italijanima predstavnika i dere ih i treću godinu zaredom.Što se Reala tiče mislim da je izmišljena nova fobija za navijače Reala (Bayernofobija).
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 18 mar 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 18 mar 2011, 00:27

MaGiCa je napisao/la: Za nju su igrali jaci igaci nego za BvB i trenirali su je jaci treneri nego BvB.
ovo je neadekvatan argument....Onda bi ovako glasilo:Real Madrid je najbolji klub posljednjeg desetljeca jer su imali najbolje igrace :!: Zar ne :?:ili ako hoces malo uvjerljivije:Real je u zadnjih 6 god medju top 3 u europi jer je gotovo uvijek imao sve najbolje igrace :!: :!: E pa nemoze to tako....LP je osnovni(sto ne znaci da nema i drugih) mjerilac historijskog uspjeha nekog kluba jer to uz EL jedino takmicenje gdje mogu da medjusobno igraju klubovi iz razlicitih liga 8-) 8-)pa ona 1 titula LP koju ima BvB i one titule BL ipak su jace u odnosu na valencijine titule primere
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:30

effe_sa je napisao/la:jesam navijac bayerna al je bvb vise dero guzove talijanima neg i sam bayern...jest da je bayern sve talijanske ekipe rastavio na proste faktore prosle sezone izuzev intera....a bvb je u finalu lige prvaka rasturio juve, pa je sjecam se dobro rasturio i milan u kupu uefa sa 4-0, milanezi nisu znali dal su posli il su dosli :D :D a magica se dovezao rome i dokazivanja njene velicine, jest to velik i zanimljiv klub al taj klub je na evropskoj sceni imao toliko blamaza, treba se sjetit i one na old trafordu, jedinstvena u historiji lige prvaka
Taj isti BvB je znao i da postrada od Juventusa, a BM su gazili svi Italijani, kao i Werdera ili Schalkea.
Generalno, Nemci su mnogo vise gubili, nego sto su dobijali Italijane u poslednjih 20 godina.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 mar 2011, 00:31

MaGiCa je napisao/la:
bold1 - I ja isto. Samo ne bih izabrao da uzmem titulu, pa da igram za dve godine Zweitu.
bold2 - BaYeR se pokazao da izrasta u ozbiljan klub za to vreme. Nisu nista uzeli, ali su skoro uvek tu negde. To ne znaci da je BL gigant, ali znaci da je to uslov da se postane gigant. Svi giganti evrofudbala su klubovi koji su uvek u vrhu svojih prvenstava.

I Juve je igrao serie B pa ne znaci da je mali klub :mrgreen:

Bayer moze izrastati koliko hoce...oni dok ne uzmu titulu ne mogu postati veliki...djaba njima te druge-trece pozicije...biti veliki znaci osvajati titule...

Toliko od mene za veceras...potrosio sam sva slova :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:41

spielführer_21 je napisao/la:Hajde @magica pusti ljude na miru, koji q više. Meni kao navijaču Rome ne možeš dokazati da je Roma veći klub od BvB, a kamoli kome drugom. Već sam ti i naveo zbog čega kad smo raspravljali Roma ili Napoli. Zna se koji su veliki klubovi, ostali su tu zbog zakona brojeva- to je što se tiče trofeja. A pravi zaljubljenici u ovu igru znaju da su trofeji qrca radi, tako da je cijela ta vaša rasprava besmislena.
I nemoj mi sad ono " ne mešaj se u raspravu između mene i drugih forumaša". Ti i @anton napravite sebi forum pa udrite, ali ovdje si uvukao u "rat" i druge forumaše tako da i ja uskačem :mrgreen:
Rasprava vam je besmislena, da ponovim i zaključim.
Nikog ja nisam uveo u raspravu, pa ni tebe.

@FRANK RIBERY

Al je tebi dobro, covece.

@Saurman

Vazi prijatelju.

@Eurofighter

Real Madrid nije najbolji klub zbog igraca koje je imao. Ali ti igraci koje je imao, govore o velicini kluba.
Ne igraju Zidane, Figo, Ronaldo 1 i 2, Kaka... za dz - nego za velike novce, i ne gleda ih samo porodica i prijatelji - vec ceo svet. A igraci takvog kvaliteta igraju u velikanima i ceo svet prati bas te klubove, a ne Hoffenheim i njemu slicne. Velicina kluba je druga kategorija od njegove uspesnosti. Klub moze da bude rezultatski neuspesan, a da i dalje bude gigant.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 00:44

adnan24 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

I Juve je igrao serie B pa ne znaci da je mali klub :mrgreen:

Bayer moze izrastati koliko hoce...oni dok ne uzmu titulu ne mogu postati veliki...djaba njima te druge-trece pozicije...biti veliki znaci osvajati titule...

Toliko od mene za veceras...potrosio sam sva slova :D
bold1 - I ti i ja znamo zasto je Juventus igrao u Serie A. Na terenu sigurno nisu ispali.
bold2 - Jedna titula moze da bude fluke (slucajna), a konstantnost je upravo suprotna slucajnosti.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 mar 2011, 00:47

Bravo, sve si potukao svojom inteligencijom, ajde sad sretan zaspi :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 mar 2011, 00:51

tony-mortale je napisao/la:antone milan je bio prvak evrope prije manje od 5 godina, duplo skorije od kad je zadnji put bajern npr bio, a od tad je milan još jednom bio prvak i igrao još jedno finale, eto da te podsjetim jer ti si to znao ali si eto možda zaboravio :D
da malo citas moje postove skontao bi koliko su kvalitetniji od tvojih, da imas i malo pameti ne bi govorio da su moji postovi jadni....meni je samo jadno vas gledat kako gluposti valjate...al et ti mozda i nisi puno valjao gluposti koliko drugi...prvi si se nasao prozvanim, dolazite na teme ovde da kazete nesto samo et tako da bi rekli...i naravno da je bayern veliki klub i brojni drugi su bundesligasi veliki...al posto se vi ko neka djecurlija lozite na napucane klubove koji angazuju par sminkera a ne gledate drugu stranu fudbala to je stvar plitkog shvatanja fudbala...a ovde obicno ne valjaju ljubi koji kvalitetno iznesu cinjenice neg valjaju provokatori i oni koji dodju raspravljat o porazima njemacki klubova...ti isti takvi nek dodju pa nek uspjehe pohvale...realan treba biti, al mnogi pojma o realnosti nemaju
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 mar 2011, 01:00

effe_sa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:antone milan je bio prvak evrope prije manje od 5 godina, duplo skorije od kad je zadnji put bajern npr bio, a od tad je milan još jednom bio prvak i igrao još jedno finale, eto da te podsjetim jer ti si to znao ali si eto možda zaboravio :D
da malo citas moje postove skontao bi koliko su kvalitetniji od tvojih, da imas i malo pameti ne bi govorio da su moji postovi jadni....meni je samo jadno vas gledat kako gluposti valjate...al et ti mozda i nisi puno valjao gluposti koliko drugi...prvi si se nasao prozvanim, dolazite na teme ovde da kazete nesto samo et tako da bi rekli...i naravno da je bayern veliki klub i brojni drugi su bundesligasi veliki...al posto se vi ko neka djecurlija lozite na napucane klubove koji angazuju par sminkera a ne gledate drugu stranu fudbala to je stvar plitkog shvatanja fudbala...a ovde obicno ne valjaju ljubi koji kvalitetno iznesu cinjenice neg valjaju provokatori i oni koji dodju raspravljat o porazima njemacki klubova...ti isti takvi nek dodju pa nek uspjehe pohvale...realan treba biti, al mnogi pojma o realnosti nemaju
Razbijemo ih zadnje tri godine,uzmemo im predstavnika,repku im na SP-u izblamiraju SLovačka koju smo mi nedavno ponizili i amateri iz Novog Zelanda, klubovi im redom ispadaju od Lechova,Metalista i ostalog smeća i opet imaju obraza pojaviti se ovdje i veličati taj proljev od lige.NAjveći problem italijanskog nogometa je Inter jer on daje lažnu sliku da su još živi iako su već odavno se rastali sa dušom.Taj isti Inter je daleko od italijanskog klub sa jednim Italijanom u ekipi i balavim laprdavce Materacijem.Pokorite se robovi i biće vam lakše.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 mar 2011, 06:44

MaGiCa je napisao/la: Za nju su igrali jaci igaci nego za BvB i trenirali su je jaci treneri nego BvB.
ovo je neadekvatan argument....Onda bi ovako glasilo:Real Madrid je najbolji klub posljednjeg desetljeca jer su imali najbolje igrace :!: Zar ne :?:ili ako hoces malo uvjerljivije:Real je u zadnjih 6 god medju top 3 u europi jer je gotovo uvijek imao sve najbolje igrace :!: :!: E pa nemoze to tako....LP je osnovni(sto ne znaci da nema i drugih) mjerilac historijskog uspjeha nekog kluba jer to uz EL jedino takmicenje gdje mogu da medjusobno igraju klubovi iz razlicitih liga 8-) 8-)pa ona 1 titula LP koju ima BvB i one titule BL ipak su jace u odnosu na valencijine titule primere
i VALENCIJA IMA TITULU LIGE PRVAKA :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 mar 2011, 08:36

harishp je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ne mrzim ni ja sve talijanske klubove(daleko od toga)
Ja ih prezirem. Jedino stvar koju ja obožavam kod Talijana je njihova kuhinja, sve ostalo treba spalit sa zemljom i potopit Apenine. Šta ću kad sam takaF, gade mi se i nemrem si pomoć!
Znaci jedino pica dolazi u obzir,ostalo sve u k.... :mrgreen:
Pizza, lasagne, bolonjeze, ćeze breze kurble koze, lopova lopova! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.