Još 150-200M treba potrošit' da bi prošao grupu u LP.
Fali čovjeku igrača, pa reko' je i sam
Dal' je iko otišao iz ovog City-a (osim De Jonga)?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Puca pare od Sejka i boli ga, taman da se i ne pokazu kao dobra pojacanja on se na to nece obazirat nego ce opet trazit nove.Luxon je napisao/la:Ja sam znao da je Mancini ono lud pomalo, al da puca ovako pare...
Johnson, Santa Cruz i Dzeko aBd!mandraX je napisao/la: Dal' je iko otišao iz ovog City-a (osim De Jonga)?
Zar je ovaj bio u City-u?Omerbavarac je napisao/la:Santa Cruz
Nije, nego u Betisu na posudbi, ali se vodio kao igrac Citya.mandraX je napisao/la: Zar je ovaj bio u City-u?
U prvenstvu gdje bi samo ta 2 kluba učestvovalaNoName je napisao/la:City bi mogao komotno da osnuje i City B, mislim da bi bili najozbiljniji kandidat za titulu ekipi City A
Nemoj tako, duga je zima, treba preživjet'Wisey je napisao/la: Vala od ta 4 ne znam da im je iko trebao.
on može sve, gdje će iko s Mančinijem, nije se rodio tajBertrand je napisao/la:Mancini rece 5 i pet su dosla. Wright, Nastasic, Maicon, Garcia i Sinclair.
Cityeva klupa bi u Italiji,Francuskoj..bila prva na tabeli! zaista imaju dvije fantasticne postave,kao malo koji klub na svijetu! izostnak bilo koga,da li zbog povreda ili kartona se ne bi trebala uopste osjetiti!AÐ_Official je napisao/la:Ocekujem 2+ trofeja ove sezone od Manchester City-a, sve ispod toga je neuspjeh. Imaju All Star ekipu, od golmana pa do napada.
Meni i nije cudo sto je Dzeko ostao u City-u. Svi pricaju kako ga klupa ubi, a po mom nekom vidjenju on je napredovao...bosnas_ je napisao/la:Cityeva klupa bi u Italiji,Francuskoj..bila prva na tabeli! zaista imaju dvije fantasticne postave,kao malo koji klub na svijetu! izostnak bilo koga,da li zbog povreda ili kartona se ne bi trebala uopste osjetiti!AÐ_Official je napisao/la:Ocekujem 2+ trofeja ove sezone od Manchester City-a, sve ispod toga je neuspjeh. Imaju All Star ekipu, od golmana pa do napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.