Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Dylan Dog » 05 sep 2012, 14:40

armin dju je napisao/la:samo pronadjite u kojem je timu Gruzijski trener inace pomocni, pa da se malo spustimo na zemlju ;)
Ljudi svi redom pišu kako ćemo izgubiti 15-20 razlike i ti došao nekog spustiti na zemlju :roll:

Inače,ne vjerujem ni sekunde da će naši šta kalkulisati,ali opet je pitanje da li mogu i sa maksimalnim pristupom doći do pobjede.
Neće ni Gruzijcima biti lako,nije ni naša reprezentacija levatska.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 sep 2012, 14:57

Nece se sigurno desiti da ce nesto specijalno odmarati Mirzu, Nihada i Wrighta. Mozda ih odmori koji minut vise u odnosu na prethodne utakmice i to je to. Idemo odigrati muski, ne igramo protiv Amerike, pa sta bude. Nije Acina filozofija nikad bila da "skine gace" prije tekme, tako da nece ni sad sigurno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 05 sep 2012, 14:58

Dylan Dog je napisao/la:
armin dju je napisao/la:samo pronadjite u kojem je timu Gruzijski trener inace pomocni, pa da se malo spustimo na zemlju ;)
Ljudi svi redom pišu kako ćemo izgubiti 15-20 razlike i ti došao nekog spustiti na zemlju :roll:

Inače,ne vjerujem ni sekunde da će naši šta kalkulisati,ali opet je pitanje da li mogu i sa maksimalnim pristupom doći do pobjede.
Neće ni Gruzijcima biti lako,nije ni naša reprezentacija levatska.
to je cista realnost, cak i da je obrnut problem sa rosterima, tj da mi imamo 10 a oni 6 igraca, jednostavno neke stvari nemogu preko noci, a nije da ne bi volio da grijesim, dapace

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 05 sep 2012, 15:06

storm_raider je napisao/la:Nece se sigurno desiti da ce nesto specijalno odmarati Mirzu, Nihada i Wrighta. Mozda ih odmori koji minut vise u odnosu na prethodne utakmice i to je to. Idemo odigrati muski, ne igramo protiv Amerike, pa sta bude. Nije Acina filozofija nikad bila da "skine gace" prije tekme, tako da nece ni sad sigurno.
bas tako
ili igraj ili nemoj. a najgore je ni tamo ni vamo..

High

Post Postao/la High » 05 sep 2012, 15:10

Još nešto manje od dva sata do početka tekme. Mogli bi i uzeti, sve je moguće.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 05 sep 2012, 15:13

High je napisao/la:Još nešto manje od dva sata do početka tekme. Mogli bi i uzeti, sve je moguće.
Oj hvala ti stari, ja sve kontam u 7 tekma,zaboravio vremensku razliku :o :D

High

Post Postao/la High » 05 sep 2012, 15:14

Ma jok, u 17h je tekma, ko bi čekao do 19h. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 05 sep 2012, 15:28

Ja očekujem pobjedu od 10 razlike jer naši znaju da nam treba pobjeda, a pogotovo jer smo izgubili 1 razlike pa će proraditi inat.

STREAM:
http://www.sports-x.net/
/www.HeRcEg0viNaLivE.com/index.php?opti ... 18&lang=hr

U hercegovina zamijeniti 0 sa o

Zavidovici
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovici » 05 sep 2012, 15:36

Prva reprezentacija koju cemo da limitiramo ispod 65 poena bit ce Gruzija pazte sta vam govorim, dok sve kladionice prizeljkuju veliki broj koseva mi cemo ih limitarit zahvaljujuci agresivnoj defanzivnoj igri koju ce nasi odraditi veceras bolje nego sto to radi Rusija ili Grcka i ocekujmo pobjedu nekih 7 do 9 razlike
hahah **** TI COVJEKA KOJI NE MJENJA SVOJE MISLJENJE xDD

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 05 sep 2012, 15:36

Molim sve one koji pišu na ovom portalu da ne iznose neistinu da sa omjerom 5 : 3 idemo na Evropsko prvenstvo, jer to naprosto nije tačno. Dosta stvari treba da se posloži. Utakmica CG i Estonija nema nikakve veze sa nama. Najvažnija utakmica u toj grupi je Srbija - Izrael (ako Izrael dobije 100% smo na EP, a čisto ne vjerujem u to). Sve ostalo će biti stvar matematike. dakle omjer 5:3 garantuje da ćemo biti u opciji, a nije daleko od realnog da ne bude dovoljno za odlazak na EP. Ajd zdravo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2012, 15:39

Vrlo jednostavno. Ko izgubi utakmicu Izrael - Srbija, ce imati 6:4 i samim tim bi trebali biti bolji od njega. Mada ja mislim da mi idemo i bez te grupe.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 05 sep 2012, 15:53

savatihotece je napisao/la:Molim sve one koji pišu na ovom portalu da ne iznose neistinu da sa omjerom 5 : 3 idemo na Evropsko prvenstvo, jer to naprosto nije tačno. Dosta stvari treba da se posloži. Utakmica CG i Estonija nema nikakve veze sa nama. Najvažnija utakmica u toj grupi je Srbija - Izrael (ako Izrael dobije 100% smo na EP, a čisto ne vjerujem u to). Sve ostalo će biti stvar matematike. dakle omjer 5:3 garantuje da ćemo biti u opciji, a nije daleko od realnog da ne bude dovoljno za odlazak na EP. Ajd zdravo.
Da, ako Srbija(i Mađarska) izgube, a mi dobijemo jedan meč idemo dalje(NA EP), ali večeras će još timova ispasti iz jednačine tako da ćemo viditi kakve su nam šanse.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 sep 2012, 16:08

Pa vece su sanse da prolazimo sa 4-4 vec da ispadamo sa 5-3. U grupi A treci ce 99% imati 4 pobjede, sto bi mu opet moglo biti dovoljno za prolaz na EP.

Sto se ove utakmice tice, normalno da se potajno nadam pobjedi, da nije tako ne bi ni gledao utakmicu. Gruzija jeste favorit, imaju nesto jacu ekipu plus domaci teren, ako bude trebalo i sudije ce navlaciti, ali opet imamo i mi svoju sansu. Nasa sansa je super raspolozeni Teletovic od starta utakmice, u svim drugim opcijama vjerovatno gubimo utakmicu.

High

Post Postao/la High » 05 sep 2012, 16:11

Ako bi se dobili Gruzijce nekako, onda bi u Skenderiji bio pakao u narednoj utakmici. Tako bi na lijep način okončali ove utakmice grupne faze i koliko-toliko zaboravili na onaj poraz u Sarajevu od Gruzije i onu katastrofu protiv Latvije u gostima.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 05 sep 2012, 16:17

Ja ne gajim nade da mozemo iznenaditi, naprotiv bojim se i Rumunije u Sarajevu. Naprosto zato što ne mogu dva-tri igraca izvlaciti cijele kvalifikacije. Volio bih da grijesim.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 05 sep 2012, 16:17

pozz raja,vidim pisete da ocekujete da se nasoj ekipi na euru pridruze neki igraci,kvalitetni...mogu li znati par takvih igraca...da neko objasni....zaista me zanima

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 05 sep 2012, 16:19

hackerinho je napisao/la:pozz raja,vidim pisete da ocekujete da se nasoj ekipi na euru pridruze neki igraci,kvalitetni...mogu li znati par takvih igraca...da neko objasni....zaista me zanima
šon kemp, đžastin getlin i navratilova

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 05 sep 2012, 16:24

je li ti skupljas postove ili hoces ispasti smijesan....nejasan si mi

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 05 sep 2012, 16:29

hahhaha ja na fejsu kad zack wright online preko moba, toliko o ozbiljnosti pred ovu temu...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 sep 2012, 16:31

hackerinho je napisao/la:pozz raja,vidim pisete da ocekujete da se nasoj ekipi na euru pridruze neki igraci,kvalitetni...mogu li znati par takvih igraca...da neko objasni....zaista me zanima

Pa,svi sto su vuku povrede,+2,3 nova!!Nemoj sada da nabrajam,u glavnom sa njima smo jaci za nekih 30%.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.