FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svidja mi se ovo oko dovođenja igraca iz Krajine (mislim na regiju) jer tamo ima strasnih talenata koji do 15-16 godina su bas extra al onda u tom prelaznom periodu ili propadnu (kafane) ili postanu zrtve sopstvenih klubova i losih trenera.., ovo su idealne godine za dolazak u Sarajevo, i vjerujem da ce momci uspjeti jednog dana doci do prvih 11
drago mi je sto se ganjaju mladi reprezentativci, potencijali... a ne istrosena srpska roba
drago mi je sto se ganjaju mladi reprezentativci, potencijali... a ne istrosena srpska roba
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Nadati se da će i ovo biti samo jedan mali korak naprijed.
Stvarno vas je dosta s tim dječijim prepucavanjem iz dana u dan.
Slika terena:

Slika terena:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Koliko je unisten jbt. 

Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
U San Marinu ćemo igrati u crnim dresovima na kojima će biti ljiljani. Valjda znate zbog čega.
U San Marinu ćemo igrati u crnim dresovima na kojima će biti ljiljani. Valjda znate zbog čega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
RESPEKT.High je napisao/la:Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
Jel' 11.7. uzvrat, pa se poklapa sa Srebrenicom? Gest za posstovanje u svakom slucaju!High je napisao/la:Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Jeste. 11.07. je revanš.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svaka čast za taj gest!High je napisao/la:Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
-
- Kontakt:
Dobro ste bili maštali za Letica
Jucer produzio ugovor sa Veležom do juna 2015.
Imate mahanje...

Jucer produzio ugovor sa Veležom do juna 2015.
Imate mahanje...

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
hilmo je napisao/la:Pošto je do utakmice ostalo malo vremena, ja bih da se podsjetimo na ova dva članka:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/uefa-dr ... jevo/88528" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-ce ... eura/89662" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim vas pročitajte ih više puta, pa onda da razmislimo kako ćemo se ponašati na stadionu. Numerisanje stolica nije bez veze urađeno, znam da nije lahko ali hajde da se probamo pridržavati tih brojeva koliko god možemo. Iz UEFA-e će jedva čakati da nam odrežu još koju kaznu...
I zato ponavljam ono što je u mom potpisu
Sarajevo ljubavi moja poštujmo pravila tvoja
Raspravljate o glupostima a niko i ne primjecuje sta covjek pise! Narode uozbiljite se ako volite FK Sarajevo i ako se smatrate navijacima FK Sarajeva!
Nek zna svaki koji baci petardu ili zapali baklju ili sjedne na mjesto ciji broj nije na njegovoj ulaznici da je DUŠMAN KLUBA, da je protivnik uspjeha FK Sarajevo! Da je glup ono pravo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nemoj mi reci da si bio trijezan kad si ovo napisao ? To je samo zahtjev Uefe a naravno da neces sjesti tamo gdje ti pise na ulaznici, jer imas mali broj ulaza, imas npr. sjever, i sad ce se neko redati u prvi red, cosak, desno, lijevo, ili ce se dzuture stati kako je ko navikao ? Nemoj vise molim te... Kad Kosevo bude Old Trafford onda mozes ocekivati to...azizmpj je napisao/la:Nek zna svaki koji baci petardu ili zapali baklju ili sjedne na mjesto ciji broj nije na njegovoj ulaznici da je DUŠMAN KLUBA, da je protivnik uspjeha FK Sarajevo! Da je glup ono pravo!
Ne znam kako su propustili da ti odgovore, al evo... NIJE tacno da bi bili nosioci, jer i vi bi bili tacno ispod granice, provjeri prije nego nesto izvalis... Kazes preskocio bi 2,3 kluba...htcxone je napisao/la:""Željezničar s koeficijentom 4.566 točno ispod granice i neće biti nositelj u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka."plavetniloo je napisao/la: gdje bi ba bili nosioci, o cemu pričaš?
Posto sarajevo ima koeficjent preko 5 bio bi nosioc (dva kluba bi ili tri reskocio, nisam siguran)
eto KAKOi o CEMU PRICAM

233 Dinamo Tbilisi..Geo......0.2332 1.3500 1.3750 2.0750 0.3000 5.333
240 FK Sarajevo Bos ..........0.3666 1.8500 0.3750 1.2250 1.2500 5.066
251 Zeljeznicar Sarajevo Bos 0.3666 0.3500 1.3750 1.2250 1.2500 4.566
Sljedece godine se i njima brise taj koeficijent, a dobili su i nenosioca u ligi prvaka, sto znaci da ce vjerovatno osvojiti i vise bodova... Sljedece godine navijamo za klubove koji ove godine nisu bili prvaci i koji nisu previse jaki iz proslih godina, nego iznenadjenja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
vidio sam crne dresove...strava su dobri..sa zlatnim ljiljanima sa strana...čujem da karte za sutra idu baš ono dobro..sjevera skoro više i nema..a i istoka je prodato do sinoć 2 milje...mogla bi biti ovo fina posjeta
- moustapha
- Kontakt:
Daj, ba cuj skoro da nema sjevera. Nemoj me lozit, pa utakmica je tek sutra. Necu valjda sa istoka gledat utakmicu.stadion je napisao/la:vidio sam crne dresove...strava su dobri..sa zlatnim ljiljanima sa strana...čujem da karte za sutra idu baš ono dobro..sjevera skoro više i nema..a i istoka je prodato do sinoć 2 milje...mogla bi biti ovo fina posjeta
#divovi
Ma bitno je biti gore, pa makar gledao i sa zapada..moustapha je napisao/la:
Daj, ba cuj skoro da nema sjevera. Nemoj me lozit, pa utakmica je tek sutra. Necu valjda sa istoka gledat utakmicu.

Nema jace tribine od Istokamoustapha je napisao/la:Daj, ba cuj skoro da nema sjevera. Nemoj me lozit, pa utakmica je tek sutra. Necu valjda sa istoka gledat utakmicu.stadion je napisao/la:vidio sam crne dresove...strava su dobri..sa zlatnim ljiljanima sa strana...čujem da karte za sutra idu baš ono dobro..sjevera skoro više i nema..a i istoka je prodato do sinoć 2 milje...mogla bi biti ovo fina posjeta

@moustapha..otiđi na prodajnog mjesta kod tržnice pa vidi i pitaj..ne ložim te
danas plata u klubu
ako je tako pobijedite ih 11:0DukeOfWellington je napisao/la:Svaka čast za taj gest!High je napisao/la:Kako god, teren je bolji nego što je bio poslije koncerta. Za one koji ne znaju:
nije potrebno..dosta je 6-0
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amco46, bhfanatic14, bordobijelisampion, bvsic, Hamagara, haris004, HordasFks, JavierBosnia, johntravolta123, lakilone, nedimmmm1337, Pitar6785, Serha, Toxin i 140 gostiju.