Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Očekivani sastav za sutra:
(3-5-2):Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Asamoah, Marchisio, Pogba, Evra; Tevez, Llorente.
Evra na beku, Asa u vezi, Chiello počinje, Pereyra odrađuje kaznu iz Udina.
Max se nada da bi Vidal mogao biti spreman za Milan.
(3-5-2):Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Asamoah, Marchisio, Pogba, Evra; Tevez, Llorente.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Treba ih poderat sto vise moze

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- masteRofPoker
- Kontakt:
E ovo zelim da vidim, Asa u sredini.Pogba je napisao/la:Očekivani sastav za sutra:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Allegri :"Malme je spremniji tim od nas u ovom trenutku." 

- IlGuerriero
- Kontakt:
U pravu je čovjek koliko-toliko, sezona u Švedskoj je u ponom jeku.
Vijest dana je oporavak Vidala koji će biti spreman za Milan, Pirla i ne spominjem toliko jer Marchisio odlično igra.
Zadovoljan sam kako se Allegri uklopio u ambijent i opći dojam je da je da ima sve pod kontrolom, sutra je prvi pravi ispit, ukoliko dobijemo bit ćemo samo bolji.
Vijest dana je oporavak Vidala koji će biti spreman za Milan, Pirla i ne spominjem toliko jer Marchisio odlično igra.
Zadovoljan sam kako se Allegri uklopio u ambijent i opći dojam je da je da ima sve pod kontrolom, sutra je prvi pravi ispit, ukoliko dobijemo bit ćemo samo bolji.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da ćemo sutra briljirati. Igrači su maximalno nabrijani na LP ove sezone jer je to istinski izazov. Nadam se da će i Coman i Morata dobiti priliku i ranije da uđu u igru i pokažu šta znaju.
Prognoza: 4-0
Prognoza: 4-0
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlGuerriero
- Kontakt:
Realnije je nekih 2:0, ne treba se previše trošiti, Malmo nam nije direktan konkurent, protiv njih je bitno samo osvojiti šest bodova, protiv Pirejaca i Jorgandžija treba ganjati rezultat i malo taktički igrati.
Sad se igra srijeda-subota, nema odmora ja mislim tri sedmice, sreća pa nije suviše težak raspored.

Sad se igra srijeda-subota, nema odmora ja mislim tri sedmice, sreća pa nije suviše težak raspored.

Conte bi u ovakvim trenucima rekao da imamo 2 finala.
A i ja to tako vidim. Prvo jer imamo utakmicu kući protiv outsidera protiv kojih već sezonama muku mučimo, spočitava se neposjedovanje evropskog mentaliteta, ispadanje iz grupe lani, dakle, svi faktori koje treba da opovrgnemo jednom zauvijek. A drugo jer imamo novog trenera kojeg mnogi prozivaju kao flopa i uz to igramo najveći italijanski derbi s ekipom koju je on trenirao, koja je gladna i motivisana.
Dakle, da uopćim, 2 meča koja nas, ako ih dobijemo, neko vrijeme mogu dovesti u mirnu luku, dati samopouzdanje na svim poljima. Dva jako bitna meča. Ne bih da biram, a da baš moram, LP je prioritet u ovom momentu, ne smijemo dopuštati blamaže od ranijih godina.
Od 2008 nemamo prvu pobjedu kući i uvijek smo bili u problemima kada je nismo ostvarili, vrijeme je da se pokaže kvalitet.
U vezi sutra, slično će to biti kao protiv Udina, to je i trener Malmea rekao, branit će se. Moramo na vrijeme dati golove, igrati na visokom nivou, koncentrisano i na vrijeme mijenjati kako se ne bi dešavali "Conteovi" padovi u igri.

A i ja to tako vidim. Prvo jer imamo utakmicu kući protiv outsidera protiv kojih već sezonama muku mučimo, spočitava se neposjedovanje evropskog mentaliteta, ispadanje iz grupe lani, dakle, svi faktori koje treba da opovrgnemo jednom zauvijek. A drugo jer imamo novog trenera kojeg mnogi prozivaju kao flopa i uz to igramo najveći italijanski derbi s ekipom koju je on trenirao, koja je gladna i motivisana.
Dakle, da uopćim, 2 meča koja nas, ako ih dobijemo, neko vrijeme mogu dovesti u mirnu luku, dati samopouzdanje na svim poljima. Dva jako bitna meča. Ne bih da biram, a da baš moram, LP je prioritet u ovom momentu, ne smijemo dopuštati blamaže od ranijih godina.
Od 2008 nemamo prvu pobjedu kući i uvijek smo bili u problemima kada je nismo ostvarili, vrijeme je da se pokaže kvalitet.
U vezi sutra, slično će to biti kao protiv Udina, to je i trener Malmea rekao, branit će se. Moramo na vrijeme dati golove, igrati na visokom nivou, koncentrisano i na vrijeme mijenjati kako se ne bi dešavali "Conteovi" padovi u igri.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne treba biti toliko siguran u pobjedu. Sjetite se Nordsjaelanda i Kopenhagena. Po 6-7 zicera, 2-3 izlaska 1 na 1 i nista. Nije se dalo nikako.
Sutra da je pobjediti 1:0 bilo bi super. Samo da se uzmu 3 boda i onda da docekamo Milan. Liga Prvaka pocinje, vrijeme je da udjemo u 8 najboljih u Evropi, ovaj tim ima taj kvalitet samo se to mora konacno dokazati na glavnoj sceni.
FORZA JUVE!
Sutra da je pobjediti 1:0 bilo bi super. Samo da se uzmu 3 boda i onda da docekamo Milan. Liga Prvaka pocinje, vrijeme je da udjemo u 8 najboljih u Evropi, ovaj tim ima taj kvalitet samo se to mora konacno dokazati na glavnoj sceni.
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Da je bilo 6-7 zicera.
Sjetim se da smo imali oko 25 šuteva ka golu Nordsjealanda, pa isto toliko Kopenhagenu, mašili smo nestvarno. Da ne govorim kako smo lani ispali od Benfice, a bili puno bolji u dvomeču.
Samo pristup, svjesni su svi da nema podcjenjivanja, stalno to spominju i to mi je drago, znaju šta ih očekuje.

Sjetim se da smo imali oko 25 šuteva ka golu Nordsjealanda, pa isto toliko Kopenhagenu, mašili smo nestvarno. Da ne govorim kako smo lani ispali od Benfice, a bili puno bolji u dvomeču.
Samo pristup, svjesni su svi da nema podcjenjivanja, stalno to spominju i to mi je drago, znaju šta ih očekuje.
#MaxOUT
#MaxOUT
- HeavensWonder
- Kontakt:
Vidjeti cemo i kako je iskustvo iz polufinala LE uticalo na igrace. Vise od svega bih zelio da Tevez sutra zabije 2 gola. Jesu teske utakmice, ali Allegri nije Conte i dosta je ofanzivniji. Osim toga Tevez i Llorente su odlicno uigrani do sada pa bi Tevez protiv tromih skandinavaca mogao dosta pokazati. Sutrasnju utakmicu cekam sa nestrpljenjem kao i onu protiv Argentine na SP.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Dobro će doći širina u ekipi ove sezone, jer će se ključni igrači moći odmoriti za utakmice LP, što prošle sezone nije bio slučaj. U veznom redu cijelu sezonu su iznijela 4 igrača, a znamo koliko je sredina bitna u današnjem fudbalu.
Sutra očekujem pametnu igru, da se zabije rani gol, i jednu rutinsku utakmicu u odbrani, jer u Europi to nismo odigrali odavno.
Sutra očekujem pametnu igru, da se zabije rani gol, i jednu rutinsku utakmicu u odbrani, jer u Europi to nismo odigrali odavno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlGuerriero
- Kontakt:
Ja konkretno mislim da je Allegri hrabriji trener od Conte i da je spreman igrati rizičinije, tj. malo više španski i njemački, a ne klasično italijanski.
Igračima sigurno ne nedostaje motiva,ovaj Malmo je sretno ušao u CL, nisu nešto tehnički jaki, ali su fizički spremni. Moja prognoza je da Pogba sve riješeava, sada kada nema Vidala.

Igračima sigurno ne nedostaje motiva,ovaj Malmo je sretno ušao u CL, nisu nešto tehnički jaki, ali su fizički spremni. Moja prognoza je da Pogba sve riješeava, sada kada nema Vidala.

Kakav Malmo i sprema, sutra moraju da ih razore bukvalno. Igraš kući, protiv inferiornije ekipe u svakom smislu. Nema opravdanja, sve osim 2-3 razlike je bruka.
Opa! Savrseno, Asa u sredini, igrao je par utakmica na sredini, bio je koliko se sjecam fantastican! Max je to fino smislio, odmorio ga spremio za sredine i salje ga u akciju! nema prijenosa, prva utakmcia da nije bila na areni od one sa skandinavcima, sutra zajebancija sa linkovima!Jos da se Vidal oporavi, i mogla bi ova sedmica na dobroo! Forzaa Juvee !Pogba je napisao/la:Očekivani sastav za sutra:
Max Allegri
Asamoah daje gol.
Pogba.. možda.
Pogba.. možda.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Moramo konacno zapoceti LP sa pobjedom, nemamo prava na kiks, juris na pobjedu, dobro je ovo da vidimo Asu konacno u sredini
Juve
Juve
1946
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Alegri ludji od nas..ja kazem minimum polufinale on haman finale
sa ekipom kojom raspolazemo sve ispod 2-3 razlike je lose, medjutim kako mi igramo u LP ja bih bio zadovoljan svakom pobjedom...ne vidim nacin na koji nas ljudi mogu ugroziti, jedino me opet strah prekida i skok igre, ali eto vjerujem da ce nasi vec naci neki nacin da zaje.u tekmu u LP

sa ekipom kojom raspolazemo sve ispod 2-3 razlike je lose, medjutim kako mi igramo u LP ja bih bio zadovoljan svakom pobjedom...ne vidim nacin na koji nas ljudi mogu ugroziti, jedino me opet strah prekida i skok igre, ali eto vjerujem da ce nasi vec naci neki nacin da zaje.u tekmu u LP
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma sa Alegriem nema zime u LP... Minimalno cetvrtfinale ce biti sigurno... jednostavno prekvalitetan je to trener... ovo zapamtite, Max ce nanijeti najvise stete Atl Madridu ove god od svih suparnika sa kojima ce Iigrati ne samo u LP Vec I u La Ligi....
Igraci su kao nikad nabrijani... da dokazu koliko vrijede I zasto su ubjedljivo najbolji u Italiji...
Igraci su kao nikad nabrijani... da dokazu koliko vrijede I zasto su ubjedljivo najbolji u Italiji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa sa raspalim Milanom je dobro igrao tako da sa Juventusom i za ocekivat je minimalno 1/2 finaleMrMuscle je napisao/la:Ma sa Alegriem nema zime u LP... Minimalno cetvrtfinale ce biti sigurno... jednostavno prekvalitetan je to trener... ovo zapamtite, Max ce nanijeti najvise stete Atl Madridu ove god od svih suparnika sa kojima ce Iigrati ne samo u LP Vec I u La Ligi....

Alessandro Del Piero !