Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Nisam gledo tekmu al po vama vidim da smo odigrali extra... drago mi je da je Tevez zabijo..mislio sam da ce biti malo teze, al dobro kad imamo ovaku dobru sirinu!!!
Bilo bi sada dobro poceti s pobjedom u LS....
Forza Juve
Bilo bi sada dobro poceti s pobjedom u LS....
Forza Juve
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Kod ovog mladog Comana mi je dobro sto veoma lagano pretrci dva tri igraca na vrhu 16m i prebaci igru na drugu stranu, to samo Tevez moze i radi u ovoj ekipi, to nam treba brza tranzicija.
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma svejedno je ko od njih dvojice igra tu, jer su oba igrača odično tehnički i taktički potkovana. Na drugoj strani imamo Lichta i Romula. Pa ne znam kad smo zadnji put imali tako dobro pokrivene spoljne pozicije...Sissoko je napisao/la:IlGuerriero je napisao/la:Ja uopšte nisam impresioniran Evrom, valjda mu treba vremena da se uklopi uigra, imam osjećaj da je večeras igrao Asamoha da bi zabili četiri komada.![]()
Evra je uletio nekoliko puta na dupli sa Pogbom i bile su sve opasne situacije, to od Asamoaha nisam vidio ili veoma rijetko, al opet Asa je cisti centralni vezni.
Uglavnom, ovo fakat izgleda odlično. Fali tu još malo pribranosti u zadnjoj trećini terena, pa da ovakve utakmice rješavamo u prvom poluvremenu, ali sam i više nego zadovoljan. Baš kako sam i pisao po dolasku Allegrija, treba mu se pružiti prilika, a ne odmah krenuti sa pljuvanjem.
@Pogba Odličan Martin večeras, ali ja i dalje ne vjerujem ni jedom od ove trojice što su nam večeras držali zadnju liniju. Svaki put kad ih vidim s loptom očekujem kiks. Nadam se da će me barem jedan od njih uvjeriti u toliko isticane kvalitete koje posjeduju. Eto, Martin je dobro počeo.
Šteta samo što Allegri ranije nije uveo Comana i Moratu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Juve, lijepo ovo izgleda, ima dosta kombinatorike, pasova, lijepo
Bravo Tevez i Marchisio za golove, steta sto ga Morata ne zabi, zamalo, bice dobar, Pereira nije los, ima nesto u njemu
Idemo dalje
Forza Juve

Bravo Tevez i Marchisio za golove, steta sto ga Morata ne zabi, zamalo, bice dobar, Pereira nije los, ima nesto u njemu
Idemo dalje
Forza Juve
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Jes da imamo problema s ovima iz skandinavije al vrijeme da se ovaj malmo nakanta do kraja... taman poceti s pobjedom... valjda ce se do tada Vidal i jos neki vratiti...
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Vidim većina vas je oduševljena, a ja i nisam nešto posebno zadovoljan dobra je utakmica bila, ali mora ovo bolje, a imam osjećaj da ponovo škripi realizacija, mnogo prilika, a malo golova. Ali dobro ovo izgleda kako je većina očekivala poslije odlaska Contea.
Marchisio i Caceres najbolji večeras
, Marcha mora igrati ovu poziciju mnogo češće, po meni mnogo brže igramo sa njim, ali isto tako ima mnogo više prostora, jer nema markiranja kao kad je Pirlo u igri.
Sad je veliki ispit pred Alegrijem, da vidimo kako će on krenuti u LP, baš me zanima koja formacija i kako ćemo se postaviti protiv Malmea, jeste da se igra kod kuće i do sad smo uvije dobijali ove ekipa (Kopenhagen, Nordsjaelland) kod kuće, a kiksali u gostima.
Marchisio i Caceres najbolji večeras

Sad je veliki ispit pred Alegrijem, da vidimo kako će on krenuti u LP, baš me zanima koja formacija i kako ćemo se postaviti protiv Malmea, jeste da se igra kod kuće i do sad smo uvije dobijali ove ekipa (Kopenhagen, Nordsjaelland) kod kuće, a kiksali u gostima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne znam da li cemo sta ove godine osvojit, bice tesko al i ovo za sada je ekstra kako smo ovdje vecina nas predvidjali a pogotovo sta su nam neutralni i hejteri predvidjali.Tako da cu reci da sam zadovoljan, skudeto ili ne.Padovan je napisao/la:Vidim većina vas je oduševljena, a ja i nisam nešto posebno zadovoljan dobra je utakmica bila, ali mora ovo bolje, a imam osjećaj da ponovo škripi realizacija, mnogo prilika, a malo golova. Ali dobro ovo izgleda kako je većina očekivala poslije odlaska Contea.
Ja sam se već pomirio sa ovom sezonom, pa šta bude neću se previše ni nadati. Samo da je dogurati što više u LP, jer odlična je prilika da se zgrne velika lova od LP, i da se slijedeće ljeto može bolji mercato odraditi, a imamo veliku šansu, ako bi još neki od igrača na posudba opravdali ono što se od njih očekujeSissoko je napisao/la:Ne znam da li cemo sta ove godine osvojit, bice tesko al i ovo za sada je ekstra kako smo ovdje vecina nas predvidjali a pogotovo sta su nam neutralni i hejteri predvidjali.Tako da cu reci da sam zadovoljan, skudeto ili ne.Padovan je napisao/la:Vidim većina vas je oduševljena, a ja i nisam nešto posebno zadovoljan dobra je utakmica bila, ali mora ovo bolje, a imam osjećaj da ponovo škripi realizacija, mnogo prilika, a malo golova. Ali dobro ovo izgleda kako je većina očekivala poslije odlaska Contea.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dobro Avvocato napisa, zadnja linija večeras dobra, ali im svejedno nevjerujem.
Bonucci dobar. Za promjenu, Di Natale nije radio majmuna od njega, šta više u par navrata ga odlično zatvorio.
Marcha mora igrati registu, jer kad mu je lopta češće u nogama igra mnogo bolje. To je pokazao u sve i jednoj tekmi na ovoj poziciji.
Realizacija mora biti bolja, jer evo drugu utakmicu mašimo dobre šanse.
Je l' ovo 20. tekma zaredom dobivena kući?

Bonucci dobar. Za promjenu, Di Natale nije radio majmuna od njega, šta više u par navrata ga odlično zatvorio.
Marcha mora igrati registu, jer kad mu je lopta češće u nogama igra mnogo bolje. To je pokazao u sve i jednoj tekmi na ovoj poziciji.
Realizacija mora biti bolja, jer evo drugu utakmicu mašimo dobre šanse.
Je l' ovo 20. tekma zaredom dobivena kući?

Padovan je napisao/la:Ja sam se već pomirio sa ovom sezonom, pa šta bude neću se previše ni nadati. Samo da je dogurati što više u LP, jer odlična je prilika da se zgrne velika lova od LP, i da se slijedeće ljeto može bolji mercato odraditi, a imamo veliku šansu, ako bi još neki od igrača na posudba opravdali ono što se od njih očekujeSissoko je napisao/la:Ne znam da li cemo sta ove godine osvojit, bice tesko al i ovo za sada je ekstra kako smo ovdje vecina nas predvidjali a pogotovo sta su nam neutralni i hejteri predvidjali.Tako da cu reci da sam zadovoljan, skudeto ili ne.Padovan je napisao/la:Vidim većina vas je oduševljena, a ja i nisam nešto posebno zadovoljan dobra je utakmica bila, ali mora ovo bolje, a imam osjećaj da ponovo škripi realizacija, mnogo prilika, a malo golova. Ali dobro ovo izgleda kako je većina očekivala poslije odlaska Contea.
Ja sam isto sto se tice scudetta miran jer ga ne ocekujem jednostavno zasicenost i zakon brojeva ako osvojimo to ce biti ekstra
Jedino sto ocekujem u ovoj sezoni tu se slazem sa vama je iskorak u LP jednostavno moramo to napraviti
To ti pricamPadovan je napisao/la:Ja sam se već pomirio sa ovom sezonom, pa šta bude neću se previše ni nadati. Samo da je dogurati što više u LP, jer odlična je prilika da se zgrne velika lova od LP, i da se slijedeće ljeto može bolji mercato odraditi, a imamo veliku šansu, ako bi još neki od igrača na posudba opravdali ono što se od njih očekujeSissoko je napisao/la:Ne znam da li cemo sta ove godine osvojit, bice tesko al i ovo za sada je ekstra kako smo ovdje vecina nas predvidjali a pogotovo sta su nam neutralni i hejteri predvidjali.Tako da cu reci da sam zadovoljan, skudeto ili ne.Padovan je napisao/la:Vidim većina vas je oduševljena, a ja i nisam nešto posebno zadovoljan dobra je utakmica bila, ali mora ovo bolje, a imam osjećaj da ponovo škripi realizacija, mnogo prilika, a malo golova. Ali dobro ovo izgleda kako je većina očekivala poslije odlaska Contea.

Ako prodjes grupu i recimo do cetvrtine finala to ti je preko 60 miliona zarade, a da bi se napravio iskorak i doveo neki WC igrac osvajanje Serie A više nema neki uticaj, ona nas je dovela do ovdje, do dobrih temelja.
Skudeto je uvijek cilj al primarno ove godine treba biti LP i da se osigura prva tri mjesta u Serie A.
- HeavensWonder
- Kontakt:
A opet i kad se Pirlo vrati, Marchisio ide naprijed i proigrava Teveza i Moratu... I ovaj Coman kako trči mogao bi stići i one Bonuccijeve loptePadovan je napisao/la: Marchisio i Caceres najbolji večeras, Marcha mora igrati ovu poziciju mnogo češće, po meni mnogo brže igramo sa njim, ali isto tako ima mnogo više prostora, jer nema markiranja kao kad je Pirlo u igri.

U svakom slučaju zasad sve izgleda super. Šteta što Pirlo neće igrati prvu u LP da svojim iskustvom kontroliše igru.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlGuerriero
- Kontakt:
Slažem se s vama, mislim da ova ekipa nakon 102 boda prošle sezone nema šta dokazivati, Scudetto ne treba biti prioritet, ali primarni cilj treba biti završetak na jednoj od prve dvije pozicije koje vode direktno u Ligu šampiona.
Želim četvrtfinale ili polufinale Lige šampiona, mislim da je Uprava ovo i zatražila od Allegrija. Kompleksaši to neće priznati, ali Serija A je prekucana davnih dana.
Želim četvrtfinale ili polufinale Lige šampiona, mislim da je Uprava ovo i zatražila od Allegrija. Kompleksaši to neće priznati, ali Serija A je prekucana davnih dana.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri "We must improve on how to control the tempo, as we cannot always go at 100mph or at 10mph."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Font na dresovima. 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' Evra opravd'o očekivanja za početak?
Nisam bio u mogućnosti gledat meč, nažalost.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Imao je par greškica, ali generalno, ok, dobar dijalog s veznjacima i par centaršuteva. Baš Allegri kaže da da neki stvarima mora raditi jer je formacija drugačija kao i stil igre u odnosu na EPL.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Je l' Evra opravd'o očekivanja za početak?Nisam bio u mogućnosti gledat meč, nažalost.
Inače, pohvalio je cijeli tim, Pereyru, Comana i Moratu za kojeg je rekao da je samo za 3-4 minute pokazao tehničko umijeće i brzinu, uostalom, ono što smo i mi pisali.
Vidal se vraća protiv Milana 100%, a čak i protiv Malmea moguće, ali mislim da ga neće riskirati, Chiello spreman za Malme.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Morata,Lorente,Tevez,Coman. Kako atmoci kazu "gledano gore dole, kombinacija do mile volje".
Alegri ne smije samo jedno napraviti a to je Morati dodjeljivati Lorenteovu ulogu,Nando je jak ko bizon i u skok igri i igri glavom svjetlosnu godinu ispred Morate koji je opet u brzini i tehnici miljama ispred Lorentea. Samo neka im nadje prave uloge i prave partnere u napadu.

Alegri ne smije samo jedno napraviti a to je Morati dodjeljivati Lorenteovu ulogu,Nando je jak ko bizon i u skok igri i igri glavom svjetlosnu godinu ispred Morate koji je opet u brzini i tehnici miljama ispred Lorentea. Samo neka im nadje prave uloge i prave partnere u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.