Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znaci jos uvijek moguce osvojiti ligu, kup i ligu prvaka. Nije lose.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
a već je mart. Mo'š vjerovatGreivis je napisao/la:Znaci jos uvijek moguce osvojiti ligu, kup i ligu prvaka. Nije lose.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Bio bih zadovoljan sa dva. Mislim da ce biti tesko sve osvojiti.nedim93 je napisao/la:a već je mart. Mo'š vjerovatGreivis je napisao/la:Znaci jos uvijek moguce osvojiti ligu, kup i ligu prvaka. Nije lose.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nadam se da osvajate FA kup. Koga ste sve izbacili i zasluzili ste 
Chambo je zvijer, toliko je doprinio danas igri, Santi dobar za razliku od prošlih mečeva..
I jos jednom
kolko sam oplako na Headov post
I jos jednom
- frankqqqqq
- Kontakt:
Eo i mene nakon sedmodnevnog odmora u banovićima, lijepo im tamo. Uglavnom, prekucali jadnike iz Evertona, Chambo je zvijer, Ozil odličan, Santi odličan, Giroud supersub i to je to, odlično odrađeno.
Jos jedan korak blize Emirejtsu. Nesto ste vi debelo pobrkali oko tih stadiona. Nisam bio u mogucnosti da gledam vise od pola utakmice, valjda cu naletit na reprizu veceras...Citam brzinski komentare samo da vidim otprilike kakvo je bilo stanje...oplako sam
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gibbs doktor fudbala za sve nase bekove, ubijaju ga ove sitne ozlijede taman poveze nekoliko utakmica pa pauzira sedmicu dvije i tako nekoliko puta...nedim93 je napisao/la:Meni je santi bio odličan, volim taj nevidiljivi rad na terenu, vršio pritisak, dobro razigravao suigrače i upisao finu asistenciju.
Ox opet pokazuje da se bez njega ne smije igrat, Ozil se polahko vraća iz mrtvih.
Gibbs standardan, slabo kad momak zakaže, sa pravom mogu reć najpotcjenjeniji bek u ligi.
Jak presing, brza igra po strani, raznovrsnost u sredini i ovako razbiješ veoma jaki everton sa 4 gola u njihovoj mreži. Vidiš wengeru da se može
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ozil objasnjava Ziki gdje nesreca da trci!

Tako je doktore! Dok im ne nacrtas ne znaju oni to!
Dok on njih prilagodi svom sistemu tek onda ima da karamo!

Tako je doktore! Dok im ne nacrtas ne znaju oni to!
Dok on njih prilagodi svom sistemu tek onda ima da karamo!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
pa šta misliš kako mu je dodao u noge okrenut leđima ? 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakva masinerija trci prateci akciju a u isto vrijeme govori francuskom kralju promasaja kuda da trci kako bi mu mogao asistirati, jednog napadaca svjetske klase mu dati u napad pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.
fakat mu lik pokazuje da ide iza leđa braniču na suprotnu stranu 
Pa mora mu covjek crtat da ne bude ko par minuta pre toga kada jedini on istrci i gleda gdje su ovi drugi...
Ali kako bi to Artetea majstorski vratio!

Ali kako bi to Artetea majstorski vratio!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kad sam vidio onu situaciju kad idemo u kontru i kad traktor na sredini trci sa loptom a Ox mu se otvara na sirokom prostoru da gdje samo treba loptu da posalje pravo u prostor i bilo bi 1 na 1 i panj se okrene i posalje loptu Sagni 20 metara nazad nakon cega ovaj vraca do golmana. Mrak mi je na oci pao razmisljao sam u unistavanju bijele tehnike.Gunner4 je napisao/la:Pa mora mu covjek crtat da ne bude ko par minuta pre toga kada jedini on istrci i gleda gdje su ovi drugi...![]()
Ali kako bi to Artetea majstorski vratio!![]()
![]()
aa kad se toga sjetim... OX popizdio i nije uopšte htio da trči nazadBigBigBang je napisao/la:Kad sam vidio onu situaciju kad idemo u kontru i kad traktor na sredini trci sa loptom a Ox mu se otvara na sirokom prostoru da gdje samo treba loptu da posalje pravo u prostor i bilo bi 1 na 1 i panj se okrene i posalje loptu Sagni 20 metara nazad nakon cega ovaj vraca do golmana. Mrak mi je na oci pao razmisljao sam u unistavanju bijele tehnike.Gunner4 je napisao/la:Pa mora mu covjek crtat da ne bude ko par minuta pre toga kada jedini on istrci i gleda gdje su ovi drugi...![]()
Ali kako bi to Artetea majstorski vratio!![]()
![]()
A.F.C. Bournemouth!
idealan ždrijeb u polufinalu,city na emiratesu
pa da vidimo,ili se odmah u polufinalu igra na Wembleyu 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Strucnjak igra se na Wembleyu.Seaman je napisao/la:idealan ždrijeb u polufinalu,city na emiratesupa da vidimo,ili se odmah u polufinalu igra na Wembleyu
Hajd sad serite po Giroudu i oko toga, a zaboraviti cemo postavljanje kod asistencije Sagne.
Celik!3,2,2.
teško mu bilo fulati u pm
ono bi zabila svaka budala, može i na Wembleyu odmah city u polufinalu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Govorim o postavljanju, a ne fulanju/davanju. Kako je se izvukao i to mu nije prvi put. Mada opet po vama bi ono Giroud promasio, al eto nije.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.