Upravo tako, odlično objašnjenje sadašnje situacije.Zodiac je napisao/la:Opet ovdje neki ne kontaju neke stvari,pa da objasnim o ovim kockicama i sl. budalaštinama.
Meni lično (a vidim ni Carlu,feri,ebssco,hendersonu itd itd) nije problem pohvaliti igru,taktiku,BRENDANA posle dobre utakmice ali sam primjetio da nekima jeste teško uputiti kritike nakon loše igre.![]()
Ako je neko loše odigrao,postavljena loša taktika ili nije bilo zalaganja ja ću to reći taman da mi je ćale rođeni u pitanju i neću se kriti iza nekog lažnog moralisanja i "podrške".
Primjetio sam da ima nekih kojima se očigledno čunica digne svaki put kad vide Rodgersa pa jedva čekaju ovakvu jednu utakmicu da kao nama ostalima dokažu da smo u krivu,ohanite malo.
Ima ona stara ""trener je dobar onoliko koliko su mu rezultati dobri" i dokle god BR bude imao rezultate ja ću ga podržavat u suprotnom noga,a hvala Bogu krenulo mu je na bolje.
Niko sretniji od mene ako u naredna dva kola uzmemo neke 4 bobe,stavio bih BrendOna na avatar
.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
idemo na titulu odma
dobra partija danas, sturridge za razliku od ostalih napadaca koje smo dovodili zadnjih godina ne treba 20 utakmica da pocne zabijati. jos samo da i borinija krene.

dobra partija danas, sturridge za razliku od ostalih napadaca koje smo dovodili zadnjih godina ne treba 20 utakmica da pocne zabijati. jos samo da i borinija krene.
You are someone else I am still right here
Bolje igramo od Arsenala, puno bolje.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Šuti samo nam još fali da se zakači neki njihov pa da počne svađa.Edin TM87 je napisao/la:Bolje igramo od Arsenala, puno bolje.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa to je cinjenica, u zadnje vrijeme pravo lose igraju, nemaju ideje, zadnje 2 u ligi ' FA Cup, moramo ih dobiti ako zelimo vise od 7. mjesta... A protiv Citya sta Bog da, i onda par laganih tekmineurofunk je napisao/la:Šuti samo nam još fali da se zakači neki njihov pa da počne svađa.Edin TM87 je napisao/la:Bolje igramo od Arsenala, puno bolje.

Roger Federer the greatest of all time!
Ovu zadnju u FA Cupu su razvalili Swansea samo sto gol nije hteo...Edin TM87 je napisao/la:Pa to je cinjenica, u zadnje vrijeme pravo lose igraju, nemaju ideje, zadnje 2 u ligi ' FA Cup, moramo ih dobiti ako zelimo vise od 7. mjesta... A protiv Citya sta Bog da, i onda par laganih tekmineurofunk je napisao/la:Šuti samo nam još fali da se zakači neki njihov pa da počne svađa.Edin TM87 je napisao/la:Bolje igramo od Arsenala, puno bolje.
Gotivim ja vas, najvise od svih rivala ali nadam i zelim iz svog srca da u iducem kolu izgubite samo tako!!!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
bio sam i zaboravio da je trebao doci u augustu pa nije,poznajem al sam tako zbunjen da nista ne primjecujemHenderson je napisao/la:On je trebao njega dovesti u augustu i sada bi imali barem 6, 7 bodova vise. A valjda poznajes potpis.Otelo je napisao/la:Rizo sto si navalio na Daniela,pa nije ispao flop
Laganih 5:0,sad napasti WBA i pobjediti nekog ko je vise nas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Istina da Norwich danas nije nešto napadački bio raspoložen
ali meni nekako sigurnije djeluje Carra-Agger nego Skrtel-Agger,Martin jeste veliki borac ali nekad ne razmišlja glavom uopšte i pravi početničke greške,dok Jamie ima iskustva na pretek.
Nije on još za starog gvožđa
.
Biće pravo zafrkano protiv Arsenala imaju brze krilne igrače i tu im je najveća šansa

Nije on još za starog gvožđa

Biće pravo zafrkano protiv Arsenala imaju brze krilne igrače i tu im je najveća šansa

- peppo_owen
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto se ne gura mali Robinson,koji je po meni extra talentovan.Nekako mi logicnije da Glen bude desno a Jack lijevo i rijesen problem.Po meni Wisdom nije za beka.Carlo je napisao/la:1. Jedna pobjeda ništa ne mjenja, dakle ovom pobjedom Rodgers nije ništa dokazao. Nismo pobjedili nijednu ekipu iz koja je na tabeli ispred nas što je više nego sramotno.gio10 je napisao/la:ajmo kritičare,gdje ste sad? pa neku noć ste pljuvali po brendanu, sad odjednom slaže kockice, normala sve? dajte molim vas, šta će biti kad ( a nadam se da se to desiti neće ) izgubimo od Arsenala? smiješni ste mi vi neki, svi ste vi neki stručnjaci poslije poraza, a kad se pobijedi svaka čast ekipi bla bla bla, ta se priča stalno ponavlja, ako ćete bodriti klub bodrite ga i kad gubi, za klub koji želi biti uspješan utakmica sa norvičem uvijek treba da se upika kao ona u kojoj će se lako uzeti bodovi. Škrtel bi trebao biti izbačen iz prve postave, Carra unio sigurnost samo takvu, ajde sad pljujte po malom Wisdomu, dečko je za 10tke odigrao, vezni red ostvario dominaciju, napad hladnokrvan i veoma uigran iako Starra i Sule nisu imali baš puno vremena za uigravanje. No medjutim sve ovo pada u vodu ako se protiv Arsenala ne uzmu bodovi
2. Wisdom je loš bio, jednostavno ne zna ići naprijed. Šteta što se Enrique povrijedio.
3. Slažem se, Carra je majstorski odigrao. Agger je također dobro odigrao.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja sam još u šoku.Asistencija Downinga desnom nogom i eurogol Hendersona.
Sve je bilo briljantno.
Onakav gol Gerrard stvarno jako dugo nije postigao.Poželio sam ono vidjeti i eto,desi se.
Wisdom je bio loš prema naprijed,ali je bio sasvim solidan u odbrani što na neki način i jeste njegova dužnost.
Carragher je bio dominantan i nadam se da i sljedeću utakmicu neću gledati Škrtela.
Johnson je odigrao odličnu utakmicu.Agger i Jones jako dobri.
Henderson briljantan.Gerrard kao iz najboljih dana.
Sturridge nije dobijao puno baš lopti,ali bar kad je dobio,uvijek je dobro odreagovao.
Suarez se trudio i pokazao par majstorija ponovo.
Asistencija Downinga me pozitivno šokirala.
Generalno,igra mi se nije sviđala do tog prvog gola.Nismo stvorili prave šanse,ali eto,od one majstorije Hendersona sve je krenulo u pravom pravcu.Norwich je bio zreo za petardu.Baš nam oni leže.
Neki ovdje ne shvataju neke stvari i u prvoj sezoni Brendana bi voljeli Ligu Prvaka ili trofeje.To tako ne može,s obzirom da se i neki omladinci probijaju u prvu postavu.Nestrpljenje je nešto najgore.
Brendan radi fantastičan posao,apsolutno ništa mu ne zamjerim dosada.Svaka mu čast.

Sve je bilo briljantno.
Onakav gol Gerrard stvarno jako dugo nije postigao.Poželio sam ono vidjeti i eto,desi se.

Wisdom je bio loš prema naprijed,ali je bio sasvim solidan u odbrani što na neki način i jeste njegova dužnost.
Carragher je bio dominantan i nadam se da i sljedeću utakmicu neću gledati Škrtela.
Johnson je odigrao odličnu utakmicu.Agger i Jones jako dobri.
Henderson briljantan.Gerrard kao iz najboljih dana.
Sturridge nije dobijao puno baš lopti,ali bar kad je dobio,uvijek je dobro odreagovao.
Suarez se trudio i pokazao par majstorija ponovo.
Asistencija Downinga me pozitivno šokirala.
Generalno,igra mi se nije sviđala do tog prvog gola.Nismo stvorili prave šanse,ali eto,od one majstorije Hendersona sve je krenulo u pravom pravcu.Norwich je bio zreo za petardu.Baš nam oni leže.

Neki ovdje ne shvataju neke stvari i u prvoj sezoni Brendana bi voljeli Ligu Prvaka ili trofeje.To tako ne može,s obzirom da se i neki omladinci probijaju u prvu postavu.Nestrpljenje je nešto najgore.
Brendan radi fantastičan posao,apsolutno ništa mu ne zamjerim dosada.Svaka mu čast.
You'll never walk alone.
Moze liverpool do LP samo mora ih nekada i sreća pomaziti kao što se zna desiti Tot'hamu ili Arsenalu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
pa ja to govorim vec 2-3 mjeseca al me ne slusaju,valjda jos nemam neki autoritetVolimLiverpool je napisao/la: Neki ovdje ne shvataju neke stvari i u prvoj sezoni Brendana bi voljeli Ligu Prvaka ili trofeje.To tako ne može,s obzirom da se i neki omladinci probijaju u prvu postavu.Nestrpljenje je nešto najgore.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Polako polako,svaki puta kad ste dobili Norwich dosada slijedio je kiks 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa da,kiks,eto npr.remi kod Arsenala nek bude,to je kiksRosicky je napisao/la:Polako polako,svaki puta kad ste dobili Norwich dosada slijedio je kiks

You'll never walk alone.
the scouser je napisao/la:![]()
Joj Senaide glavni si

Nikad Liverpoolu Arsenal nije lež´o bar ne u zadnjih 10-ak godina,prije ćemo uzeti 3b protiv Citya nego na Emiratesu.
Za nadati da mogu do 4 ali je realno 1 bod
.
Za nadati da mogu do 4 ali je realno 1 bod

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Realno je 0
Rodgers on starting Jamie today: "I thought about his leadership. We are a quiet team and he's a great organiser."

Rodgers on starting Jamie today: "I thought about his leadership. We are a quiet team and he's a great organiser."
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekivali pobjedu protiv Norwicha jesmo, ali da ćemo ih ovako nakantati nikako. Uzimali su oni bodove i boljim timovima od Liverpoola. Standardno ove sezone, k'o vremenska prognoza.
Sve u svemu, odlična partija i nema tu šta puno da se kaže. Nadam se da ćemo protiv Arsenala početi u istom sastavu.
Sve u svemu, odlična partija i nema tu šta puno da se kaže. Nadam se da ćemo protiv Arsenala početi u istom sastavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.