Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- peppo_owen
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
E tek sad nema pojacanja 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Hajde da i liverpol nekoga dobije,sta bi od onakvoga kluba
e glupost godine,cuj prodat StivenaLiverpool8 je napisao/la:Staridz iz ofsajda dao gol...
Sto se tice Stivija, izgleda da bi ga trebalo prodat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:
Izgleda da Brendan polako slaže kockice. Male utakmice na Anfieldu su nam bile veliki problem, koji smo prevazišli u zadnjih par kola. Nadam se da ćemo uspjeti utakmice u ligi izaći neporaženi, to bi bio ogroman uspjeh s obzirom na dosadašnje rezultate protiv timova ispred nas.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Uh, petak na kraju. I to bez primljenog gola.
Bas me to posebno raduje, sto Anfield polako ali sigurno postaje ona stara tvrdava, kao sto je nekad bio. Sto se tice samo Premier Lige, ako zaboravimo onu utakmicu sa Aston Villom, Liverpool ne bi imao poraz na Anfieldu jos od septembra i Uniteda. A od tog derbija, samo su u dva navrata uopste primali gol/ove kuci (Newcastle i AV, ukupno 4 gola) a inace, danasnja utakmica je bila deveta domaca poslije Uniteda. Joj, da nije bilo tog glupog kiksa protiv Ville... Ne bi LP bila tako daleko.
Il' se meni cini il' se Hendo i Stjuart stvarno popravljaju. Downing sada cak i nije toliko beskoristan a Henderson tako nevidljiv, kao sto su nekada bili.

Bas me to posebno raduje, sto Anfield polako ali sigurno postaje ona stara tvrdava, kao sto je nekad bio. Sto se tice samo Premier Lige, ako zaboravimo onu utakmicu sa Aston Villom, Liverpool ne bi imao poraz na Anfieldu jos od septembra i Uniteda. A od tog derbija, samo su u dva navrata uopste primali gol/ove kuci (Newcastle i AV, ukupno 4 gola) a inace, danasnja utakmica je bila deveta domaca poslije Uniteda. Joj, da nije bilo tog glupog kiksa protiv Ville... Ne bi LP bila tako daleko.

Il' se meni cini il' se Hendo i Stjuart stvarno popravljaju. Downing sada cak i nije toliko beskoristan a Henderson tako nevidljiv, kao sto su nekada bili.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Valjda Aston Villa može iznenadit gradski derbi je ipakZodiac je napisao/la:I napokon ispred WBA,bar nakratko.
Ja se nadam da se čovjek šali ili da misli da se Downing zove StevenOtelo je napisao/la:e glupost godine,cuj prodat StivenaLiverpool8 je napisao/la:Staridz iz ofsajda dao gol...

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Carra majstor. Neće Škrtel vidjeti terena zadugo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
takodjerDesmond je napisao/la:Ja se nadam da se čovjek šali ili da misli da se Downing zove StevenOtelo je napisao/la:e glupost godine,cuj prodat StivenaLiverpool8 je napisao/la:Staridz iz ofsajda dao gol...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:
Čovjek je sarkastičan očigledno. Ne tako davno, neki na ovoj temi su govorili da je Steven višak, da koči igru...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Sumnjam, Villa je samo Liverpoola iznenadila i neće nikoga višeEBSCO je napisao/la:Valjda Aston Villa može iznenadit gradski derbi je ipakZodiac je napisao/la:I napokon ispred WBA,bar nakratko.

Koliko je samo Suarez gladan igre i golova,redovno se izvlači na 30,40 m po loptu

Rodgers je izgleda skontao par stvariCarlo je napisao/la:Carra majstor. Neće Škrtel vidjeti terena zadugo.

E fino da je i Liverpool odigrao odlicno nek nam neko postavi golove.Cestitke.Ja i dalje mislim da ce vas BR izvesti na pravi put samo treba vremena.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Al u početnoj postavi 7 Engleza. Koliko god mislim da nam treba neki južnoamerikanac, španac..., lijepo je vidjeti u ekipi većinu domaćih igrača. Rijetkost je to u današnjem vrhunskom fudbalu.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Kakva igra
Mislim da su svi odigrali jako dobro, kolko će sedmica biti ljepša zbog ove pobjede. Btw posjed lopte je 71% - 29%
Kakva dominacija. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Polahkotevezito je napisao/la:E fino da je i Liverpool odigrao odlicno nek nam neko postavi golove.Cestitke.Ja i dalje mislim da ce vas BR izvesti na pravi put samo treba vremena.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Lijep osjećaj kada ne možeš da se odlučiš ko je bio najbolji i ko je zaslužio epitet igrača utakmice ,još kad bi ovako igrali svako kolo,gdje bi im kraj bio
Obično posle jedne dobre tekme uslijedi loša tako da protiv Arsenala očekujem potop
.

Obično posle jedne dobre tekme uslijedi loša tako da protiv Arsenala očekujem potop

Iduće kolo pokušat iznenadit Arsenal pa onda pokušat preživit City 

On je trebao njega dovesti u augustu i sada bi imali barem 6, 7 bodova vise. A valjda poznajes potpis.Otelo je napisao/la:Rizo sto si navalio na Daniela,pa nije ispao flop
Laganih 5:0,sad napasti WBA i pobjediti nekog ko je vise nas

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.