PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa sto onda trazite od nas da vam 'doniramo' pare za tribinu ako nemamo!? De dogovorite se drugi put vam kazem..
Opet ti ponavljam, zeljeznicar ispod Sarajeva na tabeli, mi se borimo na oba fronta a cilj je europa tako da je trenutno sve ok kod nas, nemojte spinovat gluposti ...
Opet ti ponavljam, zeljeznicar ispod Sarajeva na tabeli, mi se borimo na oba fronta a cilj je europa tako da je trenutno sve ok kod nas, nemojte spinovat gluposti ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne trazi, on samo zeli da se odnosi izmedju 2 kluba poboljsaju, kako izmedju njih tako i izmedju nas. Kome je u cilju da se lome stolice, prave belaji na derbiju, van derbija i slicno? Covjek fino predlozio a vi se upalili ko...uostalom, niste vi krivi, krivi su oni koji su rukovodili vasim klubom, jbg.
@Totti, nemate budzet od 7 miliona ali imate manje sigurno
. Moze trazit od vas jer ste divovi i milioneri s Koseva, covjek je realan i u potpunosti ga razumijem.
@Totti, nemate budzet od 7 miliona ali imate manje sigurno

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Ko vam trazi pare
paša ako to ozbiljno kontaš onda si glup ko tocak da oprosti biciklo. Nea vam iz šale pomenuo ti pjeniš ko mazga.
Tocilo pravo, bukvalac teški
Gdje su nestali oni iole normalni pitari?

Tocilo pravo, bukvalac teški

Gdje su nestali oni iole normalni pitari?
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 26 jan 2017, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mi smo prodali klub vi ste ga dali dzaba misketu kakva ti imas veca prava u klubu od mene.Niste prodali klub ,mozes li ti uticati na neku misketovu odluku ne mozes isto ko i ja a i dalje imate dug mi nemamo tvoje je kupiti sezonsku isto kao i ja sto radim zato ne spominji prodaju kluba jer ti to ne prolazi razmisli malo o tomeZeljo92 je napisao/la:Imali dok sad nemate. Vama je veca briga kako biti trofejniji od nas a lazete sami sebe da ste najveci klub u BiH a to sto se branite cinjenicom da u ove 4 godine ste uzeli kup i titulu sta trebamo mi onda reci, da smo mi bili 3x prvaci od 2009 do 2013, odbranili titulu i uzeli duplu krunu dok ste vi na virslama prezivljavali? De...nije to furka, prezvakana tema i postalo je dosadno to spominjati, draze mi je vako vas gledat kako se koprcate jer vam je tek doslo iz guzice u glavu koliku gresku ste napravili sto ste klub prodali Tanu
- Neandertalac
- Kontakt:
A vidi kako mi ispadnemo gospoda, odgodimo vam plaćanje jer niste u mogućnosti da nas u roku ispoštujete. Baš onako jaranski, vi zaplačete da nemate mi kažemo ok, kada budete imali.
I vi umjesto simbolično da pomognete akciju pred cijelim fudbalskom auditorijem pokazujete ljubomoru i zavist.
Stvarno za opservacije
I vi umjesto simbolično da pomognete akciju pred cijelim fudbalskom auditorijem pokazujete ljubomoru i zavist.
Stvarno za opservacije

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@Homo, neanderthalensis eto @muha ti kaze da si napisao masu gluposti da nisi ozbiljan, sta hoces da ti ja onda kazem?...
Idi moli ljude za sadaku preko mailova, nemoj po forumima.
Idi moli ljude za sadaku preko mailova, nemoj po forumima.
Sada si okrenuo pricu a neki dan si ismijavao invalide,zajedno sa svojim kolegama.MocMahale444 je napisao/la:Ima milion drugih nacina da nas zezate i mi vas isto. Meni se gadi citati. Nikad ne znas kako ce tebe licno zivot okrenutiFrancescoTotti je napisao/la:Pa koja muka vas onda natjera?MocMahale444 je napisao/la:Prozivanje sirotinje je fuj, kako vas nije stid svih ljudi koji moraju pruziti ruku i ocekivati koju marku/fening. Znas koliko je ratnih invalida sto prose jer život ih tako natjerao. Tu rijec izbacite, uzmite nesto drugo ozbiljno. Sramota vala ako vjerujete u Boga.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi Đipketa, vidi pravopisa.
Aferim jarane. Nevjerojatan napredak

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Miske moze biti smijenjen na iducoj skupstini, a ko ce kosookog derigu.za smijeniti... niko... jer čovjek kontrolise sve organe kluba... svi su organi su njegovi... cak je kupio i Bordo prijatelje i Horde zla... ove druge za cvaju po glavi... jbg vise bi se isplatilo da ste zenicani ali sta da se radi...
I da nije ti poznat primjer Union Berlina i njihovih navijaca koji su sami izgradili stadion... bez ijedne marke kluba ili drzave... jbg nisu svi navikli na drzavne jasle kao lizaci rezimskih anusa (koji god rezim bio guzovi se lizu)... pa plati igranje utakmica, pa plati pripreme, pa daj onako malo reda radi...
Jbg ima i onih koji sve postizu radom... i zato se zovu radnickom klasom... a navijači su svakako slika i prilika kluba... pomazu koliko god je moguce... iako nema potrebe za tim... jer bi klub finansirao sve... ali jbg hoce svi da pomognu klubu i tu je razlika izmedju NAVIJAČA i dnevnicara sa koseva...
I da nije ti poznat primjer Union Berlina i njihovih navijaca koji su sami izgradili stadion... bez ijedne marke kluba ili drzave... jbg nisu svi navikli na drzavne jasle kao lizaci rezimskih anusa (koji god rezim bio guzovi se lizu)... pa plati igranje utakmica, pa plati pripreme, pa daj onako malo reda radi...
Jbg ima i onih koji sve postizu radom... i zato se zovu radnickom klasom... a navijači su svakako slika i prilika kluba... pomazu koliko god je moguce... iako nema potrebe za tim... jer bi klub finansirao sve... ali jbg hoce svi da pomognu klubu i tu je razlika izmedju NAVIJAČA i dnevnicara sa koseva...
- MocMahale444
fks74 je napisao/la:Sada si okrenuo pricu a neki dan si ismijavao invalide,zajedno sa svojim kolegama.MocMahale444 je napisao/la:Ima milion drugih nacina da nas zezate i mi vas isto. Meni se gadi citati. Nikad ne znas kako ce tebe licno zivot okrenuti
@fks74 zašto lažes? Je li te stid? Grijeh je to samo da znaš lažoveMocMahale444 je napisao/la:Irfo care nije ti trebala ta slika, nemoj se spustati na nivo zatucanih muflona s druge strane. Bolji smo od toga.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
@homo neanderthalensis jel uvijek ovako kad ostanes bez argumenata i sa svim svojim prethodnim postovima ispadnes obicna budala samo bacis smajli i kazes to sto kazes?
Mislio sam da si ozbiljan sagovornik.
Javi se u pp ako zelis par mailova, znam dosta velikodusnih ljudi koji bi vam rado udjelili sadaku.
Javi se u pp ako zelis par mailova, znam dosta velikodusnih ljudi koji bi vam rado udjelili sadaku.
Ne iznosite laži na džematliju Muhu, nije se on šprdao neki dan sa onom slikom invalida! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mapusi se qrca.Ja ne pazim na pravopis kao ti bacas zareze gdje treba i ne treba.Ti si intelektualac nisam ja.Meni bolje ide matematika.Neandertalac je napisao/la:Vidi Đipketa, vidi pravopisa.![]()
hahahahahahahaahahahha

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Neandertalac
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:@homo neanderthalensis jel uvijek ovako kad ostanes bez argumenata i sa svim svojim prethodnim postovima ispadnes obicna budala samo bacis smajli i kazes to sto kazes?
Zašto sam budala?
I kako misliš, ostanem bez argumenta?
Niste uplatili pare za stolice koje su vaši navijači slomili na sjeveru stadiona Grbavica! Prije svakog derbija se potpiše obvezujući ugovor i u relativno kratkom roku treba se izvršiti uplata. Vi se javljate sa molbom da vam produžimo rok jer sada niste u mogućnosti.
Eto ti argument, pozabavi se sa njim, Homosapiensu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nemamo para Homo neanderthalensisu de shvati vec jednom 

- MocMahale444
Ovaj levat sad motorku ugasio. Nego lazovcina teska, da je sta drugo ne bi se obazirao na to ali golema laž. Cak sam ja jedini napisao da nije udure ta slika.joker90 je napisao/la:Ne iznosite laži na džematliju Muhu, nije se on šprdao neki dan sa onom slikom invalida!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cuvajte bratstvo i jedinstvo. Kao zjenicu oka svoga. 

- Neandertalac
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa nemamo para Homo neanderthalensisu de shvati vec jednom
Dvije minute ranije;
FrancescoTotti je napisao/la:
@homo neanderthalensis jel uvijek ovako kad ostanes bez argumenata i sa svim svojim prethodnim postovima ispadnes obicna budala samo bacis smajli i kazes to sto kazes?
Ja sam znao da si ti jedan glupan, evo i dokazMislio sam da si ozbiljan sagovornik.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De pojasni zbog ceg molim te? Glup sam i ne shvacam?
Hoces reci da je isto ovo
Hoces reci da je isto ovo
I ovo sto sam ti rekao da nemamo para?Divi i Totti slikovit![]()
Kakvi superiorni intelekti![]()
Jao, pupak mi se odvezao....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.