FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Polako momci, ima vremena za pojačanja, Amar je tu, samo sabura.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje

P.S. šta bi sa mrvom
jedan je bubakar! al on je već maštanje

P.S. šta bi sa mrvom

Nil Satis Nisi Optimum
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Izvor druze gdje si procitao.Number1 je napisao/la:Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje![]()
P.S. šta bi sa mrvom

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Od svih igraca koji su sad tu jedino cu zaliti za Sehom ako ode!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Rano je pričati o dovođenju igrača, isto kao zimus, 500 stranica smo napisali i ova dvojica što su došla bila bez njih smo osvojili Kup, tako da rano je o tome...
Nego da mi malo zašalalamo prije spavanja
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAR!!
Nego da mi malo zašalalamo prije spavanja

ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAR!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kombinovani sto zbog kartona sto zbog povrjeda...izgleda necemo upirat ovu utakmicu i to mi je jako glupoooooOmar500 je napisao/la:Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bilo mi nesto puno srce kad su usli Ramic, Zolotic i Baljic. Volio bih da igra barem neko od njih gore od prve minute. Inace ocekujem pobjedu, igrat ce se za prestiz. Nakon svih zezanja i podje.b.a.vanja Pitara da na kraju budu ispred nas???!!!pile87 je napisao/la:Kombinovani sto zbog kartona sto zbog povrjeda...izgleda necemo upirat ovu utakmicu i to mi je jako glupoooooOmar500 je napisao/la:Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
Osim - drugo ime za Želju !
Nacionalne lige diljem Evrope pri samom su kraju, ako već nisu završene, slijedom čega je slika kvalifikacija za Ligu Evrope sve bistrija.
Pobjednik Kupa BiH sarajevski Željezničar, te FK Sarajevo koje je sigurno na trećoj poziciji (nije isključeno da na kraju tim sa Koševa završi kao drugi) neće biti nositelji u drugom pretkolu Lige Evrope, kada starta njihov evropski izazovi.
Jasno je to nakon što je UEFA objavila listu sa koeficijentima klubova. Tako se dva sarajevska kluba neće sigurno sastati u drugom pretkolu protiv ekipa poput Minska, latvijskog Metalurga, Orebra, beogradskog Rada... koje su također nenositelji.
No, zato je moguće da recimo u drugom pretkolu, koje je na programu 14. jula (prve utakmice), na Koševu u goste stigne splitski Hajduk, a na Grbavicu Crvena Zvezda ili Vojvodina, zavisno ko završi na poziciji broj dva (kolo prije kraja imaju isti broj bodova, a Zvezda gostuje u Novom Sadu). Naime, drugoplasirana ekipe u Hrvatskoj, te kandidati za viceprvaka u Srbiji imaju puno bolji koeficijent od naših predstavnika.
Žrijeb za prvo i drugo pretkolo Lige Evrope je na programu 20. juna u Nyonu i tada ćemo saznati s kim će zaigrati Sarajevo i Željezničar, ali i Široki Brijeg koji će krenuti od prvog pretkola.
Pobjednik Kupa BiH sarajevski Željezničar, te FK Sarajevo koje je sigurno na trećoj poziciji (nije isključeno da na kraju tim sa Koševa završi kao drugi) neće biti nositelji u drugom pretkolu Lige Evrope, kada starta njihov evropski izazovi.
Jasno je to nakon što je UEFA objavila listu sa koeficijentima klubova. Tako se dva sarajevska kluba neće sigurno sastati u drugom pretkolu protiv ekipa poput Minska, latvijskog Metalurga, Orebra, beogradskog Rada... koje su također nenositelji.
No, zato je moguće da recimo u drugom pretkolu, koje je na programu 14. jula (prve utakmice), na Koševu u goste stigne splitski Hajduk, a na Grbavicu Crvena Zvezda ili Vojvodina, zavisno ko završi na poziciji broj dva (kolo prije kraja imaju isti broj bodova, a Zvezda gostuje u Novom Sadu). Naime, drugoplasirana ekipe u Hrvatskoj, te kandidati za viceprvaka u Srbiji imaju puno bolji koeficijent od naših predstavnika.
Žrijeb za prvo i drugo pretkolo Lige Evrope je na programu 20. juna u Nyonu i tada ćemo saznati s kim će zaigrati Sarajevo i Željezničar, ali i Široki Brijeg koji će krenuti od prvog pretkola.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
joj mene hastra hvata da nas ne predju pitari danas , nije rudar za bacit jako neugodna ekipa s kojom nismo jednom kiksali 

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
A ko zna,vidjecemo,mozda je to i dobar potez...ja bi to ,da sam Amar,postavio kao kvalifikacionu utakmicu kombinovanom timu,kud ces veceg motiva.Vecina je vec preumorna od kupa,proslavili su,nije im neki motiv da daju sve od sebe.Zolotic ce da grize,mozda bude igrao Stanceski,koji je ekstra igrac po meni,Karic na golu je isto solidan,MArkovic,Culum,Visca nisu igrali u kupu,pa ni Jamak,sto da ne zaigra i taj Perak,uvijek je u gostima kada je igrao bio solidan,nije dao na sebe,bio drcan...Lazo i Svraka bi trebali i morali igrati,jer jedan ima trku,drugi je ko beton,cak samo i da stoji gore u napadupile87 je napisao/la:Kombinovani sto zbog kartona sto zbog povrjeda...izgleda necemo upirat ovu utakmicu i to mi je jako glupoooooOmar500 je napisao/la:Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
mrva ? Mislis nedzad serdarevic ? ako mislis na njega on je u mostaru, slobodan igracel_ninho_torres je napisao/la:Izvor druze gdje si procitao.Number1 je napisao/la:Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje![]()
P.S. šta bi sa mrvom

Mene iskreno najviše brine uprava, nisu ništa uradili tokom dvije godine. Nemamo sponzore jake, kakve je Žujo najavljivao. Niko ništa ne radi. Fan shop nije otvoren, imamo priliku za gradnju stadiona, ali njih zaboli ona stvar. Žujo rekao da mu nije problem skupiti 3-4 miliona KM od privrednika, vidim baš nije. Opet strahujemo od odlazaka igrača, umjesto da dovodimo nove, a sa postojećima produžujemo ugovore. Da je Žujo odma donio u klub tih par miliona KM, sada bi nam igrali i Bekrić i Cocalić, a i mogli bi dovesti bez problema bilo kojeg igrača iz BiH. Kažete mi da fantaziram, ne samo govorim činjenice. Marketing je nula. S njim bi mogli dosta toga postići. Šta još reći. Stručnom štabu svaka čast, oni su jedini zaslužni za ove uspjehe s relativno prosječnom ekipom. Ako Šehić ode ispod 500 000 eura, onda ću biti ljut. Izrastao je u golmansku klasu i sigurno vrijedi 1.5-2 miliona eura najmanje. 90 godišnjica im je taman došla ko kec na desetku. Prosipaju neku šuplju da raja ne vidi da zapravo niša ne rade. Šta li će biti sljedećih sezona, baš me zanima. Ako ode Amar Osim, ne gine nam raspad sistema. Glavni zadatak uprave jeste da čekaju pare od DŽeke i Štile pa da uzmu i oni dio kolača
Biće valjda bolje, vjerujem u stručni štab.

-
- Kontakt:
Daj ba pasa uozbilji se malo! Pa ko je i jedna uprava uradila nesto onda je to sada ova sa Zujom na celu. Pa ne padaju sponzori s neba, i nije ih tako jednostavno naci kako mislis, nije jednostavno prodati igraca za velike pare iz nase lige, a to ti govori hiljadu razloga, bezo obzira sto ce taj isti igrac kasnije prodan za milionske cifre. Zeljo nije sam u ligi, i ne vodi se samo politika oko zelje, ruku na srce kvalitet lige je nula, tako da ti ni za igraca sigurno nece ponuditi nesto vise para od predvidjenog, a ti vidi, taj iznos opet digne klub u kakvoj takvoj situaciji. Ja sam prezadovoljan radom Zuje i njegovih saradnika. Dok nije bilo njih mi smo mogli sanjati i tutulu i kup a pobjede na strani su bile ravne drugim svijetu, zato gledaj malo sta se sve izdesavalo pa onda komentarisi. Nebi ti pasa moj docekao ni titulu ni kup da nisu dosli ovi ljudi, nebi docekao evropu, a evo ovo je druga godina sa trofejom i izlaskom na euroscenu. Treba imati malo strpljenja, treba sacekati i pustiti ljude da rede, a siguran sam da ovo sto rade nije na stetu kluba.Omar500 je napisao/la:Mene iskreno najviše brine uprava, nisu ništa uradili tokom dvije godine. Nemamo sponzore jake, kakve je Žujo najavljivao. Niko ništa ne radi. Fan shop nije otvoren, imamo priliku za gradnju stadiona, ali njih zaboli ona stvar. Žujo rekao da mu nije problem skupiti 3-4 miliona KM od privrednika, vidim baš nije. Opet strahujemo od odlazaka igrača, umjesto da dovodimo nove, a sa postojećima produžujemo ugovore. Da je Žujo odma donio u klub tih par miliona KM, sada bi nam igrali i Bekrić i Cocalić, a i mogli bi dovesti bez problema bilo kojeg igrača iz BiH. Kažete mi da fantaziram, ne samo govorim činjenice. Marketing je nula. S njim bi mogli dosta toga postići. Šta još reći. Stručnom štabu svaka čast, oni su jedini zaslužni za ove uspjehe s relativno prosječnom ekipom. Ako Šehić ode ispod 500 000 eura, onda ću biti ljut. Izrastao je u golmansku klasu i sigurno vrijedi 1.5-2 miliona eura najmanje. 90 godišnjica im je taman došla ko kec na desetku. Prosipaju neku šuplju da raja ne vidi da zapravo niša ne rade. Šta li će biti sljedećih sezona, baš me zanima. Ako ode Amar Osim, ne gine nam raspad sistema. Glavni zadatak uprave jeste da čekaju pare od DŽeke i Štile pa da uzmu i oni dio kolača![]()
vi se brinete oko nebitnih stvari mene brine posjeta da domacim utakmicama 200-300 ljudi na jugu zadnjih nekoliko utakmica,moramo puno bolje 

e vala ako ne možemo vladaviću dati dobru platu bez ikakve odštete...bolje da i ne igramo kup uefa.
Sve to stoji, prošle uprave su bilePirke_TM87 je napisao/la:Daj ba pasa uozbilji se malo! Pa ko je i jedna uprava uradila nesto onda je to sada ova sa Zujom na celu. Pa ne padaju sponzori s neba, i nije ih tako jednostavno naci kako mislis, nije jednostavno prodati igraca za velike pare iz nase lige, a to ti govori hiljadu razloga, bezo obzira sto ce taj isti igrac kasnije prodan za milionske cifre. Zeljo nije sam u ligi, i ne vodi se samo politika oko zelje, ruku na srce kvalitet lige je nula, tako da ti ni za igraca sigurno nece ponuditi nesto vise para od predvidjenog, a ti vidi, taj iznos opet digne klub u kakvoj takvoj situaciji. Ja sam prezadovoljan radom Zuje i njegovih saradnika. Dok nije bilo njih mi smo mogli sanjati i tutulu i kup a pobjede na strani su bile ravne drugim svijetu, zato gledaj malo sta se sve izdesavalo pa onda komentarisi. Nebi ti pasa moj docekao ni titulu ni kup da nisu dosli ovi ljudi, nebi docekao evropu, a evo ovo je druga godina sa trofejom i izlaskom na euroscenu. Treba imati malo strpljenja, treba sacekati i pustiti ljude da rede, a siguran sam da ovo sto rade nije na stetu kluba.Omar500 je napisao/la:Mene iskreno najviše brine uprava, nisu ništa uradili tokom dvije godine. Nemamo sponzore jake, kakve je Žujo najavljivao. Niko ništa ne radi. Fan shop nije otvoren, imamo priliku za gradnju stadiona, ali njih zaboli ona stvar. Žujo rekao da mu nije problem skupiti 3-4 miliona KM od privrednika, vidim baš nije. Opet strahujemo od odlazaka igrača, umjesto da dovodimo nove, a sa postojećima produžujemo ugovore. Da je Žujo odma donio u klub tih par miliona KM, sada bi nam igrali i Bekrić i Cocalić, a i mogli bi dovesti bez problema bilo kojeg igrača iz BiH. Kažete mi da fantaziram, ne samo govorim činjenice. Marketing je nula. S njim bi mogli dosta toga postići. Šta još reći. Stručnom štabu svaka čast, oni su jedini zaslužni za ove uspjehe s relativno prosječnom ekipom. Ako Šehić ode ispod 500 000 eura, onda ću biti ljut. Izrastao je u golmansku klasu i sigurno vrijedi 1.5-2 miliona eura najmanje. 90 godišnjica im je taman došla ko kec na desetku. Prosipaju neku šuplju da raja ne vidi da zapravo niša ne rade. Šta li će biti sljedećih sezona, baš me zanima. Ako ode Amar Osim, ne gine nam raspad sistema. Glavni zadatak uprave jeste da čekaju pare od DŽeke i Štile pa da uzmu i oni dio kolača![]()

A ovo što kažeš da je teško naći sponzore...jeste ali je Žujo sam sebi skočio u stomak rekavši kada je tek došao da to njemu nije nikakav problem. To me samo ljuti, prosipanje šuplje. Nemam ja ništa posebno protiv uprave, ja bi najviše volio kada bi se stabilizovali financijski pa da polako krenemo ka nečemu višem. Iskreno se nadam da će se i stadion izgraditi, ono nije šuplja i veoma je izvjesno da će i biti nešto od toga. Ako ima neko upućeniji neka nam kaže do koje faze se došlo.
A što se Vladavića tiče, dobro je rekao ChWilla - platu mu možemo dobru dati, a igrač je odličan. Ako je nespreman, nema veze. Naravno, glavni preduvjet je da potpiše na najmanje 2 godine. Ja mislim da je najbolje da se ne zamaramo toliko ovim stvarima, naše je da sljedeće sezone napunimo Grbavicu u svakoj utakmici.
Znaci opet se raspadamo, pa majku mu do kad vise ovako. Moramo se dici protiv ovog stanja u klubu.
Dosta nam je.
Dosta nam je.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Sada fino odmoriti od foruma dok ne krene Euroliga.Nema Seye odaaaavno,nema Bistrika,nema Stoleta itd. bogami nema se šta pametno čuti.Raspadamo se pucamo po šavovima,recite to Žuji šta ovde prdite u šišu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
A vala kako oni odoše, mi samo nake šuplje prosipamo, valjda nemamo šta drugo raditi. Ne mogu dočekati 20. juni, baš me zanima kakve ćemo sreće bitiHamo je napisao/la:Sada fino odmoriti od foruma dok ne krene Euroliga.Nema Seye odaaaavno,nema Bistrika,nema Stoleta itd. bogami nema se šta pametno čuti.Raspadamo se pucamo po šavovima,recite to Žuji šta ovde prdite u šišu.
Avanes je napisao/la:Znaci opet se raspadamo, pa majku mu do kad vise ovako. Moramo se dici protiv ovog stanja u klubu.
Dosta nam je.
Zadnja izmjena: miki 90, dana/u 28 maj 2011, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.