Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Rooney88 » 19 avg 2016, 23:06

Pogba je **** zvijer, kakva kontrola lopte I dribling jbte a tek kada krene naprijed a jos nije ni 100% spreman. Vrhunski kvalitet.

Nije za sada sjajno ali veliki napredak u odnosu na Gaala se vidi, samo da nastave u ovom ritmu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 avg 2016, 23:07

Ako ga Mou bude pametno koristio, ne ograničavao ga previše na defanzivu, ide na 15-tak golova u svim takmičenjima. Ali i ako to bude radio ovaj će doći na svoje potencijalne cifre, predominantan je.
Formira se takav sistem brzog protoka, strasnih kontri, gdje ce Pogba biti itekako zapazen sa ovom ulogom btb-a.

Defanzivna formacija 451 sa odlicno rasporedjenom vezom na nekih 25 - 30 m dok bi u tranziciji to moglo izgledati premocno.

Sigurno da mu Jozo nece ograniciti te kretnje, a momcina je fizicki na takvom nivou da odavno nesto sl u fudbalu nisam vidio.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 avg 2016, 23:14

Imal juvetovaca uhvatili se prvog poteza kao i ovi portali kad je momak fulao loptu u prvom dodiru posle dečko prekucao al ih tad nema

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 avg 2016, 23:15

pletto je napisao/la:Ko god je procitao knjigu nogao je vudjeti i to da je Alex rekao sa rooney u buducnosti moze igrsti sredinu. Rooney vise nije napadac i to ne igra jos od 2013 godine. Tako da vise nemojte gledati Rooneya kao napadaca i osobine napadaca, pogledaj te druge njegove kvalitete. I sistem i formacijs igre je takva da sada igramo sa jednim napadacem i dva brza krilna napadaca. Rooney igra nesto drugo i radi posao koristan za ekipu.
Desetka je mozak ekipe,igrac koji dolazi po loptu,stvara sanse,gura loptu u prostor i takodje moze uradit individualno dosta,nesto kao Miki sto je radio u BvB-u. Ja od Rooneya nista ne vidim od ovog trenutno. Covjek gubi lopte kao da je u kadetima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 19 avg 2016, 23:18

Pogba prekuco utakmicu. Definitivno ovo nisam ocekivao u odmah prvoj utakmici. Ne znam da li je izgubio ijedan duel, nevjerovatan radius kretanja i vrlo inteligentna igra. Uz Ibru najbolji pojedinac definitivno. :clap: :clap:

Odbrana na nivou, drago mi je sto je Small dobio priliku. Rooney pored te asistencije, nista specijalno, ali nije podbacio.
Ibra dominator jednostavno.:salut:

Martial ce biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu, treba njemu vremena da se navikne na to da ga i odbrane sadpuno ozbiljnije shvataju a i vidi se da je na njemu ostavilo malo traga sve ono sto se desavalo oko broja, steta sto nije iskoristio onu priliku na Zlatanovu asistenciju, to bi mu samopouzdanje diglo na maksimum. Mhyki je odigrao malo da se istakne nesto posebno.

Opet se mora istaci momcina Shaw, svaka cast momku. :salut:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 19 avg 2016, 23:21

Nije meni Rooney bio aman-zaman loš kakav zna biti. On i Fella su mi nekako bili najmanje primjetni. Za Fellu je to plus s obzirom na poziciju koju je igrao i zaslužuje pohvalu. Rooney je pokrivao skoro cijeli teren, asistenciju i onaj dobar šut u prvom poluvremenu.

Može li neko od stručnijih forumaša objasniti ovu Mou-ovu koncepciju s povratnim pasovima i ubrzavanjem igre? Zanima me, baš. Vidim da smo to počesto pokušavali u fazama kad stisnemo ali se vidi grubost i neuigranost u tome. Zato je i bilo onoliko gubljenja lopte.

Pogba - nemam riječi zaista. A šta nas još čeka od njega. I onaj zadnji šut u sudijskoj nadoknadi... Mikija jedva čekam da gledam 90 minuta.

Soton loš pravo večeras, al' baš. Odavno ih ovakve nisam gledao.

I šta ti znači kad imaš dobre bekove. To nam je falilo prošle sezone. Shaw i Valencia u top formi. Dok to bude slučaj ne sekiram se za nas.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 19 avg 2016, 23:22

Its proces by LVG
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 avg 2016, 23:23

Ovim redoslijedom:

Pogba
Mata
Valencia
Fellaini
Blind

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 avg 2016, 23:25

Nastavi niz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 avg 2016, 23:31

Pa najlošiji je bio Rooney, iako manje loš nego u prošlom kolu. Bailly je dosta visio u prvom poluvremenu i nije to baš najbolje odradio, dok je u drugom bio ok. Shaw i Martial su takođe loše prvo imali u oba smjera.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 avg 2016, 23:38

Po meni je Shaw odličan bio, bilo je tu sitnih greškica ali ništa strašno. Imao je 3-4 fenomenalna ubacivanja naprijed. Nevjerovatno kako čovjek igra nakon one jezive povrede. Bailly je malkice podbacio u ovoj tekmi ali kad je lopta bila u ''buraniji'' u šesnaestercu on je uvijek bio taj koji je degažira izvan stadiona. Nezahvalno je tražiti neke greške igračima nakon jedne ovakve utakmice. Ja sam napokon s uživanjem gledao tekmu kao što je to bilo god Sir Alexa. :tokralju:

Svaka čast Edi i 105 miliona, tj 70 i nešto za Pogbu Juventusu. Ovo je najveća krađa u istoriji fudbala. Momčina vrijedi 200m€ :tokralju:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 19 avg 2016, 23:40

Policeman je napisao/la:Antonio TENK :bow:

Baily :bow:

Ibra :bow:

Marsial tek se zahuktava

Rooney :bow: 88min odigrao :bow: nestvarno

Herrera :bow: kakav radijus kretanja i toliko energije samo da malo smanji vracanje lopte nazad

i da Fella :bow: :bow: :bow: :bow:
sve isto kao i u prvom kolu samo cu se citirati slika

plus Pogba :kralj:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 avg 2016, 23:44

Nitro je napisao/la:
Svaka čast Edi i 105 miliona, tj 70 i nešto za Pogbu Juventusu
:rol: :rol:

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 avg 2016, 00:00

E vala lijepo ih je bilo vidjeti u ovom izdanju: smireno, igra s glavom i repom, i što je najbitnije, sigurnost. Dugo vremena se ovo čekalo. 30 je i neki minut, 0:0 je, ali nisi nervozan, znaš da je samo pitanje vremena kada će ekipa zabiti i tako i bude. Jedna dobra lopta, Ibrakadabra i bum... sve gotovo. Lijepo je bilo biti navijač UTD-a, sve me podsjetilo na Alexovo vrijeme, vrijeme kada su pobjede bile rutina, a gdje su protivnici smatrali posjete OT-u turističkim. Što ti je pravi trener, vođa... Ne pratim nešto stanje ugovora kod trenera, ali koliko smo god dali Specijalnom, vrijedi svakog penija.
Što se tiče same utakmice, sve urađeno i postavljeno kako treba. Pristup agresivan, „na prvu“. Efikasna igra, bez puno meljanja. Promjena načina i filozofije (znam, i mene ta riječ nakon posljednje dvije godine opasno nervira) donijela je manje posjeda – danas 43% istog i konkretnije korištenje lopte u nogama. Posebno ludih 20-ak minuta II poluvremena, šteta za manjak koncentracije u odsudnim trenucima, mogli smo ih napuniti do vrha. Ipak, jedna stvar još uvijek nedostaje, a to poziciono postavljanje i razumijevanje igrača. U 5-6 prilika prodali smo lopte na 40 metara od našeg gola i to nas je moglo koštati. Mislim da će to vremenom doći na svoje, Mou će to posložiti.
Od igrača, Ibrakadabra majstor igre, prekucao ih je sve. Rooney, nasuprot kritikama, ipak fin dio utakmice radio dobar posao, a onda kasnije ispuhao. Čovjek ima znanje i sve, ali džaba, fizika ispuhala... Pogba, osim onog kiksa na početku, vrh, kako samo otresa igrače s leđa, ono je poezija. Fella opet odličan, Mou ga je strašno uklopio. Valencia, strašan, koliko ih je samo puta ispreskakao po boku, to je čudo, Shaw isto tako. Mata i njegov passing, čista industrija. Blind, također strašan. Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu u utakmici u kojoj je protivnik imao samo jedan šut u okvir gola, to je nesigurni passing u zadnjoj liniji Bailya, te strašno loše izdanje Martiala, koji se mora trgnuti. Lijepo je bilo vidjeti i Smalla na terenu. Biće zanimljivo ko će morati na klupu zbog njega... Slatke muke za Moua. Uzgred, Fonte djeluje kao zanimljiv materijal, ne bi ga bilo loše imati u rosteru, bez obzira što ga je Zlaja par puta složio na kamaru, Duga je sezona. Nažalost, ta širina ima i svoje minuse – Rashford nula minuta u dvije utakmice, Miki na kašičicu. Duga je sezona, nadam se adekvatnim minutama za njih. Pogotovo bi za malog Marcusa bila smrt da ostane zakovan za klupu.
Sve u svemu, dobar posao večeras, clean sheet i puno znakova da se ekipa razvija u pravom smijeru.

Sent from mTalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 avg 2016, 00:07

slika

:salut:

Analiza Pogbine igre by Giggs i Jamie poslije tekme

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 20 avg 2016, 00:18

Auu, zar je pretrčao 11 km :tokralju:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 20 avg 2016, 00:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika

:salut:

Analiza Pogbine igre by Giggs i Jamie poslije tekme

samo sedmicu trenirao kao što kažu i očekvati je bolje i bolje od njega!
Tempo je podesio na nivo, također kada je guzva prebaci igru na drugu stranu dobrom loptom(više puta).

ali opet meni je veceras najveca impresija fizicki koliko je jak United... to su sve krupni momci i spremni za fajt...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Pogba
Kontakt:

Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Pogba » 20 avg 2016, 00:55

rio_Ferdy88 je napisao/la::salut:
Analiza Pogbine igre
Zamalo simbolicnih 105 dodira. :mrgreen:
Citajuci malo vase postove ne mogu, a da ne steknem utisak da su neki tek otkrili koliko je on dobar. Ili to dodje odjednom kad igrac predje u klub koji se voli. :kafa:
A ovo je nista sta ce tek pruziti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 avg 2016, 01:05

Pogba je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la::salut:
Analiza Pogbine igre
Zamalo simbolicnih 105 dodira. :mrgreen:
Citajuci malo vase postove ne mogu, a da ne steknem utisak da su neki tek otkrili koliko je on dobar. Ili to dodje odjednom kad igrac predje u klub koji se voli. :kafa:
A ovo je nista sta ce tek pruziti.
Evo se prvi javljam brate,pljuvao ga i kad je treba da dodje moli boga da ne dodje,kasnije sam molio da dodje ne sto vjerujem u njegove kvalitete vec zbog trolovanja dr navijaca da nece u united da ga united ne moze kupit itd al ova prva tekma me odusevila,znaci ovakvog veznjaka koji povuce loptu kroz sredinu i prodribla dva tri igraca nije manco imao dugo vremena,ocito ga nisam puno pratio u juvetu,jos jednom pojeo sam **** priznajem,izgleda momcina ce biti pravi booom

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.