Nije ta repka parametar nicega, zbog sujete osoba koje vode taj tim jedan Benzema ne igra, tako da se to ne moze primjeniti u ovom slucaju. Ne znam, malo sam ga pratio i mozda ne bi bio lose pojacanje izuzetno kvalitetan napadac, sa dosta skila, finim kretanjem, koristi obje noge, a moze ispostovati i igru ledjima i u tranziciji koje Mourinho zahtjeva.reddevil96 je napisao/la:Da je taj lacazette toliko dobar i da vrijedi 50 Mil onda giroud nebi bio ispred njega u repki i nebi toliko godina igrao u lyounu a da taj Perišić toliko vrijedi onda ga kloop nebi prodao u wolfsburg
Prosječni igraci i nista vise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma nema mjesta za paniku momci. Mourinho je manager s mnogo iskustva, razradio je mnoge opcije i na pripreme ce sigurno s novim kosturom ekipe.
Woody ce kaparisati koga Mou zeli, cijena njemu nije bitna.
Woody ce kaparisati koga Mou zeli, cijena njemu nije bitna.
tek je krenulo,bit ce svasta sigurno..
ne bi volio da ode ddg,sa druge strane neke igrace poput fele bi prodao...
napadaca ima,eto i lukaku moze proci ali mene muci stoper...
ova ekipa sada,ne moze proci grupnu fazu lp,ja se nadam da su mou i ed tog svjesni...
ako nema grizmana,onda neymar..hmm
ne bi volio da ode ddg,sa druge strane neke igrace poput fele bi prodao...
napadaca ima,eto i lukaku moze proci ali mene muci stoper...
ova ekipa sada,ne moze proci grupnu fazu lp,ja se nadam da su mou i ed tog svjesni...
ako nema grizmana,onda neymar..hmm
-
- Kontakt:
Benzema ne igra zbog skandala ali slažem se da repka nije mjerilo, međutim sramota je za njega da giroud igra ispred njegacollector je napisao/la:Nije ta repka parametar nicega, zbog sujete osoba koje vode taj tim jedan Benzema ne igra, tako da se to ne moze primjeniti u ovom slucaju. Ne znam, malo sam ga pratio i mozda ne bi bio lose pojacanje izuzetno kvalitetan napadac, sa dosta skila, finim kretanjem, koristi obje noge, a moze ispostovati i igru ledjima i u tranziciji koje Mourinho zahtjeva.reddevil96 je napisao/la:Da je taj lacazette toliko dobar i da vrijedi 50 Mil onda giroud nebi bio ispred njega u repki i nebi toliko godina igrao u lyounu a da taj Perišić toliko vrijedi onda ga kloop nebi prodao u wolfsburg

Skandal manje vise, eto problem skandal u selekciji, a nije u jednom Real Madridu, da se ne lazemo, mutno poprilicno i postoji sigurno nesto drugo, zato i kazem nije parametar. A Giroud je opet svoj prica i opet se moze postaviti pitanje zasto on igra ispred Lakazeta. Zbog igrackih sposobnosti sigurno ne (moje misljenje).reddevil96 je napisao/la:Benzema ne igra zbog skandala ali slažem se da repka nije mjerilo, međutim sramota je za njega da giroud igra ispred njegacollector je napisao/la:Nije ta repka parametar nicega, zbog sujete osoba koje vode taj tim jedan Benzema ne igra, tako da se to ne moze primjeniti u ovom slucaju. Ne znam, malo sam ga pratio i mozda ne bi bio lose pojacanje izuzetno kvalitetan napadac, sa dosta skila, finim kretanjem, koristi obje noge, a moze ispostovati i igru ledjima i u tranziciji koje Mourinho zahtjeva.reddevil96 je napisao/la:Da je taj lacazette toliko dobar i da vrijedi 50 Mil onda giroud nebi bio ispred njega u repki i nebi toliko godina igrao u lyounu a da taj Perišić toliko vrijedi onda ga kloop nebi prodao u wolfsburg
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Manchester United FC - Transferi
Hajde Bogati u Argentini Icardi nema mjesta ni na klupi ko da je neko mjerilo repka
Edit: Ili Sisoko pozvan a odigrao 46 sekundi ove sezone hajde bogati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit: Ili Sisoko pozvan a odigrao 46 sekundi ove sezone hajde bogati
Zeljeznicar! 1921 !
Pa sta kazu Francuzi za Lacazetea @Format? 
Ja nemam protiv njegovog dolaska nista, radije bih Martiala gledao u spicu ali neke stvari ne mozes izbjeci. Bolje i on nego ona budala Lukaku sigurno.

Ja nemam protiv njegovog dolaska nista, radije bih Martiala gledao u spicu ali neke stvari ne mozes izbjeci. Bolje i on nego ona budala Lukaku sigurno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma hahde to je drugi par cipela,ko koga voli itd ali Lacazete je dobar napadac,tri sezine ide preko 20 golova u ligi cini mi se,strasno dobar napadac
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nit bi Schalke prodao Draxlera u Wolfsburg da je valjao..reddevil96 je napisao/la:Da je taj lacazette toliko dobar i da vrijedi 50 Mil onda giroud nebi bio ispred njega u repki i nebi toliko godina igrao u lyounu a da taj Perišić toliko vrijedi onda ga kloop nebi prodao u wolfsburg

Ljudi stvarno ste smijesni. Nekom totalno syebanom logikom odredjujete kvalitet igraca, sto nema veze s vezom.
Cuj Jesse bolji od Perisica i Alexa
⭐
Mislim da sa slijedecim pojacanjima moze o napast titulu.
Mendy : Strasno napreduje,dao bi nam mnogo ofanzivno jer se ne libi krenut naprijed,uz njega bi Nartisl izgledao puno bolje.
Matuidi: Nevjerovatna radilica,btb veznjak koji moze sve idigrat,nerijetko i strijelac kao i asistent,uz Herreru i Pogbu to bi bio pun pogodak.
Douglas Costa: Mislim da je za 40 ak miliona prava "kradja". Zamisljam njega i Valenciju desno,decko je stakna opasnost po gol,bas igrac po mom ukusu.
Lindelof: uz Bailya i Roja imali bi tri strasna stopera a i mlada sto je bitno.
Mislim da Zlatan ostaje tako da ce in i Rash tu biti,Miki il Mata na 10 sto je jako dobro,sad uvijek moze doci neki WC igrac iznenada ali ja razmisljam skromno a ucinkovito,za 160 miliona mislim da mozemo dovest ova 4 igraca,milion koji vise ,nije ni bitno .
Mendy : Strasno napreduje,dao bi nam mnogo ofanzivno jer se ne libi krenut naprijed,uz njega bi Nartisl izgledao puno bolje.
Matuidi: Nevjerovatna radilica,btb veznjak koji moze sve idigrat,nerijetko i strijelac kao i asistent,uz Herreru i Pogbu to bi bio pun pogodak.
Douglas Costa: Mislim da je za 40 ak miliona prava "kradja". Zamisljam njega i Valenciju desno,decko je stakna opasnost po gol,bas igrac po mom ukusu.
Lindelof: uz Bailya i Roja imali bi tri strasna stopera a i mlada sto je bitno.
Mislim da Zlatan ostaje tako da ce in i Rash tu biti,Miki il Mata na 10 sto je jako dobro,sad uvijek moze doci neki WC igrac iznenada ali ja razmisljam skromno a ucinkovito,za 160 miliona mislim da mozemo dovest ova 4 igraca,milion koji vise ,nije ni bitno .
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po meni ne bi bilo loše pokušati sa Hamesom sad kad je Griezmann otpao iz kombinacija, ne bi bio toliko skup a mogao bi popuniti tu rupu na krilu/ofanzivi, jest da je on defanzivno nešto lošiji pa ne znam da li bi ga Jozo gotivio, ali ako bi bio nekih 40-50 mil, vrijedilo bi rizikovati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Semedo haman u Barcu.
Projekat: Dizanje cijene uspjesno okoncan
Projekat: Dizanje cijene uspjesno okoncan

⭐
Al nesto kontam, koja smo mi napadacka sila kad nam neko ko redovno zabija 25+ u ligama petice ne bi bio pojacanje. 
Oko ovog Sameda i nije bilo nikakve logike. Koji ce nama vrag desni beok? Lijevi nam je deficitaran, na desnom imamo izbora.
Hajde pocnite vise s tim dovodjenjem da znamo na cemu smo.

Oko ovog Sameda i nije bilo nikakve logike. Koji ce nama vrag desni beok? Lijevi nam je deficitaran, na desnom imamo izbora.
Hajde pocnite vise s tim dovodjenjem da znamo na cemu smo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Povezivali smo se mjesecima s griezmannom i onda sad kad je jasno da nece doci onda naravno da bilo ostali napadači koji se povezuju s nama poput morate lacazette.... su dvije klase ispod griezmanna
Sto se mene tiče ovaj prijelazni rok ce biti jako neuspješan bez obzira tko dođe od ovih fejk napadača jer jednostavno to nam nije dovoljno da ozbiljan iskorak u odnosu na prošlu sezonu
Griez je među 5-6 igrača na svijetu tako da tko God drugi dođe svejedno mi je jer nece biti dovoljno dobar
Ovaj prijelazni rok ce vjerojatno ici u rang onog s moyesom kad smo fellu doveli jer sad imamo odličnog trenera i ligu prvaka a ne možemo kupit wc igrača nego se povezujemo s prosjekom
Sto se mene tiče ovaj prijelazni rok ce biti jako neuspješan bez obzira tko dođe od ovih fejk napadača jer jednostavno to nam nije dovoljno da ozbiljan iskorak u odnosu na prošlu sezonu
Griez je među 5-6 igrača na svijetu tako da tko God drugi dođe svejedno mi je jer nece biti dovoljno dobar
Ovaj prijelazni rok ce vjerojatno ici u rang onog s moyesom kad smo fellu doveli jer sad imamo odličnog trenera i ligu prvaka a ne možemo kupit wc igrača nego se povezujemo s prosjekom
Jesam ja jedini koji dok cita temu pomisli da bi neki jednostavno ugasili klub zbog ovog bana Madridu? Nije dosao, I? Ne postoji ofanzivna opcija mimo njega? Pa nece Lacazette (ako npr on bude izbor) ni raditi posao na terenu koji bi radio Griezman.
Frustrirani smo svi jer je vec bio nas igrac, razumijem. Ali nije kraj svijeta, pogotovo jer nije do nas. Igrac je htio preci, klub bi ga prodao ali se desilo to sto se desilo (da se ne ponavljam) I to je to. Mi jos imamo popuniti rupe u odbrani I veznom redu a najvise se prica o napadu.
Frustrirani smo svi jer je vec bio nas igrac, razumijem. Ali nije kraj svijeta, pogotovo jer nije do nas. Igrac je htio preci, klub bi ga prodao ali se desilo to sto se desilo (da se ne ponavljam) I to je to. Mi jos imamo popuniti rupe u odbrani I veznom redu a najvise se prica o napadu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kao sto sam govorio i proje,prioritet je bek i zadnji vezni prije Griezmana ,Jamesa itd. Evo sad i Bale se slominje 21utakmics u ligi,17 povreda za 4 godine,zaobisao bi ga bez ikakve dvojbe.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Prioriteti moraju biti napadači a ne vezni i obrana zato jer smo zabili 50-ak golova samo, 30 manje od ostalih konkurenata za top 4
Znaci da nam je napad najveći problem i to sto nemamo u ekipu igrača koji ce uz ibru garantirati bar 10+ golova u ligi
Ako ibra ode onda nam trebaju dva igrača koja su sposobna kontinuirano zabijati, a to je jedna čista devetka i jedna desetka umjesto Rooneya
Nece nam nista značiti ako dovedemo stopera i lijevog beka ako nam napad ostane isti jer cemo opet zabiti 50 golova samo i opet 0 0 remiji svaku utakmicu
Znaci da nam je napad najveći problem i to sto nemamo u ekipu igrača koji ce uz ibru garantirati bar 10+ golova u ligi
Ako ibra ode onda nam trebaju dva igrača koja su sposobna kontinuirano zabijati, a to je jedna čista devetka i jedna desetka umjesto Rooneya
Nece nam nista značiti ako dovedemo stopera i lijevog beka ako nam napad ostane isti jer cemo opet zabiti 50 golova samo i opet 0 0 remiji svaku utakmicu
Kakav Rooney frajer tri tekme odigrao,doveo je Mikija na 10 gusi ga na krilu,prihe nam treba krilo desno nego li spic i 10
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Rooneya sam spomenuo jer je on skoro svaki sezonu 10+ golova i asista a igrao je iza napadača, a mi takvog igrača trenutno u ekipi na desetki nemamo, nisu to ni mikhi ni Mata ta razinaFormat je napisao/la:Kakav Rooney frajer tri tekme odigrao,doveo je Mikija na 10 gusi ga na krilu,prihe nam treba krilo desno nego li spic i 10
Slažem se i da treba desno krilo ako ce mou koristiti mikhia na 10 ali mi se najviše povezujemo s Perišićem koji moze i desno krilo igrat ali je puno bolji na lijevom krilu
Samo se nadam da ce sto prije riješiti mou većinu svojih pojačanja da se ne bi kasnije žalio da nisu novi igraci prosli pripreme
Ispravio sam ti postRooney88 je napisao/la:Jesam ja jedini koji ne čita temu ?

I da: nisi, ne čitam ni ja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.