RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

radebl
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la radebl » 15 avg 2010, 16:41

ja sam iz bl..sinoc naravno bio na tekmi... svidio mi se golman velea...zapazio sam ga odmah na zagrijavanju kako se ludo baca i pravi one parade... rizikuje da se povrjedi :) i onaj trener...totalna "budali"... cuje se do skroz druge tribine kako galami i bogara :) xa xa xa.... al prava komedija je bila kad su igraci veleza od cak 70og min krenuli sa odugovlacenjem...mogao bi hiljadu primjera navesti..al evo jedna... npr. aut za velez...neki cupo..ima repic..ide ka aut liniji da izvede..i sad onaj momcic sto dodaje lopte...baca mu loptu...lopta ide u visini njegove glave...ali NE on nema namjeru da je hvata rukama..nego kao nesto pokusava NOGOM da primi..i naravno lopta se odbija 10 ak metara od njega i on trckara do nje..pa kad je uzeo loptu...namjerno pridje dosta blize borcevoj polovini..i naravno sudija ga vraca 3-4 metra unazad gdje je u stvari bio aut..i tako prodje 2min lik nije aut izveo... to je jedan primjer,a da ne pisem o faulima gdje igraci vriste i udaraju rukom od travu kao da su sve zivo polomili...

inace utakmica kao utakmica dosta dosadna i losa igra sa obe strane...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 15 avg 2010, 16:57

Hvala na cestitkama Rade :D

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 16:59

S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 15 avg 2010, 17:08

Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Protiv Rudara.
Do tebe je. :D
LUHG!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 15 avg 2010, 17:16

Haj ho Velezovci :mrgreen:
Kakvo je stanje kod vas, dolazimo sledece kolo u Mostar imamo li sanse ikakve da uzmemo bod(ove)? :P

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 avg 2010, 17:23

Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
slika

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 15 avg 2010, 17:24

Rule_hz je napisao/la:eto vam h. handzica dolazi:)

Okle info? Dobro bi pojacanje bio, ali jos jedan u nizu igraca od kojih Velezu nista ne bi ostalo.
samo mostarski, samo bahato

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 17:25

Dobar je ovaj stadion Veleza meni pravo,ne znam koliko moze stati mislim negde oko 7-8000.
Mislim da bi bio jos lepsi kada bi se napravila jos jedna bocna tribina,ali trenutno koliko vidim za tim nema potrebe,bas kao i na Slavijinom stadionu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:28

R.J.W.G. je napisao/la:
Protiv Rudara.
Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu. 8-)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 avg 2010, 17:29

Devil je napisao/la:Dobar je ovaj stadion Veleza meni pravo,ne znam koliko moze stati mislim negde oko 7-8000.
Mislim da bi bio jos lepsi kada bi se napravila jos jedna bocna tribina,ali trenutno koliko vidim za tim nema potrebe,bas kao i na Slavijinom stadionu.
Treba se praviti(popravljati) Red Army tribina na koju stane 3500 navijaca a ovako izgleda kao da ih je 200 jer je jako niska kao stepenice u haustoru :D.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:37

drH je napisao/la:
slika
8-) Mocan stadion jos da se RA probudi i vrati na stare staze imali bi najjacu navijacku skupinu u BH. 8-)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 avg 2010, 17:39

onaj sandi sahman koji je prosle sezone bio sa velezom na pripremama ali nije ostao u klubu potpisao je za slobodu mislim,a inace dolazi iz njemackog libeka,cuo sam da je ove sezone potpisao za velez,inace igra zadnjeg veznog,jeli istina... :?
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 15 avg 2010, 17:48

gogineman je napisao/la:Haj ho Velezovci :mrgreen:
Kakvo je stanje kod vas, dolazimo sledece kolo u Mostar imamo li sanse ikakve da uzmemo bod(ove)? :P
nemate

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 15 avg 2010, 18:02

Urban Batalion je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:
Protiv Rudara.
Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu. 8-)
Bola' ni United ne odnosi bodove iz Vrapčića. 8-)

Čuj druže, ne znam koliko si upoznat ali doslovno je ukradena Uefina donacija da se napravi stadion FK-u Velež. No, dok je ljubitelja crvenih, dobrih ljudi, iz godine u godinu napreduje i počinje ličiti na nešto. Daleko od dobrog, da se razumijemo. :|
LUHG!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 15 avg 2010, 18:07

R.J.W.G. je napisao/la:Bola' ni United ne odnosi bodove iz Vrapčića. 8-)

Čuj druže, ne znam koliko si upoznat ali doslovno je ukradena Uefina donacija da se napravi stadion FK-u Velež. No, dok je ljubitelja crvenih, dobrih ljudi, iz godine u godinu napreduje i počinje ličiti na nešto. Daleko od dobrog, da se razumijemo. :|
Dominkovic je odlucio da Orasje "zasluzuje" vise od Veleza da ima stadion! :cry:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 avg 2010, 18:21

radebl je napisao/la:ja sam iz bl..sinoc naravno bio na tekmi... svidio mi se golman velea...zapazio sam ga odmah na zagrijavanju kako se ludo baca i pravi one parade... rizikuje da se povrjedi :)
Drago mi je da si demantovao kolegu koji je napisao da je Boric bio slab, po meni strasan golman, bar za nase lige, jer nema nikakve predrasude, ide na svaku loptu sto posto, sto ti kazes kao kamikaza.

@ Gogi brate, bujrum na rakiju, bodove zaboravi :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:32

Protiv Rudara.
Do tebe je. :D[/quote]

Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu. 8-)[/quote]

Čuj druže, ne znam koliko si upoznat ali doslovno je ukradena Uefina donacija da se napravi stadion FK-u Velež. No, dok je ljubitelja crvenih, dobrih ljudi, iz godine u godinu napreduje i počinje ličiti na nešto. Daleko od dobrog, da se razumijemo. :|[/quote]

Nisam upoznat ali vjerujem.Steta posle Slobode Velez mi je najdrazi klub. :mrgreen:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 15 avg 2010, 19:04

Urban Batalion je napisao/la:Protiv Rudara.
Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu. 8-)[/quote]

Čuj druže, ne znam koliko si upoznat ali doslovno je ukradena Uefina donacija da se napravi stadion FK-u Velež. No, dok je ljubitelja crvenih, dobrih ljudi, iz godine u godinu napreduje i počinje ličiti na nešto. Daleko od dobrog, da se razumijemo. :|[/quote]

Nisam upoznat ali vjerujem.Steta posle Slobode Velez mi je najdrazi klub. :mrgreen:[/quote]

Kolega napisa, Iljo smatra da je Orašju potrebniji stadion od nešto manje poznatijeg i trofejnijeg Veleža.
Lako ćemo mi za stadion, kad se uprava normalizuje. :geek:
LUHG!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 19:23

Kolega napisa, Iljo smatra da je Orašju potrebniji stadion od nešto manje poznatijeg i trofejnijeg Veleža.
Lako ćemo mi za stadion, kad se uprava normalizuje. :geek:[/quote]

Ko **** upravu ba vratite se na tribine, vidis da ih nije briga za vas , smislite neku bolju taktiku kako do promjena. :roll:

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 15 avg 2010, 21:56

amell je napisao/la:onaj sandi sahman koji je prosle sezone bio sa velezom na pripremama ali nije ostao u klubu potpisao je za slobodu mislim,a inace dolazi iz njemackog libeka,cuo sam da je ove sezone potpisao za velez,inace igra zadnjeg veznog,jeli istina... :?
Trenirao je sa Velezom ali neznam je li potpisao ugovor.Zna li iko jesu li potpisali Yilmaz,Albanac i Memic.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.