inace utakmica kao utakmica dosta dosadna i losa igra sa obe strane...
Protiv Rudara.Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Rule_hz je napisao/la:eto vam h. handzica dolazi:)
Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu.R.J.W.G. je napisao/la:Protiv Rudara.Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Do tebe je.
Treba se praviti(popravljati) Red Army tribina na koju stane 3500 navijaca a ovako izgleda kao da ih je 200 jer je jako niska kao stepenice u haustoruDevil je napisao/la:Dobar je ovaj stadion Veleza meni pravo,ne znam koliko moze stati mislim negde oko 7-8000.
Mislim da bi bio jos lepsi kada bi se napravila jos jedna bocna tribina,ali trenutno koliko vidim za tim nema potrebe,bas kao i na Slavijinom stadionu.
drH je napisao/la:Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
nemategogineman je napisao/la:Haj ho Velezovci![]()
Kakvo je stanje kod vas, dolazimo sledece kolo u Mostar imamo li sanse ikakve da uzmemo bod(ove)?
Bola' ni United ne odnosi bodove iz Vrapčića.Urban Batalion je napisao/la:Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu.R.J.W.G. je napisao/la:Protiv Rudara.Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Do tebe je.
Dominkovic je odlucio da Orasje "zasluzuje" vise od Veleza da ima stadion!R.J.W.G. je napisao/la:Bola' ni United ne odnosi bodove iz Vrapčića.![]()
Čuj druže, ne znam koliko si upoznat ali doslovno je ukradena Uefina donacija da se napravi stadion FK-u Velež. No, dok je ljubitelja crvenih, dobrih ljudi, iz godine u godinu napreduje i počinje ličiti na nešto. Daleko od dobrog, da se razumijemo.
Drago mi je da si demantovao kolegu koji je napisao da je Boric bio slab, po meni strasan golman, bar za nase lige, jer nema nikakve predrasude, ide na svaku loptu sto posto, sto ti kazes kao kamikaza.radebl je napisao/la:ja sam iz bl..sinoc naravno bio na tekmi... svidio mi se golman velea...zapazio sam ga odmah na zagrijavanju kako se ludo baca i pravi one parade... rizikuje da se povrjedi![]()
Igrate sa prvim na tabeli (zasad).Ma dobicete tu tekmu.Urban Batalion je napisao/la:Protiv Rudara.
Do tebe je.
Trenirao je sa Velezom ali neznam je li potpisao ugovor.Zna li iko jesu li potpisali Yilmaz,Albanac i Memic.amell je napisao/la:onaj sandi sahman koji je prosle sezone bio sa velezom na pripremama ali nije ostao u klubu potpisao je za slobodu mislim,a inace dolazi iz njemackog libeka,cuo sam da je ove sezone potpisao za velez,inace igra zadnjeg veznog,jeli istina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.