FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 31 avg 2010, 16:40

AulleTa je napisao/la:Moramo vezati pobjede protiv Leotara i Budućnosti. :oops:
Male su sanse za to,Leotara cemo uzeti,a Buducnost tesko,oni su dosta bodova prosuli kuci,i tesko da ce kiksat,mozda bod izvucemo,ali bice tesko .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 31 avg 2010, 17:57

harry_90 je napisao/la:
Male su sanse za to,Leotara cemo uzeti,a Buducnost tesko,oni su dosta bodova prosuli kuci,i tesko da ce kiksat,mozda bod izvucemo,ali bice tesko .
Ako su dosad prosipali, ima da i odsad. :D Šala, de barem još nas da propuste.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 18:09

AulleTa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ako su dosad prosipali, ima da i odsad. :D Šala, de barem još nas da propuste.
Ha ya kad ce i onako ispast iz lige kako su krenuli nek dadnu komsijama bodova :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 avg 2010, 19:45

Daj Boze da uzmemo sva 3 boda u Banovicima,ali bice tesko .. Sad je najbitnije da se u Pecuhu uigraju ..

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 21:15

harry_90 je napisao/la:Daj Boze da uzmemo sva 3 boda u Banovicima,ali bice tesko .. Sad je najbitnije da se u Pecuhu uigraju ..
Ma to glavas malo suplju sipa, ne mogu se oni za par dana uigrat, mogu malo to jos dotjerat, ali problem je ona citava petljavina oko dolazaka odlazaka, to se trebalo mjesec dana prije sredit i onda uigrat, a ne ovako sada u pola sezone. Uglanvom nadam se da ce to ipak biti bolje kada se vrate iz Pecuha i da cemo napokon nekog POSTENO namucit u gostima, pa da se sta bodova donese :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 sep 2010, 00:55

ja mislim da moramo vezat 3 pobjede..jer poslije Banovica igramo kuci.... :? .....al kako :| .....u 3 gostovanja nismo gola zabili pa mislim da je nerealno ocekivat bas 3 boda u Banovicima....ako izguramo 0-0 bit ce ekstra..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2010, 01:00

Moramo se negdje istresti, a Banovici su idealno mjesto za to. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 01 sep 2010, 10:37

[/quote]
Grafiti pregotivni, a jos i uljepsani :P. Znas li ko je ovo radio jer sigurno nisu neki od slabijih poznavaoca ovog "posla" jer je pre pre dobro uradjeno :D.[/quote]

ma znam ja ko je radio, ali ebiga necu pisat imena ljudi ovdje po forumu valjda me razumijes brate :)[/quote]
Ne ne imena, pa ni slucajno to, nisam toliko lud (iako je lijepo ovo sumljam da je legala :D) :P, nego ono nadimke, odnosno tagove kojim se tagaju ukoliko ih znas, ukoliko ne nista :D, ovo me nako bezveze zanima ne znam nesto previse momaka koji se sa tim bave, al et :D.[/quote]

TZ je grad sa najvecim brojem repera i rajtera u regiji. ;) Glavni grad Hip-Hopa u bivsoj Jugi. :D
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 01 sep 2010, 10:40

Ja bih samo da pitam ako moze neko da mi objasni zasto je uopste rusena istocna tribina ??? :?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 sep 2010, 12:36

"Slučaj Okić" – Slobodin promašaj ili ušteda?

Ševko Okić, rođeni Gračanlija, koji karijeru počeo u hrvatskom ligašu iz Labina, ovogodišnje je premijerligaško otkrovenje.

Mladi napadač, posredstvom svog menadžera, odlučio je napraviti korak više u karijeri, te se probati nametnuti u jednom od ovdašnjih premijerligaša. Na kraju je završio u mostarskom Veležu, gdje je u pet utakmica postigao tri gola.

Nama bi to sve bilo poprilično neinteresantno, da mladi Okić prije nego li je otišao u Velež, nije prvo ponuđen Slobodi, gdje je okarakterisan kao nekvalitetan. U dvije probne utakmice, nije se uspio nametnuti treneru Vlatku Glavašu, koji i danas tvrdi da Okić nije imao prednost u odnosu na ostale igrače koji su bili na probi.

- U dvije utakmice nije pokazao ništa spektakularno što i drugi nisu. Da smo imali više sredstava na raspolaganju, vjerovatno bi ga ostavili, jer konkurncije nikada dosta. Ali smo morali birati između njega i Dajića i izabrali smo ovogo prvog. I danas bi to uradio. Uostalom, možda mu se i posrećilo, vrijeme će pokazati, pitanje je da li bi to i ovdje ponovio – rekao nam je Glavaš, reagujući na našu tvrdnju da je Stručni štab Slobode napravio pogrešnu procjenu.

Ipak, Ševko je u pet utakmica sam postigao tri gola, a svih Slobodini igrači četiri. Statistika je često noboriva.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2010, 12:39

Urban Batalion je napisao/la:Ja bih samo da pitam ako moze neko da mi objasni zasto je uopste rusena istocna tribina ??? :?
srusenaje u onom periodu kada su potpisani papiri da se pocne sa gradnjom atletske staze i ujedno tribina... da bi atletska mogla biti prosirena za uslove koje zahtjevaju za medjunarodne mitinge stajanje odnosno istok su morlai biti sruseni(barem dio onog stajanje)....naravno niko se tome nije protivio, jer je obecana ujedno i gradnja kompletnog stadiona, ali od toga jos uvjek nista...to ti je care moj razlog rusenja naseg istoka :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 sep 2010, 12:47

Urban Batalion je napisao/la:
TZ je grad sa najvecim brojem repera i rajtera u regiji. ;) Glavni grad Hip-Hopa u bivsoj Jugi. :D
Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova ima :D al za glavni grad ne bih rek´o :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2010, 13:06

tuzla je uvjek bila i grad sporta, ali danas nazalost vise nije.... uskratili su nam mnoge stvari...koliko smo cijenili svoj sport za vrijeme Beslagica, govori i sama organizacija ratnih sportskih igara 1994 godine, gdje se nakon nekoliko godina skupilo veliki broj sportista iz citave BiH...na taj nacin mi smo prvi probili led i pokusali organizovati neke sportske manifestacije .Jest da smo imali i najvise uslova, jer nismo u to vrijeme bili u okruzenju, kao recimo Sarajevo, ali i Zenica je mogla u to vrijeme se odluciti za organizaciju jedne takve manifestacije.....zaista je bilo odlicno organizovano i svi mi mladji smo bili presretni.Mali nogome,kosarka,rukomet,odbojka,boks i ostale sportske manifestacije su se odrzavale u Mejdanu, dok je po prvi put nakon pocetka rata na Tusnju bio odrzan i turnir u velikom fudbalu, sto je tadasnji nogometni savez ujedno i okarakterisao kao prvi kvalifikacijski turnir za ulazak u tadasnju prvu ligu.Mi smo taj turnir osvojili gdje smo savladali Olimpika koji je tih godina u kantonu Sarajevo bio najbolja ekipa.

Sjeca li se neko finalne utkamice za kosarkase na toj olimpijadi koja je odrzana u nasem gradu?.... u finalu smo se sastali mi i tadasnji Cesko Promex ili je Cenex nisam siguran... jedne od njih smo svakako savladali u 1/2 finala ...sad nesto se ne mogu sjetiti koji od njih su bilisa nama u finalu ipak mislim da se radi o Cenexu koji su tad imali onog ludog Bjelana sto suta trice sa pola terena :).... mislim da su bila 3 produzetka, ali djaba Cesko tad nije mogao preko naseg velikog Senada Muminovica :)... bio je vala tad odlican igrac, kako za nas tako i za reprezetaciju.

Tad sam imao mozda 15-16 godina i vjerujte mi da iz sportskog centra Mejdan nisam izlazio po citav dan sve sportske manifestacije sam pratio:)... ebiga na ruku mi je islo i to da sam iz Mosnika, odnosno odmah iza sportskog centra Mejdan :)

Gledam danas ovaj nas sport uzasno i zalosno :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 sep 2010, 18:23

Sloboda: U Pečuh putuje 40 ljudi, planiran i iftar!

Nogometaši Slobode sutra putuju na petodnevne pripreme u Pečuh,na kojem je popisu 40 ljudi . Osim prve ekipe, navodno putuju i kadeti, većui broj trenera, članova uprave, ljudi iz i oko menadžmenta.

Dio ekspedicije, sa kadetima, ostat će dva dana, ostali će boraviti pet dana.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim izvorima, čelnici kluba planirali su u Pečuhu priprediti i iftar za vjernike, a namjeravaju pozvati i lokalne dužnosnike, koji su im, uz ostale, pomogli oko troškova boravka u Pečuhu.

Šta će biti od priprema, vidjet će se, ali mnogim je ovo tek dobar – šoping!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 sep 2010, 19:10

harry_90 je napisao/la:Sloboda: U Pečuh putuje 40 ljudi, planiran i iftar!

Nogometaši Slobode sutra putuju na petodnevne pripreme u Pečuh,na kojem je popisu 40 ljudi . Osim prve ekipe, navodno putuju i kadeti, većui broj trenera, članova uprave, ljudi iz i oko menadžmenta.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim izvorima, čelnici kluba planirali su u Pečuhu priprediti i iftar za vjernike, a namjeravaju pozvati i lokalne dužnosnike, koji su im, uz ostale, pomogli oko troškova boravka u Pečuhu.

lagano se fešta .ebe se njima :lol: pogotovo ovim boldiranim nezz koji će qrac oni na pripremama zašta se oni pripremaju :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 sep 2010, 19:12

brazzo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sloboda: U Pečuh putuje 40 ljudi, planiran i iftar!

lagano se fešta .ebe se njima :lol: pogotovo ovim boldiranim nezz koji će qrac oni na pripremama zašta se oni pripremaju :roll:
Ma zaboli ih,ovo je njima izlet,imace da jedu i piju,nisu ludi da propuste ovakvo nesto,jos besplatno ..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 sep 2010, 20:05

3 dana im je sve dzaba ,oni ce platit samo 2 dana..zato i ide komplet delegacija jer je sve dzaba tih 3 dana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 01 sep 2010, 20:23

Frutek je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova ima :D al za glavni grad ne bih rek´o :mrgreen:
Kad Edo Maajka kaze da je glavni onda jest.Da je Frenkie reko ne bih mu vjerovao.Edo je prosao sve i svasta.

I sam sam dio grafitti scene TZ. ;)

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 01 sep 2010, 21:06

E evo putovanje u Pečuh,pa ovoliki broj...pa džabalama,sve ide u prilog sramnom stanju u i oko Slobeode. Ko je sve dovede u ovakvu situaciju i gdje je zaboga kraj ovim mukama.Umjesto da se bave činjeničnim stvarima i sportom,ovdje je važnija politika...SDA,SBB...GIPROM....Plav..Sandžak...gdje je Tuzla...ljudfi moji. Ćutimo..trpimo..pa tako nam i treba,neka nam i dalje rade i Slobodu ,klub sa svijetlom tradicijom vode u ambis...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 sep 2010, 21:47

imal sta za navijace dzaba :mrgreen: :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 9 gostiju.