Olimpik Sarajevo

ASD
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ASD » 03 dec 2012, 21:24

hearts je napisao/la:Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...

Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.

Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
Ti ljudi ako imalo vole svoj klub,ponovo ce ga osnovati i krenuti od kantonalne lige.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 dec 2012, 21:27

ASD je napisao/la:
hearts je napisao/la:Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...

Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.

Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
Ti ljudi ako imalo vole svoj klub,ponovo ce ga osnovati i krenuti od kantonalne lige.
Tako nekako.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 dec 2012, 21:28

Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 dec 2012, 21:30

znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?

bit ću precizniji, on je jednim udarcem ubio dvije muhe, tj. olimpic i slobodu, i osnovao treći klub, e sad je pitanje da li će mu ovaj potez biti odobren od saveza......
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 03 dec 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 dec 2012, 21:33

AlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
Ako se obnovi,a ako se ne obnovi onda nece igrati ni kantonalnu :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 dec 2012, 21:34

znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2012, 21:34

AlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
Pa i Slobodu je valjda...il je definitivno ugasio i jedne i druge,fkt nista ja ne kontam ovdje,oni bruje o tome kako nece dati ime da se mjenja,sad ovaj izjavi ime definitivno dogovoreno tj ide novo ime...znaci nema ni jednih ni drugih nego se nesto trece novo pravi...covjek se jednostavno igra(moze mu se) i puca mu neka stvar za proslost i historije sto jednih sto drugih kakve god da su...ovo ce malo furati dok mu ne dopizdi i hajd jovo nanovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 03 dec 2012, 21:35

slika

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 21:37

Njemu nije bitan Olimpic,nije njemu bitna sloboda..on pokusava od ova 2 kluba da napravi jedan klub koji bi trebao da se bori u vrhu nase lige.Iskoristio je trenutno stanje Slobode,koja je fakticki pred gasenjem,tu njemu odgovara stadion i navijaci..ostalo njega ne zanima.Od Olimpica uzece samo status premijerligasa i to je to.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 03 dec 2012, 21:37

irh je napisao/la:Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
Je li se meni obraćaš ti ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 03 dec 2012, 21:38

AlemC85 je napisao/la:znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?
Olimpic postoji pod drugim imenom samo (Sloboda-Olimpic) ;) a Sloboda ce se rasformirati najvjerovatnije - jer da vrate onolike pare - ne mogu :/ nazalost :/
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 dec 2012, 21:38

wooow ovo ne kontam ni sekundu... Sloboda iz Tuzle i Olimpic iz Sarajeva, Sloboda Olimpic...??? Ovo je velika bruka sramota da tako lako ugase Slobodu (haj olimpic nije pravi klub) koju ima historiju iza sebe. :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 dec 2012, 21:38

Ma ni ja ovo nista ne kontam :?

Valjda se ovaj Olimpic bivsi vraca u kantonalnu ligu i idu ispocetka a Sloboda se gasi u martu. :ugeek: a ne vjerujem ni da ce Gracic sa ovim klubom daleko dogurati.

A vala mogli su neko bolje ime skontat , cuj Sloboda Olimpik :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 dec 2012, 21:39

hearts je napisao/la:
irh je napisao/la:Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
Što se ti nađe prozvan?

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 03 dec 2012, 21:39

miky_hz je napisao/la:
Pa i Slobodu je valjda...il je definitivno ugasio i jedne i druge,fkt nista ja ne kontam ovdje,oni bruje o tome kako nece dati ime da se mjenja,sad ovaj izjavi ime definitivno dogovoreno tj ide novo ime...znaci nema ni jednih ni drugih nego se nesto trece novo pravi...covjek se jednostavno igra(moze mu se) i puca mu neka stvar za proslost i historije sto jednih sto drugih kakve god da su...ovo ce malo furati dok mu ne dopizdi i hajd jovo nanovo
Sloboda se gasi,Olimpic samo mjenja ime i seli se.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 dec 2012, 21:40

Tako ti je to danas miky, malo ko vise cijeni neku tradiciju. Olimpik se nece ugasiti, ali se vraca na amaterski nivo, Sloboda se gasi, i osniva se novi klub koji ce preuzeti Slobodine navijace, stadion, ali bi de facto po tome morao i dugove i trofeje. Ono sto je sigurno da ce se zvati "Sloboda Olimpik" (to je Gracicev Olimpic, a stari Olimpic ostaje. Doslo je iskoristio mjesto i vrijeme i napustio sve). Vidjet cemo, interesantna je situacija svakako, a Gracic nije naivan nimalo. Zao mi je Olimpika, prvo sto to nije Gracicev klub, vec klub s Otoke koji je osnovan prije nego je Gracic i znao za njega, a drugo jer je bilo lijepo pogledati utakmicu sa "sarenog stadiona".
Sport je lijek za tijelo i duh.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2012, 21:41

Raspast ce se i jedni i drugi do nastavka sezone !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 dec 2012, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 dec 2012, 21:41

AlemC85 je napisao/la:znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?
Ako je potpisano tako ispade :o .

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 03 dec 2012, 21:42

irh je napisao/la:
hearts je napisao/la:
Što se ti nađe prozvan?
Jer sam ja pomenuo skupštinu pa se osjećam prozvanim
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 21:44

Ovo nije nista novo..znamo da se prvo zvao Olimpik,pa onda Olimpic..e sad je dodao Olimpic Sloboda..sto je rekao Miki hz on ce ovo furati neko vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.