Ti ljudi ako imalo vole svoj klub,ponovo ce ga osnovati i krenuti od kantonalne lige.hearts je napisao/la:Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...
Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.
Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
Olimpik Sarajevo
- ASD
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Tako nekako.ASD je napisao/la:Ti ljudi ako imalo vole svoj klub,ponovo ce ga osnovati i krenuti od kantonalne lige.hearts je napisao/la:Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...
Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.
Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
bit ću precizniji, on je jednim udarcem ubio dvije muhe, tj. olimpic i slobodu, i osnovao treći klub, e sad je pitanje da li će mu ovaj potez biti odobren od saveza......
bit ću precizniji, on je jednim udarcem ubio dvije muhe, tj. olimpic i slobodu, i osnovao treći klub, e sad je pitanje da li će mu ovaj potez biti odobren od saveza......
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 03 dec 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Ako se obnovi,a ako se ne obnovi onda nece igrati ni kantonalnuAlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?

znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?
Pa i Slobodu je valjda...il je definitivno ugasio i jedne i druge,fkt nista ja ne kontam ovdje,oni bruje o tome kako nece dati ime da se mjenja,sad ovaj izjavi ime definitivno dogovoreno tj ide novo ime...znaci nema ni jednih ni drugih nego se nesto trece novo pravi...covjek se jednostavno igra(moze mu se) i puca mu neka stvar za proslost i historije sto jednih sto drugih kakve god da su...ovo ce malo furati dok mu ne dopizdi i hajd jovo nanovoAlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TMmanija2012
- Kontakt:
Njemu nije bitan Olimpic,nije njemu bitna sloboda..on pokusava od ova 2 kluba da napravi jedan klub koji bi trebao da se bori u vrhu nase lige.Iskoristio je trenutno stanje Slobode,koja je fakticki pred gasenjem,tu njemu odgovara stadion i navijaci..ostalo njega ne zanima.Od Olimpica uzece samo status premijerligasa i to je to.AlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
Je li se meni obraćaš ti ?irh je napisao/la:Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Olimpic postoji pod drugim imenom samo (Sloboda-Olimpic)AlemC85 je napisao/la:znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
wooow ovo ne kontam ni sekundu... Sloboda iz Tuzle i Olimpic iz Sarajeva, Sloboda Olimpic...??? Ovo je velika bruka sramota da tako lako ugase Slobodu (haj olimpic nije pravi klub) koju ima historiju iza sebe.

Ma ni ja ovo nista ne kontam
Valjda se ovaj Olimpic bivsi vraca u kantonalnu ligu i idu ispocetka a Sloboda se gasi u martu. :ugeek: a ne vjerujem ni da ce Gracic sa ovim klubom daleko dogurati.
A vala mogli su neko bolje ime skontat , cuj Sloboda Olimpik

Valjda se ovaj Olimpic bivsi vraca u kantonalnu ligu i idu ispocetka a Sloboda se gasi u martu. :ugeek: a ne vjerujem ni da ce Gracic sa ovim klubom daleko dogurati.
A vala mogli su neko bolje ime skontat , cuj Sloboda Olimpik

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Što se ti nađe prozvan?hearts je napisao/la:Je li se meni obraćaš ti ?irh je napisao/la:Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
Sloboda se gasi,Olimpic samo mjenja ime i seli se.miky_hz je napisao/la:Pa i Slobodu je valjda...il je definitivno ugasio i jedne i druge,fkt nista ja ne kontam ovdje,oni bruje o tome kako nece dati ime da se mjenja,sad ovaj izjavi ime definitivno dogovoreno tj ide novo ime...znaci nema ni jednih ni drugih nego se nesto trece novo pravi...covjek se jednostavno igra(moze mu se) i puca mu neka stvar za proslost i historije sto jednih sto drugih kakve god da su...ovo ce malo furati dok mu ne dopizdi i hajd jovo nanovoAlemC85 je napisao/la:znači ovim potezom je Gracić defacto olimpic vratio u kantonalnu ligu, zar ne?
- storm_raider
- Kontakt:
Tako ti je to danas miky, malo ko vise cijeni neku tradiciju. Olimpik se nece ugasiti, ali se vraca na amaterski nivo, Sloboda se gasi, i osniva se novi klub koji ce preuzeti Slobodine navijace, stadion, ali bi de facto po tome morao i dugove i trofeje. Ono sto je sigurno da ce se zvati "Sloboda Olimpik" (to je Gracicev Olimpic, a stari Olimpic ostaje. Doslo je iskoristio mjesto i vrijeme i napustio sve). Vidjet cemo, interesantna je situacija svakako, a Gracic nije naivan nimalo. Zao mi je Olimpika, prvo sto to nije Gracicev klub, vec klub s Otoke koji je osnovan prije nego je Gracic i znao za njega, a drugo jer je bilo lijepo pogledati utakmicu sa "sarenog stadiona".
Sport je lijek za tijelo i duh.
Raspast ce se i jedni i drugi do nastavka sezone !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 dec 2012, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako je potpisano tako ispadeAlemC85 je napisao/la:znači od danas ni olimpic a ni sloboda ne postoje?

Jer sam ja pomenuo skupštinu pa se osjećam prozvanimirh je napisao/la:Što se ti nađe prozvan?hearts je napisao/la:Je li se meni obraćaš ti ?irh je napisao/la:Kao mala ste djeca vi Gracićevi. Ovaj vas loži a lizao Graciću. Dobio otkaz i sada sve zna o skupštinama i stanju i klubu.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo nije nista novo..znamo da se prvo zvao Olimpik,pa onda Olimpic..e sad je dodao Olimpic Sloboda..sto je rekao Miki hz on ce ovo furati neko vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.