Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako napraviti da mi bs player bude zadani player za sve videozapise.
Keep walking.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Menu/Options/Preferences/General/FileTypes
Tu štimaš po vlastitoj želji.
Tu štimaš po vlastitoj želji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Može li neko predložiti router koji bi trebao bez problema funkcionirati u krugu dvosobnog stana? Da je do 50 KM? Hvala unaprijed.
http://www.plus.ba/kategorija/mrezna-op ... .37,789.01" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.plus.ba/kategorija/mrezna-op ... .37,789.01" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.tp-link.com/en/products/deta ... TL-WR741ND" onclick="window.open(this.href);return false;
Koristim ga kao dodatni ruter (jer sam kopcao na svoju ruku i djelio mrezu pa imam i zicnu i bezicnu konekciju). Inace odlican ruter, komsija u kaficu hvata signal od tri crte a udaljenost nekih 40-50 m.. Cijena prije pola godine oko 45 KM...
Koristim ga kao dodatni ruter (jer sam kopcao na svoju ruku i djelio mrezu pa imam i zicnu i bezicnu konekciju). Inace odlican ruter, komsija u kaficu hvata signal od tri crte a udaljenost nekih 40-50 m.. Cijena prije pola godine oko 45 KM...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Hvala ti.
http://www.plus.ba/proizvod/router_tp-l ... .11n1x5dbi" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj isti, ako se ne varam.

http://www.plus.ba/proizvod/router_tp-l ... .11n1x5dbi" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj isti, ako se ne varam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OnlyUnited
- Kontakt:
koji god film hoću da gledam online neće da mi pokrene te mi izbaci ovo, a ispunjavam sve zahtjeve koje traži

- OnlyUnited
- Kontakt:
Control Panel, nadji Java, otvori, otvori tab Security, smanji na Medium, klikni OK, restartuj Browser
Kupio sam router i instalirao ga, ali me zanima kako se mogu riješiti ovog modema (tj. da mi uopće nije povezan sa laptopom kablovima) jer me iritira.
Nije valjda nemoguće koristiti samo router?
Laptop mi siluju ovi silni kablovi za internet.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Cekaj, znaci hoces da napravis bezicnu konekciju sa novim ruterom ??High je napisao/la:Kupio sam router i instalirao ga, ali me zanima kako se mogu riješiti ovog modema (tj. da mi uopće nije povezan sa laptopom kablovima) jer me iritira.Nije valjda nemoguće koristiti samo router?
Laptop mi siluju ovi silni kablovi za internet.
Ma da. Da ga mogu nositi, a ujedno i biti povezan sa internetom, u čitavom stanu.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ovako. Ja sam radio na svoju ruku. Imam znaci dva rutera. Znaci koristim adsl paket Moja tv full (cini mi se) u sklopu Moja tv. Imam dva rutera. Znaci ovaj novi sam nakacio na stari ruter (kabal ide iz porta -1 u novi ruter port - wan...) A onaj tanki bijeli kabal (iz zida ide mi u prvi ruter u Line port)..
Imas uputstvo pod hardware connection...
Imas uputstvo pod hardware connection...
Smotan sam ja za ovo.
Nije valjda da ću morati imati i modem i router uključen jedan do drugoga. 

Haj da pitam ovdje 
Skinuo sam par videa sa youtube i treba da snimim na cd pa da se moze na dvd playeru koristiti. Da li moram konvertovat u neki drugi format,i ako treba, u koji??

Skinuo sam par videa sa youtube i treba da snimim na cd pa da se moze na dvd playeru koristiti. Da li moram konvertovat u neki drugi format,i ako treba, u koji??
- OnlyUnited
- Kontakt:
Iz modema ti ide kabal u port WAN na novom ruteru. Ako si pravilno konfigurisao ovaj ruter (putem cd-a), onda ne bi trebao imati problema. Ako hoces da imas podjeljne konekcije, onda radis kao u prethodnom postupku, ako oces samo laptop da nakacis ides ovako (znaci kabal iz modema port 1 povezes sa novim ruterom na port wan)...High je napisao/la:Smotan sam ja za ovo.Nije valjda da ću morati imati i modem i router uključen jedan do drugoga.
Jel moze neko pomoc,i dati odg na prethodni post?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
zavisi koje ti DVD formate može citat, vidi možda pise na njem ili ako imaš ono uputstvo sto dodaje uz njeg još uvijekmarcelo12 je napisao/la:Haj da pitam ovdje
.AVI sigurno ce ti citat, a ostale mp4 i mkv bgm neznam, zavisi od dvd-a
Aham, hvala. Probjerit cu.
-
- Kontakt:
Na skoro svakoj stranici mi se pocele pojavljivati reklame, tacnije ads by cm movies. Imam ad bloker za chrome ali on ne pomaze. Zna li neko kako da se rijesim ovoga ?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prilikom nekog downloada si pokupio neki malaware.. Nemas potrebe koristiti ad bloker i sl.. Otvori chrome, udji na alati-prosirenja i tu disable ads by... Onda udji na Ccleaner-tools-uninstal, te nadji pomenuti ads... i deinstaliraj ga.AsRomaTuzla je napisao/la:Na skoro svakoj stranici mi se pocele pojavljivati reklame, tacnije ads by cm movies. Imam ad bloker za chrome ali on ne pomaze. Zna li neko kako da se rijesim ovoga ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.