Ma vidim kalkulacije mnogi prave a Gruzijci su objektivno jaci. Sanse jedno 20% mi, oni 80%. Pa da ne bude preveliko razocarenje.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma vidim kalkulacije mnogi prave a Gruzijci su objektivno jaci. Sanse jedno 20% mi, oni 80%. Pa da ne bude preveliko razocarenje.
Zato gledaj Nianga lik se pretvorio u Duranta veceras
daj boze da nam se ne desi da proradi neki gruzijac da nam nabije 25 plus poena.il da baldwinu krene ulazit sve sto sutne
Slažem se, onaj Zuferov IDF-ovac je za nas dosta povoljniji matchup, posebno zbog njegovih kretnji i ne toliko prebrzog okidača na trici. Pored tog, Francuska mi nikad nije protivnik kojeg priželjkujem, pa čak ni u ovakvom sastavu u kakvom su trenutno. Ipak je to košarkaška sila i protiv takvih ni u jednom sastavu nije isto kao protiv neke relativno prizemljenije reprezentacije kao što je Izrael.
Ma da hoce i ovi Spanci dobiti sad, da ne strahujem da budemo treci i onda da igramo s Francuzima koji ce tamo biti drugi.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:08Slažem se, onaj Zuferov IDF-ovac je za nas dosta povoljniji matchup, posebno zbog njegovih kretnji i ne toliko prebrzog okidača na trici. Pored tog, Francuska mi nikad nije protivnik kojeg priželjkujem, pa čak ni u ovakvom sastavu u kakvom su trenutno. Ipak je to košarkaška sila i protiv takvih ni u jednom sastavu nije isto kao protiv neke relativno prizemljenije reprezentacije kao što je Izrael.
Nije nama ništa po zlu pošlo, ovo je naša realnost sa postojećim rosterom.DjaniTarik je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:16Prze oci kad vidim sta je sve nama po zlu poslo hahahaha
pa i drugima jeDjaniTarik je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:16Prze oci kad vidim sta je sve nama po zlu poslo hahahaha
U nedjelju igramo. Prošli smo već, ne sikiraj se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.