Al tacno sam znao da ces to spomenut....Jel bio FMVP? Jel heat uzeo tad ?Epidaurus je napisao/la:De me ono podsjeti koliko je poena imao wannabe GOAT u 4. utakmici finala 2011. godine u slicnoj konstalaciji snaga ?invincible1921 je napisao/la:
Jesam i dobro je odigro, ali buraz ne moze ti se desit da ubacis 11 poena i to u ovakvoj konstalaciji snaga
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
=\_1921_/=
Pa mislim da su takve partije u serijama gdje si apsolutni favorit manje primjerene navodnom GOATu nego kandidatu za FMVP.invincible1921 je napisao/la:Al tacno sam znao da ces to spomenut....Jel bio FMVP? Jel heat uzeo tad ?Epidaurus je napisao/la:De me ono podsjeti koliko je poena imao wannabe GOAT u 4. utakmici finala 2011. godine u slicnoj konstalaciji snaga ?invincible1921 je napisao/la:
Jesam i dobro je odigro, ali buraz ne moze ti se desit da ubacis 11 poena i to u ovakvoj konstalaciji snaga
- invincible1921
- Kontakt:
Davno receno i sto put ispricano...Lebron ima mrlju u karijeri i to je Dallas to nisam ja nikad ospirio a i sam sam napisao ovu recenicu bar 10 puta u proteklih mjesec. Sto se tice rasrpave oko goata to bi bilo itekako faktor medjutim ne pricamo o tome, nego o tome da je Curry ubacio 11 poena, a GSW ce uzet 4:0, i on opet nece bit FMVP.
Ako bude dace mu samo radi hypa ko sto su i RW dali za TD prosjek, a evo vidimo ove godine koliko je to ustvari postala precjenjena kategorija i koliko je doticni Russ nedorastao kao igrac...
Da je Heat tad uzeo titulu, a Lebron bio FMVP mogli bi raspravljat.
Ako bude dace mu samo radi hypa ko sto su i RW dali za TD prosjek, a evo vidimo ove godine koliko je to ustvari postala precjenjena kategorija i koliko je doticni Russ nedorastao kao igrac...
Da je Heat tad uzeo titulu, a Lebron bio FMVP mogli bi raspravljat.
=\_1921_/=
Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize 

I? Koga liboSF6 je napisao/la:Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize
Ovakve prstenove bi svako uzimo
Tacno jos 10 mogu uzet i opet ni blizu ni jedan nece biti LeBronu na all time listi. Ali ni blizu ni pod razno
Siroti Lebron,u svakoj tituli koju je uzeo je bio autsajder,a zli jezici bi cak rekli da su se sprdali na svoj racun (nekvalitet) kad su obecavali visestruke titule u Miamiu.alemsa je napisao/la:I? Koga liboSF6 je napisao/la:Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize
Ovakve prstenove bi svako uzimo
Tacno jos 10 mogu uzet i opet ni blizu ni jedan nece biti LeBronu na all time listi. Ali ni blizu ni pod razno
Posto vidimo da je jako vazno ko uzima FMVP (Durant vjerovatno 2x,sa 2x titule),ko zna kako ce KD kotirati u buducnosti ako se ovakva dominacija nastavi.
Ma zna svako sta i kako
mogo je Bill uzet 28 titula, on od Wilta nikad bolji nece biti
- invincible1921
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako

=\_1921_/=
Al frajer se okreće kako vjetar puše
lafo navija za Jamesa prije početka finala, pa onda Curry babuka, pa sas u raspravi u vezi Currya priča o "wannabe GOATu" ..
Bože ima li te

lafo navija za Jamesa prije početka finala, pa onda Curry babuka, pa sas u raspravi u vezi Currya priča o "wannabe GOATu" ..
Bože ima li te

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa ko ih brani kad ljudi se igraju sa cijelom ligom jbt.Sarmelino je napisao/la:Ne znam bogam, meni su jaci ovi navijaci Lakersa i ostalih lottery ekipa sto ih brane svim silamaBrokula je napisao/la:To pitaj svoje havere koji se ponizavate po forumu pokusavajuci osporit bilo sta u vezi goldena. Smiju vam se ljudiSarmelino je napisao/la: Zasto vas Štefica tjera na vrijeđanje
Gledaj kako da branis Russa koji je ispusio protiv rookiea Mitchella

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovo sam skoro pa zaboravioTracy3McGrady je napisao/la: Gledaj kako da branis Russa koji je ispusio protiv rookiea Mitchella

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako
Kako god bilo, Curryu je dovoljna 30+ partija u g4 da uzme #FMVP, e tek onda ćemo gledati plakanje po forumu i priče kako su mu dali iz sazaljenja a frajer u g1 i g3 sa clutch momentima donio pobjedu svojoj ekipi, ali to se ne pika.
Ono su perfomanse u PO cijelom, ali eto napisi sta da pase tvojim argumentima.Tracy3McGrady je napisao/la:Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako
Kako god bilo, Curryu je dovoljna 30+ partija u g4 da uzme #FMVP, e tek onda ćemo gledati plakanje po forumu i priče kako su mu dali iz sazaljenja a frajer u g1 i g3 sa clutch momentima donio pobjedu svojoj ekipi, ali to se ne pika.
De sad nesto za Russa

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ok moja greška. A jel to sad nebitna stavka, ili se play off igra samo u finalu? Jbg. Russ ne može uzeti #FMVP kad ne može ove nebitne prve runde da prođe.Sarmelino je napisao/la:Ono su perfomanse u PO cijelom, ali eto napisi sta da pase tvojim argumentima.Tracy3McGrady je napisao/la:Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako
De sad nesto za Russa
A jel to sve što imaš da kažeš na ovaj moj post, ili je to to?
A slične je brojeve imao i u finalu pa sam zato mislio da su samo finala u pitanju.
Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
-
- Kontakt:
A šta će tačno Curryu donijeti taj FMVP ?
Svi će više pamtiti GSW kao ekipu koja je bila nepobjediva, od pojedinaca će se najviše pamtiti Durant, i kako su ovi postali nepobjedivi kada je on došao, i Curry kao vjerovatno najbolji šuter svih vremena, mada ga statistika precjenjuje, lik ispali 17 trica za utakmicu, siguran sam da bi ih i Ray Allen nakupio ko on da je imao tu slobodu.
Svi će više pamtiti GSW kao ekipu koja je bila nepobjediva, od pojedinaca će se najviše pamtiti Durant, i kako su ovi postali nepobjedivi kada je on došao, i Curry kao vjerovatno najbolji šuter svih vremena, mada ga statistika precjenjuje, lik ispali 17 trica za utakmicu, siguran sam da bi ih i Ray Allen nakupio ko on da je imao tu slobodu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa milion puta ponovljeno. 1 na 1 je sigurno KD bolji igrač, ali po hiljaditi put košarka je timski sport. Bitne su i asistencije, pravljenje prostora za suigrače i ono najvažnije osvajanje titula. I vjerovatno je i Russ bolji 1 na 1 od Stepha i još nekolicina njih, ali bgm kad se sve sabere i oduzme, onda je Steph taj koji pravi razliku jbg.Lillard je napisao/la:Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
Ne.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa milion puta ponovljeno. 1 na 1 je sigurno KD bolji igrač, ali po hiljaditi put košarka je timski sport. Bitne su i asistencije, pravljenje prostora za suigrače i ono najvažnije osvajanje titula. I vjerovatno je i Russ bolji 1 na 1 od Stepha i još nekolicina njih, ali bgm kad se sve sabere i oduzme, onda je Steph taj koji pravi razliku jbg.Lillard je napisao/la:Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
1 na 1, 5 na 5, Durant je bolji igrač. Stavi ih u bilo koju ekipu sem Warriorsa i neće ti bit ni u primisli to reć.
- Barbarossa
- Kontakt:
KD 2018 : 26 - 26 - 43 / 31ppg
KD 2017: 38 - 33 - 31 / 34ppg
U game 4 treba ubaciti oko 35 poena da se vrati na level prošlogodišnjeg finala
KD 2017: 38 - 33 - 31 / 34ppg
U game 4 treba ubaciti oko 35 poena da se vrati na level prošlogodišnjeg finala
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa igrali su brate dragi prije dvije godine jedan protiv drugog, zašto ga taj isti KD nije izbacio sa svojom ekipom. Ovi warriorsi su ovakvi kakvi jesu zahvaljujući upravo Stephu, nikom drugom napravio je igrača od Klaya i Greena, zato što je timski igrač. Dok je ovaj se otimao sa Russom ko će igrati iso košarku jbg. I onda dođe na gotovo da se prsi ko je on.Lillard je napisao/la:Ne.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa milion puta ponovljeno. 1 na 1 je sigurno KD bolji igrač, ali po hiljaditi put košarka je timski sport. Bitne su i asistencije, pravljenje prostora za suigrače i ono najvažnije osvajanje titula. I vjerovatno je i Russ bolji 1 na 1 od Stepha i još nekolicina njih, ali bgm kad se sve sabere i oduzme, onda je Steph taj koji pravi razliku jbg.Lillard je napisao/la:Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
1 na 1, 5 na 5, Durant je bolji igrač. Stavi ih u bilo koju ekipu sem Warriorsa i neće ti bit ni u primisli to reć.
On je zaista klasa od igrača, ali uvijek će biti pic.kica kpka nije mogla nista sama i vjeruj da mu to niko nece zaboraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.